Best Model bu haliyle devam edemez

Yarışmacılarının ardından üçüncü kişiler de taciz iddiaları dile getirmeye başladı. Belki başkaları da çıkacak. Bu aşamadan sonra Best Model’ın bu haliyle devam etmesi imkânsızdır. Erkan Özerman yarışmanın salahiyeti için çekilmeli, yolu yordamı nasıl olur bilmiyorum ama işi artık bir başkasına devretmelidir.

Haberin Devamı

“Aşk Doktoru” olarak bilinen davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, Best Model’a katılan genç bir danışanının, organizatör Erkan Özerman tarafından suiistimal edildiğini öne sürdü.
Durumun ciddiyetiyle kendisi baş edemeyince danışanını bir psikiyatr hocasına yönlendirmiş.
Önümüzdeki dönemde belki o hoca da konuşacak. Sonra belki başkaları da...
Aslında gerek de yok. Şu ana kadar söylenenler bile yeterince vahim.
Ülkeye hem yurtiçinde hem yurtdışında büyük katkılar sağlayan dev bir marka Best Model.
Kenan İmirzalıoğlu, Burak Özçivit, Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Deniz Akkaya gibi isimleri Türkiye’ye kazandırmakla kalmadı...
Başka ülkelere lisans vererek organizasyonun uluslararası olmasını sağladı. Şimdi gözümüzün önünde parça parça dökülüyor.
Ne hazin...
Erkan Özerman hepsinin iftira olduğunu söylüyor. Yarışmacılar reklam için bunu yapıyormuş.
Velev ki Özerman haklı ve masum.
Daha önce de yazmıştım, öyle olsa bile bazı şeylerin şüyuu vukuundan beterdir.
Ok yaydan çıktı bir kere. Hangi ebeveyn artık çocuğunu gönül rahatlığıyla bu yarışmaya gönderir ki? Varsayın gönderdi...
Kazanamayan herkesin “Bana da ahlaksız teklif yaptı, kabul etmedim diye seçilemedim” demesinin, yarışmayı daha da itibarsızlaştırmasının önüne kim geçecek?
Bu aşamadan sonra Best Model’ın bu haliyle devam etmesi imkânsızdır. Özerman yarışmanın salahiyeti için çekilmeli, yolu yordamı nasıl olur bilmiyorum ama işi artık bir başkasına devretmelidir.
Kendi itibarına gelince...
O itibar ki Fransa’dan bile devlet liyakat nişanıyla taltif edilmiş...
Dedim ya ne hazin... Ne hazin.

Haberin Devamı

Çıktı açık alınla söylediği her marştan

Göksel, Formula 1’de seslendirdiği İstiklal Marşı’nın ardından, Cumhuriyet Bayramı için hazırlanan bir kutlama klibinde Gençlik Marşı’nı okudu bu kez.
Milli marş etkisinde değil tabii ama o da farklı, o da güzel olmuş nostaljik ve kadife sesiyle.
Daha bunun 23 Nisan’ı, 19 Mayıs’ı, 30 Ağustos’u var. Bakalım daha ne İzmir Marşları, ne Onuncu Yıl Marşları dinleyeceğiz Göksel’den.
Marşların erkek tekelinden çıkıyor olması ayrıca sevindirici tabii.
İleride bir albüm projesine falan dönüşür mü dersiniz?

Haberin Devamı

Taksici protestosuna kapak gibi cevap

İstanbul’un yerel bir sorunuyla bütün Türkiye’yi sürekli meşgul etmek abes tabii. Ama durduğu yerde durmuyor ki taksi meselesi.
Hem kentsel boyutu var, hem siyasi hem de magazinel.
Belediyenin almaya çalıştığı önlemlere karşı taksici esnafı kontak kapatma çıkışı yaptı ve en son bir protesto yürüyüşü düzenlediler.
Bana biraz “istemezük”çülük gibi gelse de görüşlerini aktarmaya, kamuoyuna seslerini duyurmaya çalışıyorlar doğal hakları olarak.
İşin ilginç yanı şu:
Taksiciler bu yürüyüşü yaparken aynı saatlerde dünyaca ünlü “Taksi” filminin yıldızı Samy Naceri’nin de İstanbul’da taksi bulamadığı haberi düştü. Daha büyük kapak olabilir mi?
Bakın, kurgu murgu değil bunlar. Evvelsi gün 15 dakikalık yol için 35 dakika taksi kovaladım. Hem de ıssız bir yerde değil, şehrin en işlek bölgelerinden Karaköy’de.
Gösteri yapan taksiciler şunu hiç hesaplamıyorlar bence:
Asıl taksilerden muzdarip olan bizler bir toplanırsak...
17 milyon İstanbullunun 17 bin plaka sahibinden daha büyük olduğu o zaman ortaya çıkacak.
En önde de önceki gün otobüsten “Alın taksinizi başınıza çalın” diye paylaşım yapan Ezgi Mola çeker herhalde.

 

Yazarın Tüm Yazıları