Yıldırım aşk

Varol Kaynar geçtiğimiz hafta İlgi Gövsa, Göksel Sunter, sevgilisi Eylül Deniz ve Galata Kulesi’ndeki restoranın sahibi Hakan Kardeşler’le Reina’da eğlendi. Gruptan uzakta duran Gizem Özdilli’nin Kaynar’la yeni bir aşkın başlangıcında olduğunu duydum.

Söylenenlere göre Özdilli ve Kaynar’ı ortak arkadaşları tanıştırmış. İlk karşılaşmada yakınlaşan ikili, bir haftadır birliktelermiş. Hatta ünlü manken, Varol Kaynar’ın evinde yaşamaya başlamış bile...

Alkolden uzak duruyor

Hollandalı dünyaca ünlü futbol yıldızı Seedorf, kariyerine İtalyan futbol kulübü Milan’da devam ediyor. Kendisine ait ‘Seedorf Cross Team’ ürünleri için sponsor aramaya İstanbul’a gelen Seedorf, Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldız futbolcusu Pierre Van Hoijdonk’un davetlisi olarak Reina’da eğlendi geçtiğimiz gün... İstanbul’a bir günlüğüne gelen Seedorf, Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’a ve işletmecisi Ali Ünal’a Boğaz manzarasına hayran kaldığını belirtirken, gece boyunca sadece cola içtiği ve alkol almadığı görüldü.

Sıkı koruma

Eurovision için Türkiye’ye gelen yarışmacılardan bazıları, geçtiğimiz gün İsrail Başkonsolosluğu’nun Kanal D’de düzenlediği partide sahneye çıktı. Ukrayna, İsrail, İsviçre ve Yunanistan temsilcileri Eurovision’da seslendirecekleri şarkıları söylerlerken, İsrail’i temsil eden David Dior’un çok sayıda polis, MOSSAD ajanı ve İsrail konsolosluğunun adamları tarafınca korunduğu gözlendi. Davetliler arasında bulunan Beyhan-Adil Benardete çifti ile, gecede ev sahipliği yapan Milliyet gazetesi yazarı ve Kanal D’de günün yorumu ile ekrana gelen Güneri Cıvaoğlu yakından ilgilendi.

Bahçe açıldı

Altı ay önce açılan ve çok yoğun bir kış sezonu geçiren Bubbles Kids Corner Cafe, baharın gelmesiyle Toys R Us bahçesini de hizmete açtı. Oyun alanı ve aileler için oturma gruplarının bulunduğu bahçede çocuklar doyasıya eğlenirken, aileleri de kendileri için ayrılmış bölümde sohbet edip dilerlerse yemek yiyerek zaman geçirebiliyorlar. Haftanın 7 günü açık olan mekanda özel günlerde sihirbaz ve kukla gösterileri, animasyonlar, sünnet düğünleri ve partiler yaz boyunca devam decek. Bubbles Kids Corner Cafe, Fener Kalamış Cad. No:93’teki Sinan Bey Apartmanı arkasında bulunan Beyaz Köşk’te hizmet veriyor.

Nihayet geliyor

Albüm çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle Türkiye’ye gelişi ertelenen ve müzikseverler tarafından büyük heyecanla beklenen Sasha, Smirnoff Experience partisi için Mayıs ayında İstanbul’a geliyor. Progressive müziğin dünyadaki en önemli ismi sayılan efsane DJ Sasha, 15 Mayıs gecesi, Park Orman Dome’da gerçekleşecek partide elektronik müzik tutkunları ile buluşacak.

Gönüllü manken oldu

Çırağan Kempinski Oteli’nin içindeki ve Nişantaşı’ndaki Collection mücevher mağazalarının sahibi Dilek Yalçınkaya, değerli taşlardan oluşan mücevher koleksiyonunu Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’nın yararına düzenlenen bir gecede sergiledi. Collection’un Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Yalçınkaya’nın gelini Merve Atuk da sunumda görev aldı. Yalçınkaya’nın ilk evliliğinden olan oğlu Gökçe Atuk’un eşi Merve Atuk, o geceki satışlardan elde edilecek gelirin LÖSEV’e bırakılacağı sunumda pırlanta taşlarla süslü gerdanlık ve bileziği ustalıkla sergiledi. LÖSEV Başkanı Gündüz Gedikoğlu’nun kızı Aslı Başar da bu sırada kendisine eşlik etti.

Terasa çıktılar

Tarlabaşı Pera Palas Oteli’nin karşısındaki Cahide 15, yaz aylarında Harbiye’deki eski Cat Walk’un yerine açılan 34,5’ta hizmet verecek. 34,5’un terasında gece saat 24.00’e kadar servisi sürecek Cahide 15’in ve saat 24’ten sonra hizmet verecek underground club 34,5’un deneyimli işletmecisi Tolga Sezgin, geçtiğimiz yaz aylarında İspanyol dansçı Cortes’i ve futbolcu menajeri Bayram Tutumlu’yu misafir etmişti İstanbul’da...

Truva’nın destekçileri

Eurovision şarkı yarışması için ülkemize gelen yabancı basın mensuplarını bilgilendirmek adına düzenlenen aktiviteler kapsamında Alman Konsolosluğu’nda bir gala gecesi gerçekleştirildi. D&D Consulting’in işbirliğiyle gerçekleşen geceye renk katan Turkuaz grubu muhteşem bir performans sergiledi. Ama beni en çok etkileyen Siemens’in katkılarıyla hazırlanmış Truva Sergisi ve 3 boyutlu Truva gösterisi oldu. Siemens’in Truva’ya yaptığı katkıları anlatmak için İletişim Direktörü Alp Yörük bir konuşma yaptı. Firma, geçen yıldan bu yana Truva kazılarını destekliyormuş ve önümüzdeki beş yıl boyunca da desteklemeye devam edecekmiş. Siemens’in ayrıca dünyanın en önemli antik kentlerinden biri olan Truva kenti için bir vakıf kurulmasına önayak olacağını da belirten Yörük, Siemens gibi her büyük kuruluşun bu tarz sosyal sorumluluk kampanyalarını desteklemesi gerektiğini ısrarla belirtti. ‘Europa Forum 2004’ başlığı altında D&D Consulting’in sahipleri Mehmet Doran ve Selçuk Demirel’in katkılarıyla gerçekleşen gecenin sonunda Siemens Kurumsal İletişim Direktörü Alp Yörük geceye katılan herkese teşekkür etti.

Divan’da buluştular

Divan Lokantası’nın özel olarak düzenlediği ‘Anneler Günü’ yemeği çok keyifli geçti. Yemeğe eşi Gülyüz ile kızı Damla’nın yanı sıra ağabeyi ve onun ailesiyle katılan Garo Mafyan, hem eşinin anneler gününü kutladı hem de Divan Lokantası’nda ailesiyle hoş bir pazar günü geçirmenin tadını çıkardı. Divan Lokantası’ndaki yemeğe kızıyla gelen İlkay Tuna ise Fatoş Hataylı ve annesiyle uzun süre sohbet etti. O gün torunuyla mekanda bulunan Hülya Koçyiğit’de tüm konuklarla birlikte Divan’ın o güne özel olarak hazırladığı pastayı keserken, ‘Anne olmak çok özel bir duygu... Anneanne olmaksa bambaşka’ dedi.
Manken olamadı ama arkadaşı oldu

MOS kuaför salonlarının ortağı Gülay Kamaz’ın ergenlik çağında manken olmak istediğinikimse bilmez. Bu hayalini boyunun kısa olmasından dolayı gerçekleştiremeyen Kamaz, manken olamadı ama o camiadan arkadaşlar edinmeyi başardı. The Ritz Carlton Otel’de LÖSEV yararına düzenlenen davete katılan Kamaz’a, gecenin ilerleyen saatlerinde Şenay Akay ile Reina’da eğlenirken rastladım. Keyifleri de gayet yerindeydi...
Yazarın Tüm Yazıları