Farkındalığımız artıyor

Daha kolay odaklanabileceğimiz, keşif niteliğinde fikirlerin hayatımızı zenginleştireceği, önemli kararlar alırken sezgilerimizin arkasından gidebileceğimiz bir haftaya giriyoruz. Fikirlerimizi birbirimizle paylaşmanın ve fikir alışverişlerinin faydasını görebiliriz.

Haberin Devamı

YANLIŞ ZAMANDA YANLIŞ KONUŞMA RİSKİ

Bu hafta Merkür’ün olumlu ve olumsuz açıları ve de Uranüs’ün geri hareketi ön planda.
Hızlı düşünmek, ani kararlar almak, çabuk şekilde sonuca ulaşmak veya yanlış şeyler söylemek nedeniyle anlaşmazlıklar, tartışmalar veya düşmanca hareketler artabilir.
Karşımızdaki kişileri dikkatle dinlemeli ve düşünmeden asla konuşmamalıyız. Aksi takdirde ilişkiler veya hayatımızın diğer alanları zarar görebilir. Aşırı ısrarcı veya kafasının bildiğine giden bir profil çizmekten veya bu tür kişilerle tartışmaktan kaçınalım.
Önemli kararlar almak, iş görüşmeleri, pazarlıklar veya hukuki konular açısından daha dikkatli olmalıyız. Zira, alelacele karar almanın veya hareket etmenin zararlı sonuçları olabilir. Aklımıza güzel şeyler gelse bile, yanlış zamanda yanlış yerde veya yanlış kişilere söylemenin sıkıntısını yaşayabiliriz.


SÜRPRİZ HABERLER ELE GEÇEN BİLGİLER

Ancak aynı zamanda, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumlar olumlu görünüyor. Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık olacaktır.
Hafta sonuna doğru, görev ve sorumluluklarımızın kolayca üstesinden gelebilir, başladığımız işleri tamamlayabilir, işimizde terfi veya tanınma şansı yakalayabiliriz. Maddi başlıklı ya da yaratıcılık gerektiren işlerde en iyisini ortaya koymak için çabalayacağımız süreçteyiz.
Geri harekete geçecek olan Uranüs ise, önümüzdeki 4 ay boyunca yapmaya cesaret edemediğimiz değişiklikleri yapabilmemizi sağlayacak içsel cesareti toplamamıza olanak tanıyabilir. Uranüs tekrar doğru harekete geçtiğinde yapacağımız fiziki değişikliklere mental olarak hazırlanmamızı sağlayabilir.
Aynı zamanda ister cehalete, ister gençliğe bağlı olsun isyankar veya saldırgan olduğumuz ya da radikal değişiklikler yaptığımız konularda yanlışlarımızı görmemizi sağlayacaktır.
Mevcut koşulların genel anlamda ve bireysel hayatlarımız bakımından değiştiği bir dönemde, değişen koşullara uygun davranmamızı sağlayacak içsel değişimi bu süreçte tamamlayabiliriz. Son yıllarda soluksuz devam eden bazen acımasız değişikliklerin daha organize değişime doğru ilerleyeceği süreçteki geçiş ve adaptasyon dönemini akla getiriyor bu gerileme. Organize değişiklikler öncesi 4 ayı kapsayan sıkı bir çalışma periyoduna giriyoruz da denebilir.
Ancak, bu süreçte ağızdan kaçan kelimeler nedeniyle, teknolojik, elektrik ve elektronikle, havayla, ulaşımla ya da bilişimle bağlantılı konularda yine beklenmedik olaylara açık olabiliriz. Dolayısıyla, kelimelerimizi dikkatle kullanmalı, elektrik, bilgisayar, telefon ve araç kullanımı esnasında özellikle dikkatli olmalıyız.
Değişik veya zaman zaman şaşırtıcı olaylar yaşanabilir ya da bazı kişilerin kim olduklarını, ne yapmaya çalıştıklarını veya neyi niye söylediklerini anlamakta zorlanabiliriz.

Haberin Devamı


BU HAFTA BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?
Sevgili dostlar, burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumlarını öncelikli olarak okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ

Haberin Devamı

Kendinizi güçlü ve yetkin hissedebilir, istikrarlı şekilde üzerinde yoğunlaştığınız işlere yönelebilirsiniz. Sizi engellemek veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir, ama şimdiden kazananı görebiliyorum Niobe’ce. Başarının yanı sıra seyahatler de gündemde olabilir. 30 Temmuz sonrası birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkileriniz düzelmeye başlıyor ve işle ilgili yeni yöntemler kullanmaya başlayabilirsiniz.


BOĞA

Hafta başında anlamsız durumlarla veya kırıcı cümleler kuran kişilerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortası civarında enerjiniz yüksek, kolaylıkla konsantre olabilme özelliğinizle çok iş başarabilirsiniz. İniş çıkışlı veya belirsizlikler nedeniyle askıya alınmış iş ve projelere dönüp canlandırabilirsiniz. Alacağınız sonuçlar sizi memnun edecektir. Ancak, yakın çevre ilişkilerinizde stresli diyaloglar yaşanabilir. Düşünmeden konuşmamakta fayda var.


İKİZLER

Haberin Devamı

Hafta başında yepyeni fikirleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru, eskilerden kurtulma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bunlar gerçekten hayatınızda artık fazla hükmü kalmamış şeyler olabileceği gibi, eski eşyalarınız ve temizlenmesi gereken eviniz de olabilir. Arınma zamanı. Hafta sonuna doğru, üzerinde tartışılması gereken konular olabilir, fikir alışverişleri önemli konuların halledilmesinde etken rol oynayabilir. Anlaşmazlıkları sakince çözmelisiniz.

 

YENGEÇ

Hafta ortası civarında beklenmedik olaylar kafanızı karıştırabilir. Bazı kişilerin kim olduklarını veya ne yapmaya çalıştıklarını sorgulayabilirsiniz. Üzülseniz dahi bunu çok fazla belli etmemeniz yerinde olur. Zaten bu kişiler çok fazla önemsediğiniz insanlar da değil. Ayın son günlerinde içinize kapanabilir veya utangaçlaşabilirsiniz, ama doğru kişiler modunuzu değiştirebilirler. Görünmeyen veya sizin farkında olmadığınız çok şey oluyor!

 

ASLAN

Haberin Devamı

Bazı kişilerle görüşleriniz uymayabilir, güç savaşları veya rekabet ortamları söz konusu olabilir. Neyse ki, rekabet sizi motive edecek ve ilham verecektir. Hafta ortası civarında yeni hobiler veya eğlence alanları bulabilir, bu alanlarda yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde olumlu gelişmeler de söz konusu olabilir. Yeni şeyler öğrenmek veya öğretmek hoşunuza gidebilir.


BAŞAK

Başkalarının karıştırdıkları olaylar veya üzüntülü durumları nedeniyle neşeniz kaçabilir. Yardımınızı istemeleri durumunda tavsiyelerde bulunmak dışında çok fazla bir şey yapamayabilirsiniz. Eleştiri ve şikayetlerde artış var. Ayın son günlerinde düşünmeden konuşmamalısınız. Zira, sözleriniz aleyhinize delil olarak kullanılabilir! Düşmanca tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor. Hafta sonunda gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.


TERAZİ

Haberin Devamı

Bugünlerde, konsantrasyon bozuklukları yaşayabilir ve bazı eşyalarınızı kaybedebilir ya da önemli şeyleri unutabilirsiniz. Biraz dinlenin, ama beklenmedik şeylerin sizi eğlendireceği bir hafta başındasınız. 29 Temmuz civarında, maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir. Ayın son günlerinde imajınızı yenileyebilir, yeni trendleri takip ederek dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz açısından da güzel günler.

 

AKREP

Çok önemli değişiklikler gündemde olabilir. Bu hafta, güçlü karakteriniz ve karizmanız bir taraftan sizi cazip kişi haline getirirken diğer taraftan insanların yanınıza yaklaşmakta zorlanmasına neden olabilir. Sizden neden çekindiklerine anlam veremeyebilirsiniz, ama çekiniyor olma ihtimalleri yüksek. İş hayatınızda fikirlerinize değer verilen veya fikirlerinizin faydalarının görülmeye başladığı sürece giriş yapıyorsunuz.


YAY

Yeni kişilerle tanışmak isteyebilir ve bu amaçla farklı yöntemlere başvurabilirsiniz. Gerçekten de özgün yollardan gitmenin faydasını görebilirsiniz ya da çok farklı kişilerle aranızda çok farklı bir bağ kurulabilir. Ayın son günlerinde, ahlaki değerlerinize bağlılığınız testten geçebilir. İnsanlar kural tanımasa da, siz etik davranmaya özen göstereceksiniz. Ay sonundan itibaren iş hayatınızı ilgilendiren konuları daha fazla önemsemeye başlıyorsunuz. 


OĞLAK

Bugünlerde aynı konularda farklı yöntemler veya bakış açıları geliştirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, anlaşmazlıklara ve tartışmalara dikkat etmek lazım. 28, 29 Temmuz tarihlerinden itibaren her şeyin en iyisini arzu edebilirsiniz. Her şeyin en iyisi ve değerlisi önünüze çıkabilir. Hayatınız yenileniyor ve her şey ışıldıyor! Bu süreçte hayatınızda negatif düşüncelere yer vermemeli, mutluluğunuzun tadını çıkarmalısınız. 


KOVA

Bu hafta olan biten şeyler sizi oldukça şaşırtabilir. Dünyayı farklı gözlerle görmeye başlayabilirsiniz. Alçakgönüllü halinizi koruyun, ama bir taraftan olanları anlamaya çalışırken diğer taraftan olan bitenin tadını çıkartın. Sürpriz gelişmeler olabilir! İnsanların üzerindeki etkinizi görebilirsiniz. 29 Temmuz civarında ise, özel yaşamınızdaki kişilerle tartışmalarınız veya imajınıza zarar verebilecek anlaşmazlıklar yaşanabilir, dikkatli olun. 

BALIK

Geçen haftalarda olmadıysa, bu hafta alacağınız mesajlar uzun bir yol yapmanızı ve sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanızı gerektirebilir. Başkalarının problemleri sizi yorabilir. 27 Temmuz’da, maddi başlıklı konuşmalar, anlaşmalar veya pazarlıklar söz konusu olabilir. 28 Temmuz civarında çekiciliğiniz artıyor ve sosyal hayatınız hızlanıyor. Ancak her programa ve herkese yetişmeye çalışmaktan yorgun düşebilirsiniz. Doğru seçimler yapmaya çalışın. 

Yazarın Tüm Yazıları