Alışılmadık fikirler

Sezgilerimize özellikle kulak vermemiz gereken bir gün! Güneş ve Uranüs arasındaki olumlu açı bugünlerde alışılmadık şeyler ortaya koyma, rutinin dışına çıkma, yeni, hatta tuhaf fikirler bulma, yeni şeyler deneme, yeni işlere başlama, farklı olanı arama isteğimizi ve şansımızı artırıyor.

Haberin Devamı

Alışkanlıklarımızdan kurtulmak, yeni şeyler denemek, özgür olmak ve özgür düşünmek isteyebiliriz. İçinizden çıkan bu kaşif ruhu diğerlerinin desteğini almamızı da kolaylaştırabilir. Ya da beklenmedik ve olumlu gelişmeler sorun yaşan yerlerdeki tıkanıklıkların çözülmesini veya yepyeni fırsatları önümüze taşıyabilir. 

Ancak yine de karışık haftada olmamız, sabırlı ve sakin kalmamızı, riskli olaylarda ve yerlerde tedbiri elden bırakmamızı gerektiriyor.
Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir. Özellikle, elektronik cihazlarımızı B planlarımız elimizde kullanmalıyız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...


Koç

İkili ilişkilerinizi veya işbirliklerinizi ilgilendiren konularda ani adımlar atabileceğiniz, beklenmedik gelişmelere açık veya ani kararlar alabileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.


Boğa

Haberin Devamı

Alışılmışın dışında düşüncelerinizi uygulamaya koyabileceğiniz bir gün. Özellikle duygusal, sağlıkla veya işle ilgili konularda rutinin dışına çıkarak kendi aklınıza şaşırmakla kalmayıp, arkadaşlarınızın da hayranlığını kazanabilirsiniz.


İkizler

Önümüzdeki birkaç gün etrafa dikkatle bakmanızda fayda var. Zira oldukça aktif ve fırsatlarla dolu olabilir. Bugünlerde alacağınız kararlar yaklaşmakta olan sürecin de ipuçlarını taşıyor olabilir.


Yengeç

Evinizi, ailenizi veya resmi ofis ortamınızı ilgilendiren başlıklarda tuhaf gelişmelere açık birkaç günün içerisindesiniz. Bu alanlarda tartışmalı veya gerginlik yaratan durumlar varsa, bunları çözme şansı bulabileceğiniz günler.


Aslan

Normal koşullar altında bile oldukça faal ve sosyal bir burca mensupsunuz sevgili Aslanlar. Ama özellikle birkaç gün için sosyalliğin zirvesine çıkabilirsiniz. En önemlisi ise, bununla birlikte gelme ihtimali olan teklifler veya faydalı gelişmeler olacaktır.


Başak

Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün, bu gelişmelere vereceğiniz tepkilere göre hoş ve sürprizlerle dolu veya sadece hareketli olarak değerlendirilecektir.


Terazi

Haberin Devamı

Rahatlayıp keyfinize bakabilirsiniz sevgili Teraziler. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde işinizi, evinizi, ailenizi veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren başlıklarda oldukça tuhaf gelişmeler yaşanabilir.


Akrep

Biraz daha araştırmacı olmanızda ve eğer bazı konularda kazanacak daha fazla şey olduğunu söyleyen bir iç sesiniz varsa, kulak vermenizde fayda var. Zira, ileride sezgilerinizi dinlemediğinize pişman olabilirsiniz.


Yay

Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya işbirlikleriniz üzerinde etkili olabilir. Olayları akışına bırakın ve seyredin derim Niobe’ce.


Oğlak

Aynı anda pek çok yerde olmak veya pek çok alana yayılmak istiyorsunuz, ama asıl yapmanız gereken evinizi, iş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda beklenmedik gelişmeler yaşanırken kendi plan projelerinize odaklanarak bu durumlara yardımcı olmak.


Kova

Haberin Devamı

İlerlemek ve gelişmek için elinizden ne geliyorsa yapmalısınız. Farklı bir dala geçmek, iş veya sektör değiştirmek gibi aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun. Zira, gezegenler amaçlarınıza ulaşabilmeniz için elinden geleni yapacak gibi duruyor.


Balık

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz. Vergi, hukuki, ekonomik veya duygusal konularda paylaşımcı olmaya hazırsınız, ama acaba gerçekten paylaşmanız gerekir mi?

 

Yazarın Tüm Yazıları