Venüs Boğa burcunda: İnsan hür doğmuştur ama bir yerde zincirlenmiştir.

Günaydın Yıldız savaşçıları,

Haberin Devamı

Dün akşam saat 21:21’de Venüs boğa burcuna geçiş yaptı. Bu hepimiz için iyi haber.

İlişkilerde olsun, maddi konularda olsun biraz daha kendimizi güvende hissedeceğimiz ve bu tarz insanlarla karşılaşma fırsatımızın olduğu bir dönem içine giriyoruz.

 

Zamanın ruhunu okumak gerekirse ilişkisel anlamda güven duygumuzun daha ön planda olduğunu söyleyebiliriz.

 

Venüs Boğa burcundayken herkesten daha çok sevinecek burçlar: Boğa, Başak ve Oğlak (yükselen ve ay burçları dahil)

Venüs Boğa burcundayken zorluklarla karşılaşabilecek: Oleyyy sonunda hiç kimse! Boğa burcundaki Venüs, herkes için sakin ve rahat bir zamandır. 

Venüs Boğa zamanı; Hoşgörülü ve daha rahat bir zaman dilimidir. Venüs Boğa, tüm biçimleriyle zevk arayan bir zamandır. Kendinize ve kişisel bakımınıza önem vermek istediğiniz bir zamanın içine giriyorsunuz. Bugüne kadar hiç önemsemediğiniz kişisel görüntünüzü daha fazla önemseyebilirsiniz.  Venüs'ün bir sloganı olsaydı, "tadını çıkar" olurdu. Hayatınızda var olan güzelliklere şükrederek tadını çıkartmaya çalışın.

Haberin Devamı

Dokunarak ve hissederek hareket etmek isteyeceğimiz bir zaman dilimi içindeyiz. Kısıtlamalarında bu kadar arttığı bir dönemde Venüs’ün boğa süreci daha temaslı olma isteğimize karşı bizi biraz daha zorlayabilir. Dokunmayı, göz göze gelmeyi ya da işlerimizi daha iyi yapmak için bu hisse ihtiyacımız daha fazla olabilir. Bu dönem gerçekten hoşlandığınız kişiyi fark edeceksiniz.

Bu soru tüm her şeyi çözebilecek. Ondan gerçekten hoşlanıyor muyum? 

Finansal noktada Venüs oldukça sizleri büyük hedeflere götürebilir. Bu dönem başlatacağınız projeler sizlere kolay ve rahat kazanımlar getirmesi adına büyük bir fırsat taşıyabilir.

Sadece yüksek kaliteli lüks ürünlere daha fazla para harcamakla zaman kaybetmeyin. Aynı zamanda daha akıllı finansal kararlar alarak, parasal durumunuzu iyileştirebilecek bu zamanı yatırım yaparak değerlendirebilirsiniz. Aynı anda hem para harcamak hem de para kazanmak? Bu mümkün olabilir. Bunu tekrar gözden geçirin.

 

Haberin Devamı

Dün doğum günümdü. Kendime bir not yazdım. Sizle de paylaşmak isterim.

 

37 yaşında insan hala bunlarla uğraşıyor olmamalı dediği şeylerle hala uğraşıyorum. Verim almak için seyreltmek gerekti gereksiz bile sayılmayan otları.

En sonunda tahammül bile edemediğim olayları/davranışları kendime göre optimize edeceğim bir proje olarak görmeye başladım.

 

Beni geliştiren bir projeydi hepsi. Hayatın yüzeyi buz tutmuş bir nehir gibi görünmez olması gerekmiyor artık sanki. Bir şeyler var değişiyor sanki kızım kırıyorsun şeytanın bacağını diyorum. Biraz daha mı özgür hissediyorum acaba? Emin değilim. Tek emin olduğum bir şey var korkmuyorum. İnsanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden biri korkmakmış. Ne kadar Yaşayacağının belli bile olmadığı bu zamanda umarım bundan sonra bunu kendime yapmadan yaşamayı başarabilirim. Gidilecek yol, gelinen yoldan daha mı uzun daha mı kısa bilmiyorum ama büyük bir hayalle giriyorum bu yaşa. Dünya insanın belki de kaderini değiştirecek bir hayale baş koydum.37 yaşında bunun peşine düştüm.

 

Haberin Devamı

17 yaşında olduğum doğum günümü dün gibi hatırlıyorum. Aradan geçen 20 yıl sanki birkaç gün sürmüş gibi. Tabi o günden bugüne şükürler olsun ki istediği her şeyi hemen hemen başarmış gibiyim ama yine de çok zalim bu zaman. Dile kolay 20 yıl geçmiş. Keşke yine o zamanlara dönüp tek derdi 100 kontör almak ve walkmanı ile Radyo’da Muzo’yu dinlemek olsaydı demiyor değilim. Ergenlikte bile sorunsuzdum. Aileme sıfır sorundum. Kimseye sorun olmadım. En çok bununla övünebilirim. Sivilcem bile yoktu :)

Özetle;

Bugün çok zengin olduğumu öğrendim. Hepinize güzel mailleriniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sezen Aksu’nun dediği gibi; insan zenginiyim.

 

Mutlu yıllar bana.

 

Mutlu günler size…

Yazarın Tüm Yazıları