Sözlere güvenerek hareket etmeyin

İletişim kurmakta zorlanacağımız günler. Anlaşma imzalamadan ya da belli konularda anlaşmaya varmadan önce çok iyi düşünmeli, gerçekleri araştırmalıyız.

Haberin Devamı

Yanıltıcı kişilere veya yanılmaya açık günlerdeyiz. Stresli ve istikrarsız koşullarda sezgilerimizi devreye sokmalı, anlatılanlara güvenmemeliyiz.
Sabah saatlerinde abartılı hareketleri ya da konuşmaları olan kişilerle karşılaşabiliriz. Akşam saatleri ise daha rahat geçecek. Güçlü pozisyondaki kişilerle iletişim kurmakta zorlanmayacağız.

BURÇLAR

KOÇ

Karizmanızı bozmayın. Duygularınızı kontrol edememeniz ve ani tepkiler vermeniz halinde zayıf duruma düşebilirsiniz. Uzlaşmacı olmaya ya da sakin kalmaya çalışmalısınız.

BOĞA
Başkalarına yardım etmekte veya destek olmakta sakınca görmüyorsunuz ama yardım eli uzatırken her şeyin dört dörtlük olacağından emin olmalısınız. Romantizm, seyahatler veya iletişim ön planda.

İKİZLER
İlişki ve işbirliklerinize dikkat etmeli, yanlış anlaşılmaktan kaçınmalısınız. Anlaşmaları ve sağlıkla ilgili konuları düzenlemeniz gerekebilir. Maddi, manevi ve fiziksel anlamda durumunuzu iyileştirmeye çalışmanız, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Gerçekler açığa çıkabilir. Zayıf düşmenizi bekleyen kişiler olabilir. Bazı jestler, diğerlerinin gücünüzü, bonkörlüğünüzü ve iyi kalbinizi görmesini sağlayabilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Maddi konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

ASLAN
Başarılı olmak ya da pozisyonunuzu korumak istediğiniz konulardaki gidişatınız, diğerleriyle ilişkilerinize veya uyumunuza bağlı olarak değişebilir. Daha az direnç göstermeniz ve daha fazlasını sunmanız, sizi ön plana çıkarabilir.

BAŞAK
Diğerleri üzerinde yanlış bir imaj oluşturmamak için kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz. Yardım ve destekten kaçınmamanız durumunda, bazı ilişki ve işbirliklerinizi geliştirme fırsatı bulabileceğiniz günler.

TERAZİ
Size ait olmayan görev ve sorumluluklarla uğraşmak durumunda değilsiniz. Size uygun olmayan veya tasvip etmediğiniz değişiklikler yapan kişiler olursa, oralı olmayıp kendi yolunuza gidebilirsiniz.

AKREP
Ortaya çıkan kişisel bilgilerinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Evinizde veya ailenizde yapacağınız ufak değişiklikler dahi, bir sonraki adımınızda neler yapacağınızı ve nasıl hissedeceğinizi anlamanızı sağlayabilir. Kendinizi şımartın.

Haberin Devamı

YAY
Belli tartışmaların içerisine girmemek için daha net sorular sormalı ve net cevaplar beklemelisiniz. Maddi başlıklı konular ön plana çıkabilir. Duygusal, fiziksel veya maddi anlamda bazı konuları hafife almanız, sahip olduğunuz şeyleri kaybetmeniz anlamına gelebilir.

OĞLAK
Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilerle işbirlikleriniz ileride fayda sağlayacağınız fikirlerin önünü açabilir ve bu sayede hem siz hem de sevdikleriniz mutlu olabilirsiniz.

KOVA
Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak. Diğerlerinin sözlerine kulak vermeli ama kulaktan dolma bilgilere göre hızlı tepkiler vermemelisiniz. Biraz geri planda kalıp gözlemci olmanız daha faydalı olabilir.

Haberin Devamı

BALIK
Gerçekleri kendiniz araştırmalı, ufak tefek yaralanmalara neden olabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin. Sezgilerinize güvenirseniz yanılmazsınız. Sevgi temalı ilişkileriniz paylaşarak büyüyecek.

Yazarın Tüm Yazıları