Girdap

Yaz aylarında fonda size eşlik edecek, yağ gibi akan tatlı bir şarkı ihtiyacını Buray gidermiş ve ‘Girdap’ı dinleyicisi ile paylaşmış.

Haberin Devamı

Orta tempolu son zamanların sevilen afro pop türünde bir çalışma ile karşımıza çıkan Buray’ın ‘Girdap’ isimli şarkısının sözlerini Emrah Karakuyu, müziğini ise Emrah Karakuyu ve Tanerman yapmış. 

Şarkının özellikle nakarata efkarlı bir şekilde bağlayan köprüsünü pek sevdim. Dile kısa sürede takılacak olan şarkıda Buray’ın keyifli vokal ve nağmelerine ise her zamanki gibi söyleyecek söz yok. 

Şarkının Berlin’de çekilen video klip çalışması yakında yayınlanacakmış. Videonun yönetmen koltuğunda ise çalışmalarını her zaman farklı bulduğum ve severek takip ettiğim Hasan Kuyucu oturuyor. 

Bilir Misin? 

Yaptığı müzik ile kendi tarzını ortaya koyan genç nesil yetenekli isimlerden biri olan Sena Şahin, yeni şarkısı ‘Bilir Misin?’ ile pop r&b rüzgarları estirmeye gelmiş. Sözü ve müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesi Denizkan Boz ve İbrahim Tellaloğlu yapmış. 

Haberin Devamı

Müzik dünyasında kendi duygularını kaleme döken ve bunları besteleyenler her zaman bir adım öndedir. Sena, kendi müziğini istediği gibi yapan, belirli kalıplar içinde sıkışıp kalmayan bir isim. Aldığı eğitim ve dinlediği müzik türleri onun vokaline ve müziğine yansımış. 

Güncel olan türleri kendi müziği ile harmanlayıp dinleyici ile paylaşan Sena, ‘ Bilir Misin’ ile hem 80’lerin pop tınılarına dokunmuş hem de güncelliği yakalamış. İleri zamanlarda adını daha çok duyacağımıza inandığım Sena’nın yüzde tatlı bir gülümseme bırakan yeni şarkısına kulak verin. 

Düştüm Gülüşüne 

Geçtiğimiz haftanın güzel sürprizlerinden biri Selami Bilgiç ve Yasemin Yürük’ün işbirliği ile ortaya çıkan şarkı ‘Düştüm Gülüşüne’ oldu. 

Uzun bir aradan sonra rotayı tekrar müziğe kıran Yasemin ile DJ, Prodüktör Selami Bilgiç kan kaynatan bir dans şarkısına imza atmış. 

Yeni şarkı ‘Düştüm Gülüşüne’nin sözü Atilla Cem Ürkmez, müziği; Selami Bilgiç ve Atilla Cem Ürkmez, düzelemesini ise Selami Bilgiç’e ait. Projenin süpervizörlüğünü ise zehir gibi aklıyla dokunduğu her işi ışıl ışıl parlatan pek sevdiğim Yasemin Şefik yapmış. 

Şarkıya özellikle genç kuşağın ve Hepsi’den bu yana Yasemin’in sesini duymaya hasret kalmış sadık hayranlarının düşeceği kesin. İlk dinlemede sallana sallana nakaratına eşlik edeceğiniz şarkının Gökhan Özdemir yönetmenliğinde çekilen videosunda Yasemin’in dansına dikkat.

Yazarın Tüm Yazıları