Gözden mi kaçtı?

Hafta sonuydu. Gezme amaçlı olarak Bursa’mız için ayrı bir değeri ve önemi olan Mudanya ilçesindeydik. Oldukça uzun sayılabilecek zaman sonrasında Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanıp beş ay önce de açılışı yapılan sahildeydik. Eksikler var mıydı? Vardı maalesef...

Haberin Devamı

Gözden mi kaçtı

En çok dikkatimi çekeniyse sahil içindeki basamaklarda rampa hizmetinin olmamasıydı. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi ebeveynler bebek arabalarını basamakların üzerinden geçirmek zorunda kalıyor. Engelli aracı kullanan hemşehrilerimiz, yaşları ilerlemiş büyüklerimiz, diz ve bel gibi uzuvlarında sıkıntıları olanları da hesaba katarsak ciddi bir eksiklik gibi görünüyor. Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin dikkatine sunuyorum.

Can sıkıntısı olsa gerek!

Gözden mi kaçtı

Haberin Devamı

Emekli makine mühendisi okurumuz Sn. Sebahattin Korkmaz: “Tarihi 1. Murat Camii duvarındaki tabelalar her fırsatta değiştiriliyordu. Derken şimdi de sol kısma bir tabela daha asılmasın mı! Diğerlerinde ‘Murat’ yazarken bunda ‘Murad’ yazıyor. Tabelaların değişim sirkülasyonu hakkında bir fikriniz var mıdır Sn. Kösle? Sevgilerimle” diye sormuş... Ben de bilmiyorum; ama can sıkıntısı olabilir... Tabii Murad ve Murat meselesi hakkında benim de bir yorumum yok.

Çağıran çaya çağırıyor

Gözden mi kaçtı

Okurumuz Sn. Remzi Çağıran: “Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Şanlı Caddesi No. 113 önündeki kaldırımın onarılması için yetkilileri bizim buraya çağırıyorum. Gelirseniz çaylar benden” Diyor. ‘Davete icabet gerekir’ Osmangazi Belediyesi. Şimdiden afiyet olsun efendim.

BORDÜRE DİKKAT

Gözden mi kaçtı

Okurumuz Sn. Filiz Varlık: “Kalburcular Caddesi ile Bilecik Sokak’ın kesişim noktasında bulunan kaldırımın bordürü ayrılmış. Doğal olarak da kilitli taşlarda da ayrılmalar başlamış. (Tarihi Pirinç Han girişi karşısı)” diyor.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

BİR ÇOCUK ELİNİ SOKARSA

Gözden mi kaçtı

(Nilüfer İlçesi Fethiye Mahallesi Barutlu Sokak) başlıklı şikayetinizdeki bir inşaata ait olan pano sökülmüştür. Saygılarımızla. UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü” UEDAŞ’a ve “yapıldı” diyerek çektiği fotoğrafı yollayan şikayet sahibi Okurumuz Sn. Refika Vurucu’ya da ayrıca teşekkür ediyorum.

Gözden mi kaçtı

Yazarın Tüm Yazıları