Yengeç burcuyla seyahate çıkmak

Derin, korumacı, kırılgan, duygusal, hassas ve bir o kadar güçlü Yengeç burçları, geçmişlerine düşkün ve geleneklerine bağlı olurlar. Nostaljik yerler, tarihi mekanlar, hâlâ güçlerini besleyecek destinasyonlar ve ille de suya yakın olacakları güzergahlar Yengeç burçları için idealdir.

Haberin Devamı

Gerçek duygularını çok fazla göstermedikleri için, sadece sizi mutlu edebilmek adına, aşırı hareketli veya kalabalık yerlerde de sayahat edebilirler, ama bu duruma kaç gün dayanabilecekleri konusu bir soru işaretidir.
Güzel yemekler, kaliteli içecekler ve konforlu bir ortamdan hoşnut kalacak Yengeç burçları, çok fazla para harcamamak kaydı ile deniz, okyanus veya göl kenarında bulunan otel ve tatil köyü tatillerinden oldukça keyif alabilirler.
Onlar için önemli olan kendilerini evlerinde gibi ve huzurlu hissetmektir. Duygusal anlamda ona hitap edebiliyorsanız veya bulundukları tatil ortamı duygusal ihtiyaçlarını karşılıyorsa Yengeç burçlarının memnun olmaması için bir neden yoktur.
Bu arada, Yengeç burçlarının ailesine ve atalarına olan düşkünlüğünü düşünecek olursak, atalarının yaşadığı yerleri görmek veya antik ya da arkeolojik önemi bulunan bölgelerde dolaşmak türünde farklı seyahat çeşitlerini de tercih listelerine ekleyebiliriz.
Hepinize keyifli seyahatler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

KOÇ
Genel durumunuzu yeniden ele almanız ve düzenleme yapmanız gerekiyorsa bir an önce harekete geçmelisiniz. Başkalarının işlerini takip ederek gereksiz zaman kaybediyorsunuz. Sadece kendi isteklerinize ve işlerinize odaklanmanızda fayda var.

BOĞA
Başkalarını örnek alarak, kendi işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Öte yandan bazı konularda kısa zamanda başarı elde etmek istiyorsanız, bazı fedakârlıklar yapmanız gerekebilir. Özel hayatınızda da hızla ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER
Belirli bir konuda somut bir adım atmadan önce eksi ve artı yönlerini iyi değerlendirmelisiniz. Zira önemli olan harekete geçmek değil, doğru adımı atabilmek Sevgili İkizler. Yapılan teklif ve önerileri yeniden gözden geçirmeniz yararlı olabilir.

YENGEÇ
Çok sık karar değiştirmeniz ya da ani reaksiyonlarınız sizi zor durumda bırakabilir. Gelişmeleri enine boyuna değerlendirmeli ve kendinize daha kolay bir yol çizmelisiniz. Yaşam alanınızda yapacağınız bazı değişiklikler hayatınıza renk katabilir.

ASLAN
Bazı ideallerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor. Bir sonraki adımı düşünerek hareket etmeniz size önemli başarılar getirebilir. İş hayatında veya özel hayatta cesur olmanız size büyük kazançlar sağlayabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK
Herkes sizinle aynı görüşte olmayabilir. Öte yandan çevrenize hem maddi hem de manevi konularda daha fazla zaman ve para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Ummadığınız bir kişiyle yapacağınız işbirliği faydalı olabilir.

TERAZİ
Fikirlerinizi açıkça dile getirmeniz, alacağınız tepkileri de görmenize yardımcı olacaktır. Yeni bir seyahat, eğitim ya da kurs bazı sürpriz fırsatlar karşınıza çıkarabilir. Öte yandan size yol göstermek isteyen kişiler olabilir.

AKREP
Ev ile aile yaşantınızı yeniden gözden geçirmenin zamanı geldi. Bazı küçük aksaklıklar birtakım değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Bazı tercihleriniz özel hayatınızın da farklı bir yöne kaymasına sebep olabilir.

YAY
Dış etkenleri fazla dikkate almamaya özen gösterin. Özellikle evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda etrafınızdan öneriler alabilirsiniz, ancak kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. Bu dönemde yapacağınız bazı görüşmeler itibarınızı artırabilir.

OĞLAK
Bazı beklenmedik durumlar ufak kayıplara neden olabilir. Diğerlerinin yanlışlarını örtbas etmek ya da üstlenmek zorunda değilsiniz. Öte yandan etrafınızın size istemediğiniz şeyleri yapmanız konusunda yoğun bir baskısı olabilir.

Haberin Devamı

KOVA
Kariyerinize yönelik bazı yenilikler görünüyor. Bu yönde atacağınız somut bir adım tatil sonrası geleceğinizi olumlu etkileyebilir. Yaratıcılığınızı ve enerjinizi doğru alanlarda kullanmanız durumunda başarı yakınınızda olacaktır.

BALIK
Özel hayatınızdaki birtakım konuları büyütmeniz sizi duygusal yönden zorlayabilir. Yapıcı davranmanız durumunda maddi manevi kayıpların da önüne geçebilirsiniz. Aşk hayatında yaşanacak olumlu gelişmeler ruhsal yönden sizi canlandırabilir.

Yazarın Tüm Yazıları