Havuzlupark’ta sona doğru!

Hürriyet Bursa gazetesi abonelerimizden Çekirge Mahalle Muhtarı Coşkun Alıntaş, bir diyor ki demeyiniz gitsin! Metnin tamamını ne siz sorun ne de ben diyeyim! Özetimle aktarmaya çalıştım. Buyurun hep birlikte okuyalım!

Haberin Devamı

Havuzlupark’ta sona doğruHavuzlupark’ta sona doğru

Havuzlupark’ta sona doğru
Havuzlupark’ta sona doğru
“Sayın Muhammet Kösle; çalınan milyonlarca liralık malzemenin ve çok ama çok yüksek bedeli haiz arazisiyle de dikkatleri üzerinde tutan Havuzlupark’ın adeta yok edilişine ‘DUR’ diyecek gücümün olmaması beni kahretmeye devam ediyor. Bunu bilesiniz istedim!”

AYNI AÇIDAN ÇEKTİK

Havuzlupark’ta sona doğru
Havuzlupark’ta sona doğru
“Muhammet Bey, arşivimi karıştırdım… 19 Mart 2020 tarihindeki köşenizde DAHA SÖYLENECEK NE OLSUN başlığınızla yayımlamış olduğunuz şikâyetimde söylemime şahit olan fotoğrafların bazılarını yine tam da aynı yerde ve aynı açıda çektirdim. Diyeceğim o ki güncelleştirdim! Fotoğrafların öncesine bir kez, şimdisine de iki kez bakınız. Öncesindeki malzemeler nerede mi? Şeytan alıp götürmüş...”

Haberin Devamı

KİLİTLİ KAPILAR BİLE SÖKÜLMÜŞTÜ

Havuzlupark’ta sona doğruHavuzlupark’ta sona doğru
“Bu esnada öncesinde ve şimdi foto karelerime yansıyan zayi edilmiş malzemelerimizin maddi değeri devede kulakmış meğerse… Onu da şimdi anladım! Velhasıl çok pahalı ekipmanların bulunduğu odaların ve bölümlerinin kapıları kilitli olduğu için o dönem odalara ve bölümlere girmek mümkün değildi; tabii ki bu ‘mümkün olmama’ durumu benim için geçerliymiş! Derken ardından üç kez daha farklı fotoğraflarımla oluşturmuş olduğum Havuzlupark şikâyetlerimi konu yapmıştınız. En son olarak da 12 Nisan 2022 tarihli köşenizde HAVUZLU DEĞİL HÜZÜNLÜ PARK başlığınızdaki metnime şahit olan fotoğraflarımla birlikte yayımlamış olduğunuz şikayetimde o kilitli kapıların da kapılarıyla birlikte sökülerek içerideki dehşet pahalı malzemelerle birlikte ‘kalk gidelim’ kervanına dahil olduklarını belirtmiştim! Ne diyeyim... Bu andan itibaren tarihe not düşmekten başka bir çaremiz yok sanırım...İşte 2020 işte 2022... Farkı siz görün..

Havuzlupark’ta sona doğruHavuzlupark’ta sona doğruHavuzlupark’ta sona doğruHavuzlupark’ta sona doğru



Yazarın Tüm Yazıları