Gergin etkiler devrede

Yengeç burcundaki ay; ülke, vatan, millet veya aile ya da ev başlıklı konuları ön plana çıkartıyor, ama bunu bilmek için astrolog olmaya da gerek yok zaten.

Haberin Devamı

O zaman şöyle söyleyelim; sabah saatleri biraz stresli ve gergin etkiler devrede, ancak akşamüzeri saatlerde kendimizi iyi hissedebilir, duygularımızı olumlu şekilde paylaşabiliriz. 

Akşam saatleri biraz daha iniş çıkışlı olabilir veya ufak tefek beklenmedik durumlar yüzünü gösterebilir.


KOÇ
Haftaya sevgi dolu başlıyorsunuz. Gayretlerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bir süreçtesiniz. Sevgi gösterilerinde bulunurken çok fazla dokunmatik olmayan ya da mesafeli kişileri rahatsız etmemeye çalışmanızda fayda var.

BOĞA
Önümüzdeki hafta kendinize daha fazla zaman ayırmak, dinlenmek, çevrenizi güzelleştirmek veya evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bazı ilişkilerinizin size uygun veya uygulanabilir olmadığını düşünebileceğiniz süreçtesiniz.

İKİZLER
Söylediklerinize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, yeni kültürler tanımak isteyeceğiniz, yeni eğitimlere başlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

YENGEÇ
Önümüzdeki haftayı sıcak ve konforlu ortamlarda geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Ancak bazı arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz, verilen davetlere katılmanız veya diğerleriyle birlikte planlar yapmanız gerekebilir.

ASLAN
Önümüzdeki hafta yepyeni şeyler deneyebilir, daha önce kimsenin yapmadığı şeylerin peşinden gidebilirsiniz. Cesaretiniz ve altından kalkmayı başardığınız şeyler herkesin hayranlığını kazanmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK
Kasım ayına olumlu düşünerek girmeniz durumunda, her şeyin olumlu gelişeceğine şahitlik edebilirsiniz. Dolayısıyla neleri istediğinizi dikkatle seçmenizde fayda var. Zira gerçek olabilir.

TERAZİ
Kendi adınıza işler yolunda gidiyor olabilir, ama diğerlerinin kaygılı hali size de yansıyacaktır. Dolayısıyla aya etraftaki endişeli kişileri anlamaya çalışarak başlıyorsunuz denebilir.

AKREP
Zor zamanlarınızda dahi sizi yalnız bırakmayan bazı kişilerle bir süreliğine yolunuz ayrılabilir. Bu kişiye gerçekten önem veriyorsanız, biraz ödün vermenizin bir sakıncası olmayacaktır diye düşünüyorum Niobe’ce.

YAY
Fikirleriniz, hareketleriniz veya planladıklarınız karşınızdaki kişileri şaşırtabilir. Eğer gerçekten uygulamaya koymayacaksanız, kafanızdan geçenleri diğerleriyle paylaşmamanız daha doğru olabilir.

OĞLAK
Önümüzdeki haftaya düşünceli başlayabilirsiniz. Endişeli ruh haliniz, sağlamcılığınız veya rutin alışkanlıklarınız ilerlemenizi engelleyebilir. Artık yeni şeyler deneme zamanı.

Haberin Devamı

KOVA
Haftanın ilk günleri oldukça şaşırtıcı gelişmelere açık olabilir. Konu hakkında yapabileceğiniz çok şey olmayacağı için, kafanızı başka şeylerle meşgul etmenizde fayda var.

BALIK
Önümüzdeki haftaya sevgi dolu başlıyorsunuz. Romantik mesajlar, sevgi sözleri, hediyeler veya romantik planlar ön planda. Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymakta zorluk çekebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları