Aşırılıklar ön planda

Gece, bazılarımız için stresli veya tartışmalı geçmiş olabilir.

Haberin Devamı

Ancak sabah saatlerinde motive ve enerjik olacağız.
Güç gerektiren işlerle uğraşabiliriz.
Bu gece ise maddi-manevi veya fiziksel olarak abartılar ve aşırılıklar ön planda olacak.
Harcamaları, yeme, içme ve abartılı konuşma ya da kibirli davranma türünde aşırılıkları dengelemek zor olabilir.


BURÇLAR

KOÇ
Romantik tarafınız, iş görüşmelerindeki pazarlıklar veya özel yaşamdaki buluşmalar esnasında işinize yarayabilir. Bugünlerde kendinize güveniniz yüksek, bu da girişimlerinizi artırabilir.

BOĞA
Bugünlerde haber ve iletişim trafiği artıyor. Seyahatlere, yeni şeyler öğrenmeye ve yeni kişiler tanımaya açıksınız. Önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

İKİZLER
Esprili ve politik yaklaşımlar, ilişkilerde faydalı olabilir. Bugünlerde seyahatlere çıkabilir, ufkunuzu genişletecek aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Görmezden gelmeye çalıştığınız şeylerle yüzleşmeniz gerekebilir. Ekip çalışmalarına uyumlu olmanızda, işbirliği gerektiren işlerde olumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

ASLAN
Güven kazanmak veya olumlu etki bırakmak için daha fazla gayret göstermeniz lazım. Buna rağmen sizden hoşlanmayan kişiler varsa, bırakın hoşlanmasınlar.

BAŞAK
Bugünlerde hayattan mucize beklemek doğru olmayabilir. Ancak hafta sonu yaratıcılık yüksek, sosyal yaşam ya da aşk hayatında renk var.

TERAZİ
Konsantrasyon problemleriniz nedeniyle kafa karışıklığı olabilir. Hayallere dalmak veya dalgınlıklar, yapılması gereken onca işin gecikmesi anlamına gelebilir.

AKREP
Bugünlerde sizi yoldan çıkarmaya veya yanlış yola sokmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Tam tersi, başkalarını yanlış yönlendirmemeye de dikkat etmelisiniz.

YAY
Bugünlerde kendinizi bazı kişilerle yüzleşecek enerjide hissedebilirsiniz. Gerçekleri görmezden gelmek de mümkün olmayabilir. Harcamalara dikkat.

OĞLAK
Bugünlerde, önemli planlar ve fikirler yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Yavaş ilerlese dahi, yeni plan ve projeler konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

KOVA
Bugünlerde gerçekle hayal arasındaki farkı karıştırabilir ya da yanıltıcı kişiler nedeniyle yanlış kararlar verebilirsiniz. Siz yine de hayalci tarafınızı koruyun.

Haberin Devamı

BALIK
Ekip çalışmalarına, işbirliklerine veya grup aktivitelerine önem vermenin olumlu sonuçlarını görebilirsiniz. Politik ve uyumlu davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları