Konfor yok bedeli çok

Hürriyet Bursa gazetesi okuru olan bir kurum çalışanı Emre Çalı, özetimle şöyle diyor:

Haberin Devamı

 Konfor yok bedeli çok
Konfor yok bedeli çok
“Sözüm ona Bursa’nın en modern yerleşim alanı olan Nilüfer ilçesinde ikamet etmeye başladık. Ancak gelin görün ki bisiklet yollarını ve kaldırımlarını engelsiz kullanabilmek mucize gibi bir şey olmuş. Engellerimizi oluşturanları denetlemek ve bu engelleri ortadan kaldırmak Nilüfer Belediyesi’nin görevi değil mi? Değilse diğer ilçeden buraya nakil olmak için onlarca milyon vererek konut satın almamızın ne anlamı kalıyor? Para bizi rahatsız etmedi ki... Konforumuz yok ödediğimiz bedel çok!”

HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK

Konfor yok bedeli çok
Konfor yok bedeli çok
OKURLARIMIZDAN Güler Kaya, “Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Çiğdem Parkı içindeki çöp kutuları sadece askısından ibarettir. Üstelik bu durum yıllardır böyledir. Bu eksiklik neden giderilmemektedir?” diyor.
Yerden göğe kadar haklısınız Güler Kaya... Ancak Merhum Nasreddin Hoca’nın fıkrasından aktarıldığı gibi; “Hırsızın hiç mi suçu yok?” demeden de edemem. Doğruya doğru... Üstelik beş, on lira bireysel kazançları için binlerce liralık kamu malını çalanlara da milyon kez yazıklar olsun! Umarım yok olursunuz...

Haberin Devamı

BUNLARI KİM VE NASIL KONTROL ALTINA ALACAK

Konfor yok bedeli çok
OKURLARIMIZDAN olan bir kamu çalışanı Zafer Peker, özetimle şöyle diyor: “Geçtiğimiz haftaydı. Kentimizin nadide keyif alma yerlerinden birisi olan Nilüfer ilçesindeki Akçalar Mesire alanına gitmiştik. Bazı saygısız yaratıkların çevreye verdikleri kirlilik zararlarını görünce gerçekten çok üzüldük. Bu yaratıkların kontrol altına alınması zor. Bari denetimler arttırılsın, ağır para cezaları uygulansın...”
Bu konuda yerden göğe kadar haklısınız Zafer Peker. Dünyaya temizliği öğreten ve temizliğimizle alakalı olarak imrenilen bir geçmişimiz varken. Ne ara bu kadar kötü olduk ki biz...

TAM 8 YILDIR EĞİK DURUYOR

Konfor yok bedeli çok
HÜRRİYET Bursa gazetesi abonesi olan emekli Oyak Renault Fabrikası yöneticilerinden Suat Onur, şöyle açıklıyor şikâyetini:x
“Osmangazi Belediyesi önünde bulunan aydınlatma direği tam 8 aydır eğik vaziyette duruyor. Bu durumu da özellikle belediyede vazifeli olan yüzlerce yetkili görmüyor! UEDAŞ’ı aradım ve bildirdim. Beni muhatap almadılar. Belediye binasına girdim. İki odaya daldım! Durumu anlattım. Burada da muhatap bulamadım! İlgili kurumları canı gönülden tebrik eder işlerinde başarılar dilerim!”
Çok üzücü, cidden çok üzücü... Velev ki bu durumun ihbar edilecek sürece düşmesi dahi başlı başına büyük bir utanç olmalı. Ne diyelim. Vardır bunda da bir hayır!

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

KALICI OLMASA DA GEÇİCİ OLARAK ÇÖZÜLDÜ

Konfor yok bedeli çokKonfor yok bedeli çok
Araç Sahiplerine Zarar Veriyor başlıklı yayımımız sonrasında bir buçuk yıldır araçları hoplatıp zıplatan sorunun giderilmiş olduğunu gördüm. Ancak yapılan hizmetin ‘yaptık’ desinler diye yapılmış olduğunu da belirtmeden edemem, yazık! Ne yapalım buna şükür edeceğiz artık. Nasıl olsa öyle zenginiz ki biz cümle alem bizi kıskanıyor!

Yazarın Tüm Yazıları