Ani tepkiler aceleci hareketler

Akşam saatlerine kadar oldukça iş bitirici olabilir, halledilmesi gereken işlerimizi halledebilir veya bazı konularda sağlam adımlar atabiliriz. Akşam saatlerinde Ay’ın olumsuz görünümü, ani, beklenmedik gelişmeleri veya kararları gündeme getirebilir.

Haberin Devamı

Acelecilik veya ani tepkiler istikrarsız gelişmelere neden olabilir. Asi veya aşırı özgürlükçü tavırlardan kaçınmakta ve sakinliği korumaya çalışmakta fayda var.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...


Koç
Dikkatle dinlemeniz durumunda, bazı kararlarınızda etkili olabilecek bilgiler edinebilirsiniz. Dikkatli cümleler kurmanız ve duygusal tepkiler vermemeniz (!) durumunda yaşam tarzınıza uyan farklı seçeneklerin varlığını gözlemleyebilirsiniz.

Boğa
Yardım ve jestlerinizin boşa gitmeyeceği gerekli karşılığı göreceği gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmanıza yardım edebilecek tecrübeler yaşamanızı sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

İkizler
Bir iki gün için, biraz gergin veya huzursuz hissedebilirsiniz veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir. Sizi memnun etmeyen planlar yaptıysanız, planlarınızı iptal edip sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmenizde fayda var. Sahip olduğunuz şeyleri koruyun.

Yengeç
İmajınızı kuvvetlendirmeli ve planlarınızı uygulamaya koymalısınız. Farklı olmanın önemini anlamanız gerekiyor. Özgün yaklaşımlarınız veya farklı yöntemleri kullanmanız sizi belli konularda başarıya taşıyabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

Aslan
Eski fikir veya projeleri hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Herkes sizin tarafınızda olmasa da, hangi alanda ilerlemek istiyorsanız durmayacağa benziyorsunuz. Yeni projeler veya işler, iş hayatınızda veya çalıştığınız sektörde değişiklik anlamına gelebilir.

Başak
Özel yaşamınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yöntemlerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bazı konularda değişiklikler olacağı aşikâr. Problemlerin biri bitmeden diğerinin oluşmasına izin vermemelisiniz. İşinize karışan kişiler olabilir.

Terazi
Aklınızdan geçenleri dile getireceksiniz ama karşı tarafı da dinlemelisiniz. Bugünlerde edineceğiniz tecrübeler, duyacaklarınız ya da yaşayacaklarınız önemli ilişkilerinizle ilgili doğru kararlar almanıza yardım edebilir.

Akrep
Kendinizi istediğiniz gibi gösterebileceğiniz bir gün. Dinleyiciniz çok olacak. Yaratıcılığınızı kullanarak eski bir arkadaşlığı canlandırmanın yolunu bulabilirsiniz. Özel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Yay
Bazı konularda sizi sorgulayan kişiler olabilir. Gerçeklere bağlı kalmanız veya gerçekçi olmayan önerilerde bulunmamanız gerekiyor. Pişman olacağınız tartışmaların içine girmemenizde fayda var.

Oğlak
Tamamlanmamış işler veya sizden beklenenleri yerine getirmemeniz nedeniyle problemler yaşanabilir. Verilmiş sözlere bağlı karışıklıklar da söz konusu olabilir. Ancak, aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz ve romantik planlar açısından olumlu iki gün sizin için devam ediyor.

Kova
Bazı konulara getirdiğiniz yaratıcı çözümler daha istikrarlı bir gelecek için önünüzü açabilecek pozisyonlar doğurabilir. İçerisinde bulunduğunuz grup veya topluluklara gereken yardımı yapmaktan çekinmeyin. Bazı ilişki veya işbirlikleri olumlu sonuçlar doğurabilir.

Balık
Duygusal konular bazı planlarınızı veya işlerinizi tamamlamanızı engelleyebilir. Gerçekleri saklamanız veya mantıklı olmak yerine öfkeli davranmanız durumunda problemler yaşanması kaçınılmaz olabilir. Aklınıza gelen sayısız yaratıcı fikri unutmamak için çaba göstermeniz gereken günlerdesiniz.

Yazarın Tüm Yazıları