Yaza fit girin

Yaz mevsimi için geri sayım başladı. Kışın aldığımız kilolar ve bölgesel yağlanmalar artık bizleri daha çok rahatsız etmeye başlayacak.

Haberin Devamı

Ancak endişelenmeyin çünkü yağ yakımına destek olan bölgesel incelme cihazları ile yaza fit ve formda girmeniz mümkün. Gelin, havaların ısınmaya başladığı bu günlerde, siz de vücudunuzu teknolojiyle yaza hazırlayın. Hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme gibi birçok neden her daim fit ve formda kalmayı zorlaştırabiliyor. Eğer siz de ‘Çok yoğun çalışıyorum ve spor yapmaya vaktim yok’ diyenlerdenseniz, o zaman sizleri yeni nesil bölgesel zayıflama cihazlarıyla tanışmaya davet ediyorum. Çünkü bu cihazlar, bizlere her mevsim şekilli ve fit bir vücuda sahip olabilme imkânı sunuyor. Ancak bölgesel zayıflama yöntemlerinin kilo azaltmak amacıyla kullanılmadığını hatırlatmak isterim. Çünkü bu cihazlar vücudun belli bölgelerinde birikmiş olan yağların azaltılması ve daha şekilli bir fiziğe sahip olmak amacıyla kullanılıyor. Kış mevsiminde giydiğimiz bol ve kalın kıyafetlerle saklanabilen bölgesel kilolar, maalesef ki yazın gelmesiyle birlikte göz önüne çıkmaya başlıyor. Eğer siz de bölgesel yağlanmadan şikâyet edenlerdenseniz ve yaz aylarına fit girmek için çözüm arıyorsanız o zaman işe bölgesel zayıflama uygulamalarıyla başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yaza fit girin

BÖLGESEL OLARAK ZAYIFLAMAK MÜMKÜN!

Herkesin vücut yapısı farklı olduğu için yağlanma alanları da kişiden kişiye değişiklik gösterir. Ancak yağlanma bölgelerini sırt, kollar, bel çevresi, karın bölgesi, basen ve kalçalar, üst bacak yağlanması ve dış bacak yağlanması şeklinde ayırabiliriz. Düzenli spor yapılsa da genelde bölgesel yağlanmalardan kurtulmanın pek mümkün olmadığı düşünülür. Evet bu yağlar kesinlikle oldukça inatçıdır ve sizi kolay kolay terk etmek istemezler. Ancak güzel haber şu ki bölgesel zayıflama cihazlarının yardımıyla bu yağlardan kurtulmanız mümkündür. Hem de kısa sürede...

Yaza fit girin

Haberin Devamı

ETKİSİ İLK SEANSTA GÖZLENEBİLİYOR

Bölgesel zayıflama yöntemlerinin tümü, sorunlu bölgedeki yağ hücrelerinin büzüştürülerek, parçalanarak veya eritilerek, bölgeden uzaklaştırılması esasına dayanıyor. Ben de güzellik merkezimde özellikle karın, kalça, üst bacak, bel, kol altı bölgelerindeki fazla yağlardan kurtulmak isteyen danışanlarıma bölgesel yağlanmaya karşı etkili olan çeşitli cihazlarla yardımcı oluyorum.

Yaza fit girin

Bölgesel zayıflamada sağlıklı ve verimli sonuç veren bu yöntemler sayesinde kişilerin sorunlu bölgesinde incelme ve sıkılaşmanın yanı sıra kasların güçlenmesi de sağlanabiliyor. Kişiye özel hazırlanan bölgesel incelme programlarının etkisi ise ilk seanstan itibaren gözle görülür bir şekilde gözlenebiliyor. Seans sayıları ise tabii ki kişilerin vücut tipine ve yağlanma oranlarının ne boyutta olduğuna göre değişiyor. Ancak kişiler, kendileri için hazırlanan programlarına disiplinli bir şekilde uydukları takdirde ağrı olmadan, yorulmadan ve sadece uzandıkları yerden fit bir vücuda kavuşmaları mümkün olabiliyor.

Haberin Devamı


DİYETİSYEN DESTEĞİ BAŞARIYI ARTIRIYOR

Yaza fit girin
Spor yapmayı sevmeyen ve spora vakit bulamayanlar için ideal bir çözüm olan bölgesel zayıflama cihazlarıyla çok daha başarılı bir sonuç alabilmeniz içinse kesinlikle bir diyetisyenle birlikte yol almanızı öneriyorum. Çünkü bu uygulamayı yaptırmaya başladığınız süre içerisinde beslenmenize dikkat etmeniz şart. Özellikle yağlı gıdalardan uzak durmanız ve beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Diyetisyenler, süreç içerisinde nasıl besinler tüketmeniz gerektiğine dair size bilgi vererek, özel reçetelerle sağlıklı bir beslenme tarzına geçmenizi kolaylaştırıyor. Uygulama sonrası parçalanan yağ hücrelerinin vücuttan daha hızlı atabilmesi içinse bol bol su tüketmeye de özen göstermeyi unutmayın.

Yazarın Tüm Yazıları