Detay gerektiren işler

Resmi ve kurumsal işlerle uğraşabileceğimiz, detaylı işlere yatkın, sistemli hareket edebileceğimiz bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Resmi ve kurumsal işlerle uğraşabileceğimiz, detaylı işlere yatkın, sistemli hareket edebileceğimiz bir gündeyiz. Gün, doktor randevuları, sağlık başlıklı işler, muhasebe, bilgisayar işleri için uygundur. Mide hassasiyetleri yaşanabilir.
Hepinize keyifli günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Başınıza buyruk davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Bazı kişiler olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler. Ancak, halen kendi fikirlerinize ya da isteklerinize yer açabilecek veya uygulamaya koyabilecek seçeneğiniz var.

Boğa
Bazı konularda ilerlemenizi, tanınmanızı veya kabul görmenizi sağlayacak çok sayıda fikriniz olabilir. Bir taraftan bu konuda gerekli araştırmaları veya çalışmaları yaparken, diğer taraftan bunların bilinmesini sağlayacak kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler
Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz. Bu fikirleri hayata geçirmenin en pratik, en verimli ve en hızlı yolları üzerine düşünmeye başlamanın zamanıdır.

Yengeç
Uzun zamandır belli bir şekilde veya rutinde ilerleyen iş veya konularla ilgili farklı fikirleri olan ya da farklı yöntemler sunan kişileri dikkatle dinlemenizde fayda var. Olayların olumsuz taraflarına değil, verimli olabilecek yönlerine odaklanmalısınız.

Aslan
İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren planlar, konular veya başlıklar ön planda. Bu alandaki yaratıcılığınız sizin için bile sürpriz olabilir. Şaşırtıcı fikirleriniz veya büyüleyen özelliklerinizle kazanan siz olacaksınız.

Başak
Ayakları yere basan bir burç olmanıza rağmen, bugünlerde gezegenlerin farklı oyunları size sürpriz yapabilir. Rastlantısal, tesadüfen gelişen olaylar nedeniyle güzel gelişmelere açıksınız.

Terazi
Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda bazı değişiklikler yapmak ya da adımlar atmak istiyorsanız, her ne kadar konunun muhatabı kişiler kulaklarını tıkamış olsa da, düşüncelerinizi dile getirmelisiniz.
Akrep
Şimdiye kadar hiçbir şekilde çözülemeyen bazı konuları tam tersi istikamete çevirme ve çözme şansı bulabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken akla gelmeyecek bambaşka fikirlere veya yöntemlere başvurmak olacaktır.

Haberin Devamı

Yay
Çok sayıda yaratıcı ve işe yarar fikriniz var. Aralarından bazıları yaşamsal değişikliklere dahi sebep olabilir. En önemlisi ise, çok yakında bu yararlı ve hayati farklılıklara sebep olabilecek fikirlerinizi uygulama fırsatı bulabileceksiniz muhtemelen.

Oğlak
Konuyu ilgilendiren kişileri yaratıcı fikirlerinizle etkileyebilir ve kendilerine düşen görevleri yerine getirmeleri konusunda ikna edebilirsiniz. Bundan sonra yapılması gereken ise, bu fikirlerin soyut boyuttan çıkartılıp uygulamaya geçirilmesi olacaktır.

Kova
Bazı aksilikler, engeller ya da belirsizlikler söz konusu olsa bile, bu durum sadece doğru yolda olduğunuzun bir göstergesi olabilir. Açık bir yol tanımıyla uzun yol alabilir ve istediğiniz yönde ilerleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Balık
Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da işbirliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri uygulamaya geçirmenin yollarını bulmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları