Rutin dışı ilişkiler veya aktiviteler

İlişkiler, aşk hayatı veya maddi başlıklı konularda beklenmeyen gelişmelere veya sürprizlere açık günlerdeyiz. İlişkilerde rutinin dışında gelişmeler ya da aktiviteler canlandırıcı olabilir.

Haberin Devamı

İlişkiler renkleniyor ve yaratıcılık gerektiren işler açısından olumlu günlerdeyiz. Akşam saatlerinde ise, yazılı ve sözlü iletişim oldukça tatminkâr. Kendimizi en iyi şekilde gösterebilir veya ikna gücümüzü kullanabiliriz. Gece saatleri ise, daha stresli ve beklenmedik durumları işaret ediyor.


KOÇ
Politik davranmamanız durumunda karşıt görüşlü kişilerle karşılaşabilirsiniz ve imajınıza zarar verebilirler. İşleri uygun şekilde ele almalı ve birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde mesafeli bir yaklaşım geliştirmelisiniz.

BOĞA
Seyahat etmeniz, seminer, kurs veya toplantılara katılmanız ya da aynı meslek grubundan kişilerle fikir alışverişinde bulunmanız durumunda çok şey başarabilirsiniz. İkna yetenekleriniz fikrinizin karşı tarafa daha çabuk geçmesini sağlayabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Aşırı harcamaya meyilli olabilirsiniz. Bu esnada en azından fiyat karşılaştırması ve pazarlık yapmayı ihmal etmemenizde fayda var. Borçlanmaya gitmeden önce yapmanız gereken değişiklikler olabilir. Diyete ve spor yapmaya başlayabilirsiniz.

YENGEÇ
Her konuyu farklı açılardan ele alarak en iyi çözümü geliştirebilirsiniz. Sezgileriniz, aklınız ve aklınızdakileri ifade biçiminiz sizi başarıya taşıyabilir.

ASLAN
Gayret göstermenin ve çok çalışmanın faydasını görebilirsiniz. Yeni bir diyete başlamak ve spor programı yapmak sağlığınıza iyi gelebilir. Sizi manipüle eden kişiler eviniz veya ailenizle ilgili alanlarda problemler yaşanmasına neden olabilir.

BAŞAK
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren alışılmadık değişiklikler yapabilirsiniz. Bu sayede sizi dikkate almayan kişilerin dikkatini çekmeniz söz konusu olabilir. Hoşlandığınız şeylerle ilgili başlangıçlar yapabilir, yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ
Olaylara dramatik yaklaşmamanızda fayda var. Daha mesafeli ve dirayetli olmanız tartışmaların önünü kesmenizi sağlayabilir. Duygularınız mantığınızı gölgelememeli. Fiziksel aktiviteler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

AKREP
Bilgi toplamalı ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız. Değişiklik yapmak size iyi gelebilir ve yeteneklerinizi ya da belli konularda uzmanlığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY
Çok fazla sayıda güzel fikriniz var ama bunlar üzerine planlar yapmamanız veya derli toplu düşünmemeniz size bazı bedeller ödetebilir. Tutamayacağınız sözler vermeden önce, yapmak istediğiniz şeyler hakkında daha iyi düşünmelisiniz.

OĞLAK
Gizli olaylar açığa çıkabilir. Elinize geçen bilgileri doğru değerlendirmeli ve ilerleme sağlamak ya da kontrolü ele almak için, doğru planlama yapmalısınız. Kararlı olursanız herkesi yönlendirme şansınız olur. Çok geç olmadan harekete geçmenizde fayda var.

KOVA
Diğerlerine yardım etmek istemeniz güzel, ama öncelikle nasıl ilerleyeceğinize odaklanmalısınız. Yeteneklerinizi ve bilginizi pazarlamanın yollarını bulmalısınız. Aşırı veya altından kalkamayacağınız harcamalardan kaçının.

Haberin Devamı

BALIK
Katkılarınız ve yardımlarınız diğerlerinin de sessiz kalmayıp size yardıma gelmesine vesile olabilir. Önsezileriniz maddi, sağlıkla ya da anlaşmalarla ilgili doğru seçimleri yapmanızı sağlayabilir. Duygusal taleplerin sizi engellemesine izin vermeyin.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları