Yenileyici etkiler

Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün’ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize yardım ediyor.

Haberin Devamı

Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün’ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize yardım ediyor. Ama sadece birkaç gün için bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir. Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız.
Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada, ekleyelim Niobe’ce.

Koç
Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı sağlayabilir. Gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Boğa
Sizin kontrol altında olduğunu düşündüğünüz bazı konuların kontrol dışına çıktığını ya da çıkabileceğini gösteren veya çıkmasına neden olabilecek kişileri bastırmaya çalışabilirsiniz. Ama ya kaçırdığınız bir yerler varsa?

Haberin Devamı

İkizler
Bazı plan veya programlarınızla ilgili tavsiye veya yorumlara izin vermiyor olabilirsiniz. Ama özellikle sizin tarafınızda olan kişilerin vurguladığı noktaları dikkatle dinlemenizde fayda var. Zira, önemli bir şeyin altını çiziyor olabilirler.

Yengeç
Size daha fazla çalışmak, daha az harcama yapmak, koşulları iyileştirmek gibi başlıklarda sözler vermiş kişiler, eğer sözlerini unuttularsa, hatırlatmanız gerekiyor olabilir.

Aslan
Uzun vadeli konuları, işleri, planları, işbirliklerini ya da programları tekrar ele almanız gerekebilir. olabilir. Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veya iş birliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Başak
Belli başlı kişiler kibar bir dille mevcut işlerinizde yapılması gereken düzeltmeleri gündeme getirebilirler. Bu kişilerin yeterince bilgi sahibi olmadığı için bu şekilde düşündüğünü düşünebilirsiniz, ama aslında haklı olabilirler.

Terazi
Prensipler veya kurallar tabii ki önemli, ama bugünlerde belli başlı girişimlerinizde, planlarınızda, işbirliklerinizde ya da alışverişlerinizde asıl önemli olan çözüme gitmek. Kimseyi sinirlendirmeden problemleri çözmelisiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi siz yapmalısınız. Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Yay
Hiçbir konuya yüzeysel yaklaşmamalı ve herkesin her söylediğini tamamıyla anlamadan konuşmayı, anlaşmayı ya da pazarlığı bitirmemelisiniz. Kafa karışıklıklarına açık günler.

Oğlak
Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir. Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Kova
İstendiği gibi gitmeyen ya da sorun çıkartan durumları, işleri veya ilişkileri zorlamak, eleştirmek veya yorumlamak için doğru bir gün değil. Dolayısıyla, kibarca dahi olsa diyaloğa girmemeniz ve uzaklaşmanız daha doğru olur.

Haberin Devamı

Balık
Baskı altında ya da gergin ortamlarda dahi sakinliğinizi korumanız gerekiyor. Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları