Nedim Şener

Siyonistlerin ‘kullanışlı aptalları’

26 Temmuz 2024
AMERİKA Birleşik Devletleri Kongresi önceki gün dünya siyasi tarihinin en kanlı ve en sefil tiyatro gösterilerinden birine ev sahipliği yaptı.

Gazze’de 292 gündür çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 40 bine yakın insanı acımasızca katleden soykırım suçlusu İsrail Başbakanı Netanyahu’nun yalanlarla dolu 45 dakikalık konuşması Amerikan Kongre üyeleri tarafından 5O’si ayakta olmak üzere toplam 79 kez alkışlandı. Daha önce hiçbir yabancı devlet adamına kısmet olmayan ve tarihte bir ilk olarak, dördüncü kez ABD Kongresi’nde kürsüye çıkan Netanyahu’nun yalanlarla dolu kanlı tiradı alkışların fazlalığından dolayı bir saati buldu.

SAVAŞ SUÇLARINDAN YARGILANIYOR

Savaş suçları ve soykırım nedeniyle Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde yargılanan ve hakkında tutuklama istenen Netanyahu, hem Demokratlar hem de Cumhuriyetçi Parti’nin davetiyle gerçekleştirdiği konuşmasında dünyanın gözüne baka baka yalanları sıralarken, dinleyen Kongre üyelerinin çığlıkları alkış seslerine karıştı. Bir kişi hariç; ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Rashida Tlaib...

Filistin kökenli Tlaib, elinde tuttuğu “Savaş suçlusu” ve “Soykırım suçlusu” yazılı küçük pankartla tek başına Netanyahu’yu protesto etti. Devasa ABD sistemi içinde sanki tek başına mazlumların ve hakikatin sesi gibiydi.

GURURLU SİYONİST BIDEN’A TEŞEKKÜR

Netanyahu konuşmasında suç ortağı ABD başkanlarını unutmadı; işlediği soykırım suçuna verdiği destekten dolayı hem eski ABD Başkanı Trump’a hem de mevcut ABD Başkanı Biden’a ayrı ayrı teşekkür etti. İsrail ile ABD arasında öylesine özdeşlik kurdu ki; ABD mi İsrail’i, İsrail mi ABD’yi ağırlıyor, ABD Kongre üyeleri mi Netanyahu’yu, Netanyahu mu ABD Kongre üyelerini ağırladı anlamak zordu.

7 Ekim 2023’teki Hamas’ın saldırılarının ABD’deki 1941 Pearl Harbor ve 2001 İkiz Kule saldırılarına benzediğini savunan Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden’a Gazze saldırılarında İsrail’e verdiği destek ve “gururlu bir Siyonist” olduğunu söylemesinden dolayı teşekkür ederken Siyonizmin bayrağını ABD’nin başkentine dikti.

HER YALANDA 

Yazının Devamını Oku

Soykırımcı Katz’ın küstahlığı ve serbest kalan Mossad ajanları

24 Temmuz 2024
İSRAİL Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın, X hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan saçma sapan mesajını görünce, aklıma MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) gerçekleştirdiği Mossad ajanlarına yönelik operasyonları geldi. 

Katz, Türk Dışişleri Bakanlığı’nın sert karşılık verdiği mesajında şunları yazdı: “Erdoğan, İsraillilerin öldürülmesi için Hamas’ın terör hücrelerine silah ve para yardımında bulunuyor. İsrail İç Güvenlik Servisi Shin Bet, Zeit Üniversitesi öğrencisi olan Hamas terör hücresi elemanlarını ele geçirdi. Söz konusu hücre Hamas’ın Türkiye’deki karargâhı tarafından komuta ediliyordu. Yakalanan teröristler edindikleri askeri eğitim, silah ve binlerce dolarla İsrail’de terör saldırısı yapmayı tasarlıyorlardı. Erdoğan, radikal ve antisemit bir ideoloji uğruna Türkiye’yi terörü destekleyen bir ülke haline getirip İran’ın başını çektiği şer eksenine yaklaştırıyor.”

MOSSAD’IN HEDEFİ: FİLİSTİNLİLER VE ARAPLAR

2009’dan beri soykırımcı İsrail, Türkiye’yi İran ile yakınlaşmakla suçlar hatta Türkiye’de kullandığı Fetullahçı Terör Örgütü üyesi savcı ve polisler üzerinden Selam Tevhit Operasyonu gibi gizli soruşturmalarla devlet ve hükümet yetkililerinin telefonlarının dinlenmesini içeren kumpas operasyonlarının temelini atardı. Belli ki İsrail, Türkiye’ye yönelik aynı iftira kampanyasını yeniden başlatacak. İsimleri kamuoyu tarafından bilinen vatan hainleri de kısa süre içinde devreye girecektir.

Aslında İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın mesajı tam olarak İsrail gizli servisi Mossad’ın Türkiye’deki ajanlık faaliyetlerini tarif ediyor.

MİT’in tespitlerine göre Mossad, Türkiye’de, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve yabancı uyruklu kişilerden oluşturduğu hücreler ile casusluk faaliyetleri yürütüyor. Hedef olarak da kaçırmayı ya da öldürmeyi planladığı Filistinli ve Arapları seçiyor. Öyle ki Mossad hedef aldığı Filistinli ve Arapları takip ettirdiği ajanları arasında Türkiye’de yaşayan Filistinliler de yer alıyor.

Tespitlere göre, İsrail istihbarat örgütü; aralarında eski emniyet görevlileri ve dedektiflik yapan kişilere, hedef aldığı isimleri takip ettirip haklarında detaylı bilgi toplaması karşılığı para veriyor. Yurtdışında Mossad ajanı ile çevrimiçi görüşmeler yapan Türkiye’deki casusluk şebekesi yöneticileri ile yurtdışında görüşmeler yapılıyor, ajanlık karşılığı ödemeler ya elden ya da kripto para sistemi ile yapılıyor.

Yazının Devamını Oku

CIA’den suikast masalı: Kennedy’ye Küba Trump’a İran...

19 Temmuz 2024
ABD eski Başkanı Trump, 21 Haziran 2024 günü internetten yayın yapan “All-in Podcast” programında, 1963 yılında öldürülen ABD Başkanı John F. Kennedy suikastının arkasında CIA’nın (Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı) olduğunu, bir kısmını açıkladığı belgelerin geri kalan kısmını da seçildikten sonra kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Trump, “Dosyaların tamamını yayınlamasam da ‘çok sayıda’ dosyayı redakte edilmiş halde de olsa yayınladım. Geri kalanını yayınlamamamı tercih ettiler, ama bu en erken zamanda yapılacak. Saygı duyduğum insanlar benden ricacı oldu, ama bana soranlar CIA personeli değildi, muhtemelen bu cinayetin arkasında CIA vardı. Dosyaların yayınlanması çok ilginç olacak” dedikten yaklaşık 1 ay sonra 13 Temmuz 2024 günü tıpkı Kennedy’ninkine benzer suikastla öldürülmek istendi.

TRUMP’DAN KENNEDY’Yİ KORUYUN MESAJI

Kürsüde konuşurken başını yana çevirmesi, sağ şakağından başını delip geçecek tüfek mermisinin kulağını sıyırarak yaralı da olsa kurtulup hayatta kalmasını sağladı. Öldürülmüş olsaydı akıbeti gibi, suikast dosyası da tıpkı Kennedy’ninki gibi yalan ve dezenformasyonla karartılacaktı.

Trump, kendisine suikastın neden ve kimden geldiğini biliyormuşcasına iki gün sonra sosyal medyadan 1963’te suikasta kurban giden 35. Başkan John F. Kennedy’nin yeğeni Robert F. Kennedy Jr’ın ‘derhal’ koruma altına alınması gerektiğine dair şu mesajı paylaştı:

“Bugün dünyada olup bitenler ışığında, Robert F. Kennedy Jr.’ın derhal Gizli Servis koruması almasının zorunlu olduğunu düşünüyorum. Kennedy ailesinin geçmişi göz önüne alındığında, bunun yapılması gereken, doğru bir şey olduğu çok bariz!”

BABASI VE AMCASI ÖLDÜRÜLEN KENNEDY

Robert Kennedy Jr

Yazının Devamını Oku

TSK’da 40 yılın temizliği... İhaneti unutursan ölürsün

17 Temmuz 2024
Her 15 Temmuz sonrası olduğu gibi yazımı yine FETÖ ile mücadeleye ayırıyorum. Çünkü FETÖ ile mücadele sadece 15 Temmuz haftası ya da o güne dair anmalarla sınırlandırılmayacak kadar önemli ve yaşanan ihanetin unutulmaması vatan için gereklidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde, 40 yıl boyunca devletin “kılcal damarlarına” sızan Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası yürütülen temizlik çalışmalarına dair şu rakamları vermişti:

“Başta güvenlik birimlerimiz olmak üzere FETÖ’nün 40 yıldır gizlice sızdığı kurumlarımızı büyük ölçüde örgüt mensuplarından arındırdık. 15 Temmuz’da Silahlı Kuvvetlerde görev yapan 32 bin 189 subayın 10 bin 468’i, yani yüzde 33’ü ordumuzdan atıldı. Kurmay subaylarda durum çok daha vahimdi.

Çünkü örgütün 80’li yıllardan itibaren özellikle hedefe koyduğu ve zamanla çöreklendiği yerlerin en başında harp akademileri, yani kurmaylık sistemi geliyordu. 1886 kurmay subayın 1524ü, yani yüzde 81i FETÖ’den ihraç edildi. Mesela Deniz Harp Akademisinin 1’inci ve 2’nci sınıflarında eğitim gören kursiyerin tamamının ilişiği kesildi.”

FETÖ, 40 yıl boyunca elebaşının talimatıyla eğitimde, yargıda, Emniyet’te, TSK’da, bürokraside hatta MİT’te sinsice örgütlendi. OHAL kapsamında 120 bine yakın FETÖ mensubu ihraç edildi.

KURMAY SUBAYLARIN YÜZDE 81’i FETÖ’CÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TSK’daki FETÖ temizliğine dair açıklaması ise çok çarpıcıydı. Bir ordunun geleceği anlamındaki kurmay subaylarda ihraç oranının yüzde 81’e ulaşması ise Türkiye’nin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya kaldığını göstermesi bakımından çarpıcıydı. Biraz daha araştırınca çok daha çarpıcı bilgilere ulaştım.

TSK genelinde Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 15 Temmuz 2016 itibarıyla 1886 kurmay subay varken bugüne kadar 1524’ü yani yüzde 81’i ihraç edildi.

15 Temmuz 2016 itibarıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda (KKK) 921 kurmay subay varken bunların 720’si ihraç edildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda (DKK) 420 kurmay subay varken bunların 346’sı ihraç edildi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda (HKK) ise toplam 545 kurmay subayın 456’sı ihraç edildi.

Yazının Devamını Oku

ABD’de darbe olmaz; suikast olur

15 Temmuz 2024
Eski ABD Başkanı ve kasım seçimlerinde yeniden aday olan Donald Trump’a yönelik suikast girişimi konusunda Türk Dışişleri Bakanlığı’nın “darbeli” kınama mesajı ilginçti:

“ABD eski Başkanı ve yapılacak seçimlerde başkan adaylarından olan Donald Trump’a, Pennsylvania eyaletindeki kampanya etkinliği sırasında düzenlenen saldırıyı en güçlü biçimde kınıyoruz. Söz konusu suikast girişimi, aynı zamanda halkın iradesine yapılmış bir saldırıdır. Demokratik siyasete şiddet, darbe ve diğer gayrımeşru yollarla müdahale edilmesi kabul edilemez. ABD’de düzenlenecek seçimlerin huzurlu bir ortamda gerçekleşmesini temenni ediyoruz.”

Tam da ABD’nin arkasında olduğu Fetullahçı Terör Örgütü’nün giriştiği 15 Temmuz’un yıldönümüne denk gelen kınama mesajında, “ABD”, “Pensilvanya” ve “darbe” kelimelerinin geçmesi ilginç bir tesadüf olsa gerek.

ABD VE DARBE

Aslında dünyanın herhangi bir yerinde askeri darbe olduğunda gerçek fail olarak akla ilk Amerika Birleşik Devletleri gelir. ABD’nin belgelenmiş şekilde darbeler tarihindeki rolü hakkında kitaplar, belgeseller itiraflar arşivlerde tazeliğini koruyor. En son eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, kendisini “başka ülkelerde darbe planlamalarına yardımcı olmuş biri” olarak tanıtarak itiraflarda bulunmuştu.

ABD’NİN SUÇLARI

Türkiye ise 15 Temmuz darbe girişiminin faili olarak Fetullahçı Terör Örgütü’nün rolünden ne kadar eminse, bu vatan haini örgütü topraklarında korumaya alan ABD’nin 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki ABD olduğundan o kadar emin.

Yazının Devamını Oku

FETÖ elebaşı Gülen’in atleti ile gömülen öğretmen mahrem imam

12 Temmuz 2024
Üzerinden tam sekiz yıl geçti. 253 şehit 2 bin 500’den fazla gazimiz canları ve kanları ile direnirken, yurtiçinde belli bir kesimin küçümsediği Türk milletinin milyonlarca evladı ilk kez bir 15 Temmuz 2016 gecesi darbe girişimini durdurdu.

O gece sadece Fetullahçı Terör Örgütü değil, arkasındaki güç olan, hala onu koruyan ve kullanan Amerika Birleşik Devletleri, soykırımcı İsrail ve Almanya dahil bazı Avrupa ülkeleri yenildi.

Yunan işgali zamanında bile düşmanın el süremediği Türkiye Büyük Millet Meclisi, içimizdeki vatan haini Fetullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından F16’dan uçaklarıyla bombalandı. Türkiye Cumhuriyeti devleti böylesine kahpe bir terör örgütüne karşı hukuk içinde kalarak mücadelesini verdi ve hala veriyor.

705 BİN KİŞİYE FETÖ’DEN İŞLEM

Vereceğim rakamlar FETÖ ile mücadelenin büyüklüğünü ve hukuki yönünü gösterecektir. Bugüne kadar 704 bin 967 kişi hakkında yasal işlem yapıldı. 357 bin 204 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi, 263 bin 117 kişi hakkında mahkemelerin verdiği kararların dağılımı şöyle; 125 bin 435 kişi ceza alıp mahkum oldu, 104 bin 334 kişi hakkında hükmün açıklanması geri bırakıldı,104 bin 334 kişi ise beraat etti. Halen soruşturması devam eden kişi sayısı 61 bin 732, yargılaması devam eden kişi sayısı ise 22 bin 914.

Bu genel rakamları vermemin nedeni, FETÖ ile mücadelenin hukuk içinde yürütüldüğünü, suçlu ile suçsuzun ayrıldığını birilerine anlatmak için.

SAHTE MAĞDURİYET ALGISI

Oysa firari FETÖ mensupları ve onların sözcülüğüne soyunan bazı muhalefet milletvekilleri hatta parti başkanları yüzde 90’dan fazlası FETÖ mensubu olduğu delillerle ortaya çıkan KHK’lılar üzerinden bir mağduriyet algısı yaratmak istiyor.

Yazının Devamını Oku

15 Temmuz şehidi Batuhan’dan bir Türk bayrağını esirgediler

10 Temmuz 2024
Kalbi vatan aşkıyla atan Türk gençlerinden birisi olan Batuhan Ergin, “Şehit olmak istiyorum” diyerek gönüllü komanda olarak gittiği askerlik görevinden İstanbul Ortaköy’deki evine döndükten hemen sonra, 15 Temmuz 2016 akşamı, babasının söz verdiği hediye olarak aldığı beyaz motosikletle gezintiye çıktı.

Akşam saatlerinde arkadaşı ile eve dönerken evinin bulunduğu Ortaköy sokaklarındaki haraketlilik dikkatini çekti.

BANKAMATİK VE MARKET KUYRUĞUNDAKİLER

İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Ortaköy semtinde öbek öbek insanların marketlerden erzak peşinde olduğunu; makarna, ekmek peşine düştüklerini, bankamatik kuyruklarına girdiklerini gördü. Kısa süre sonra Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının darbe girişimini öğrendi ve içindeki vatan aşkı onu direnmeye itti.

Oysa o da bakkaldan bir şeyler alıp evine gitmeyi biliyordu. Ama o ne kendini ne ailesini ne de evine erzak almayı düşündü. Devletin tehlikeye düştüğünü gördü. Arkadaşıyla buluşup Ortaköy’den Boğaz Köprüsü’nü yürüyerek geçerek coşkulu kalabalıkla FETÖ’cü vatan hainlerinin karşısına dikildi.

BATUHAN’IN SON MESAJI

15 Temmuz gecesi Boğaz Köprüsü’nün Anadolu Yakası’ndan attığı son mesajı şuydu: “Eve erzak almaya değil, devletimize sahip çıkmaya geldik.”

FETÖ’cü hainler,

Yazının Devamını Oku

Bozkurtlar ve milli mücadeledeki ‘bozguncu ve mikroplar’ ile bugün içimizdeki çakallar

8 Temmuz 2024
Hollanda ile yaptığımız maçta 2-1 yenildik ama kaybetmedik hatta şampiyonluktan çok daha fazlasını kazandık.

Merih’in Avusturya’ya attığı iki golden sonra Türk seyircilerle birlikte yaptığı Bozkurt işareti milli şuurun bir kez daha şahlanışını sağladı. Özellikle Alman İçişleri Bakanı Nancy Faeser’in şikâyeti üzerine UEFA’nın tayin ettiği Avusturyalı müfettişin yürüttüğü soruşturmada Merih’e verilen iki maç ceza, futbolun yalnızca futbol olmadığını, sahada kaybettiğini masada kazanmaya çalışan Avrupa’nın ikiyüzlülüğünü ortaya koydu. Merih’e verilen ceza aslında Türk milletine verildi.

Avrupa’nın yani Batı’nın Türkiye’ye karşı tutumu adeta tarihin tekerrür etmesi gibiydi. Elbette Türklerin tepkisi de tarihteki gibi oldu ve maçı kaybetse de Avrupa’ya karşı Türk milleti 100 yıl önce Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, mücadelesinin ve bağımsızlığının sembolü Bozkurt işareti ile ayakta duruşunu gösterdi. Batılı işgalci emperyalistlerin 100 yıl önce “Bozkurt” olarak tanımladıkları Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bugün de yurtiçinde, satılmış, işbirlikçi, muhalefet edeyim derken bölücü terör örgütü PKK, vatan haini Fetullahçı Terör Örgütü ve emperyalist Batı ile aynı çizgide olan “Çakallar” kendisini gösterdi.

Türklerin 2 bin 200 yıllık sembolü Bozkurt işareti yapanları tıpkı Alman İçişleri Bakanı gibi “ırkçılıkla” suçlayıp yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi’nin sembolü olarak adlandırarak çakallıklarını gösteriyorlar.

‘BOZGUNCU VE MİKROPLAR’

Dediğim gibi Türk milleti buna yabancı değil; yani bağımsızlığın ve mücadelenin sembolü Bozkurt’a olduğu gibi yabancıların etki ajanı olmuş çakallara alışık. Mustafa Kemal Atatürk de 1927 yılında TBMM’de bizzat okuduğu NUTUK’ta buna özel olarak değinir.

Milli mücadelenin başarısı için üç kuvvet; 1-Millet, 2-Meclis, 3-Ordu dedikten sonra cepheyi de ikiye ayırır; “Görünürdeki cephe” yani dış cephe ikincisi ise “Dahili cephe” yani dış cephe.

Atatürk

Yazının Devamını Oku