İletişim kurmak zor olabilir

Ev, aile veya ülkeyle ilgili konuların ön plana çıktığı bir gün. Duygusal olabiliriz. Sabah saatleri dualar etmek, spritüel konularla ilgilenmek veya manevi çalışmalar yapmak için uygun. Rüyalarda artış olabilir.

Haberin Devamı

Gün genelinde ise iletişim kurmak zor olabilir. Tartışmalı ortamlardan ve fikir çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Gün içerisinde provokatif kişiler, kin, nefret ve öfke duyguları da söz konusu olabilir. Ama geçen haftadan yayılan olumlu atmosfer düşünülürse, yazılanlar hafif şekilde kendini gösterecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise ilişkilerde uyumu yakalayabilir, işimizi, kariyerimizi ve toplum içerisindeki duruşumuzu ilgilendiren konularda olumlu görüşmeler yapabiliriz.

Koç
Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz. Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir. Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Boğa
Bazı alanlarda bulunduğunuz yeri veya konumu korumak için yersiz bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Daha mantıklı düşünüldüğünde esnekliğin ve rahat düşünmenin size hareket alanı sağlayacağını fark edebilirsiniz. Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı konularda net fikirlere sahipsiniz, mükemmelliği yakalamak için çıtayı yüksek tutuyor ve çevrenizdeki kişilerden veya ekip arkadaşlarınızdan da bunu bekliyorsunuz. Ancak, biraz daha esnek olmanız bu kişilerle ilişkilerinizi rahatlatacağı için diğer konuların da daha rahat akmasını sağlayacaktır.

Yengeç
Önemli amaç veya hedeflere sahipseniz, her şey yolunda gidebilir. İçinizden bir ses dışarıda bir yerde daha iyi seçenekler olduğunu söylüyorsa, sezgilerinize kulak vermenizde fayda var. Olumsuz kişilerden uzak durun.

Aslan
Hayatınızda hangi iş, ilişki veya başlıkları tutmak veya hangilerini bırakmak istediğiniz konusunda detaylı düşünmeli ve adil olmaya çalışmalısınız. Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Başak
Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya işbirliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız. Bir süredir gözden kaçırılmış açıların ve düşüncelerin tekrar gündeme getirilmesi söz konusu olabiir.

Haberin Devamı

Terazi
Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir. Bu durumu bu kişilere söyleme gereği hissedebilir ve açıkça sorular sorabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler.

Akrep
Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin. Paranız veya sahip olduğunuz şeyler konusunda kimseye güvenmemelisiniz. Gündem değişebilir veya bazı konulara yaklaşımınız ya da konuların gidişatı farklılaşabilir. Bazı çözüm yolları göründüğünde, siz bir önceki durumu tercih ediyorsanız, bunu da dile getirmekten vazgeçmeniz için bir neden bulunmuyor.

Yay
Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz. Belki de, sizin düşündüğünüzün tam aksi, uzun vadeli düşünmüyor ya da verimli fikirler geliştirmiyor olabilirsiniz. Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Haberin Devamı

Oğlak
Bazı işler ya da konular istediğiniz gibi ilerlemeyebilir veya beklentilerinizi karşılamayabilir. Önemsediğiniz kişilere yapacağınız jestler karşılıksız kalmayacaktır. Paylaşımcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kova
Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir. Bu kişilerden kaçmaya çalışsanız dahi, sizinle uğraşmayı sürdürebilirler. Ancak, siz, zamanınızı çaldırmamalı ve kendi işinize bakmalısınız. Ancak, genel olarak aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş zamanlardasınız.

Balık
Bazı konuların halledilmesi veya yetiştirilmesi için kendinize bir takvim belirlemiş olabilirsiniz ama ancak biraz daha zaman gerekeceğe benziyor. Anlaşmalarınızda veya işbirliklerinizde ne kadar sakin ve esnek olabilirseniz, o kadar faydasını görürsünüz.

Yazarın Tüm Yazıları