Yeni ay ve geri giden Merkür burcunuzu nasıl etkileyecek

KOVA: Merkür’ün geri hareketinden en fazla etkilenecek burçlardan birisi olarak, önümüzdeki iki hafta boyunca, işle veya seyahat planlarınızla ilgili ertelemeler, yanlış anlaşılmalar, iletişim sorunları ve elektronik cihazlarda değişik arızalarla karşılaşabilirsiniz.

Ay sonuna kadar bu konulara özellikle dikkat etmeniz gerekecek. Yeni ve orjinal bir yere seyahat etmek veya orjinal planlar yapmak için de uygun bir dönemde olacaksınız.

BALIK: Önümüzdeki iki hafta boyunca, maddi açıdan yeni beklentiler içerisine girdiğiniz ve yeni maddi planlamalar yaptığınız bir dönemde olabilirsiniz. Ev, iş, okul, evlilik veya emekliliğinizle ilgili maddi takvimizi oluşturmak isteyebilir veya aynı konularda borç para veya sponsor bulabilir, kredi ya da burs alabilirsiniz. Aynı zamanda bu tür borçlanmalara ihtiyaç hissettirmeyecek yeni kazanç yolları da bulabilirsiniz. Gelecekte sizi güzel şeyler bekliyor!

Öğrenci olup derse girdiğimi görüyorum

RUMUZ: BURÇAK

Şu an öğrenci olmamama ve bitirdiğim bölümün de matemetikle alakası olmamasına rağmen; birkaç kez üst üste aynı konuyla ilgili rüyalar gördüm. Rüyamda, sınıf, mekan, derslik, insanlar değişmekle birlikte, ders anlatılan bir yerdeyim. Daha önceki matematik dersine girmemişim/girememişim onun telaşı içindeyim ve bir sonraki dersi anlamak için not bulmaya ya da konuyu öğrenmeye çalışıyorum. Son rüyamda, bir coğrafya dersiydi, hoca Türkiye haritasından yerleşim yerleriyle ilgili özellikleri veriyordu. Biz de, neresi olduğunu bulmaya çalışıyorduk, ama bu arada bir önceki matematik dersine girmediğim ve coğrafyadan sonraki ders de matematik olduğu için, onu anlamaya çalışıyordum arkadaşlar da defterlerini verip bana yardım etmeye çalışıyorlardı.

YORUM: Öğrenci olmadığınızı belirtmeniz yorum açısından önem taşıyor. Rüyada matematikle ilgili konular görmek, kişinin bir karar aşamasında olduğunu gösterir; coğrafya ise, konum, yerleşim yeri veya çevresi ile ilişkilendirilir.

Rüyanızda matematik dersini kaçırmanız ve coğrafya dersine konsantre olamayıp, arkadaşlarınızın matematik notlarını almanız, vermekte geciktiğiniz bir karar, kararsız kaldığınız sizi ilgilendiren bir durum nedeniyle bulunduğunuz yer veya pozisyonda kendinizi huzursuz hissettiğinizi ve kaçırdığınız şansları yakalama çabanızı sembolize ediyor olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları