Bodrum’un lüks konutları

LÜKSÜN her zaman bir alıcısı var, tabii doğu proje ve lokasyonda...

Haberin Devamı

Bunun en somut yansıması ise Bodrum’da değeri milyon dolarlı bulan villalar. Her sezon birbirinden lüks projeler satışa çıkıyor ve kolaylıkla da satılıyor. Bu sezonda da tablo aynı. Bodrum yine milyon dolarlık konut projeleriyle dikkat çekiyor. İşte, bu yıl Bodrum’da öne çıkan lüks konut projelerinden bazıları... 

 Bodrum’un lüks konutları

ALİTA MARİN KONAKLARI


44 DAİRE YAPABİLİRDİK 

Bodrum’un lüks konutları


BODRUM Yalıkavak’ta bulunan Alita Marin Konakları 12 lüks villadan oluştuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaoğlu, “Şu an 2 villamız Türkiye’nin önemli holdinglerinin sahiplerine satıldı. Ay sonuna kadar evlerinde yaşamaya başlayacaklar. Gözü kapalı satış yapmak değil, ev sahiplerinin kendi komşularını seçmelerine dayalı yol izliyoruz. Projemiz toplamda 12 dönümde imarı planlanmış bir kompleks proje. 44 daire yapma imkanımız varken, evlerin konumlarının birbirini kesmemesi ve metrekarelerinin daha büyük olması için 12’de karar kıldık. A Plus bir yapı” bilgisini verdi. 

Haberin Devamı


Sahili halka açıyoruz
Projenin yaklaşık 250 metre sahil şeridi bulunduğunu aktaran Karaoğlu, burada da farklı strateji izleyeceklerini şöyle aktardı: “Bu sahil şeridinde ev sahiplerinin teknelerini bağlayabilecekleri küçük bir mendirek, güneşlenme iskeleleri ve restoran projemiz var. Hedefimiz her şey bitip sona geldiğimizde sahilimizi Yalıkavak halkıyla da paylaşabilmek. Zira şu anda kimse bu sahili kayalık yapısından dolayı kullanamıyor.”


SWISSOTEL RESIDENCES BODRUM HILL


2017’DE TESLİM 

Bodrum’un lüks konutları


ÇAĞDAŞ Holding, Swissôtel Residences Bodrum Beach’in ardından ikinci projesi Swissôtel Residences Bodrum Hill için geri sayıma başladı. Yokuşbaşı’nda inşa edilen projede konutlar 2017’de teslim edilecek, otel ise 2018’de açılacak. 105 oda ve 35 konutun yer alacağı proje Bodrum merkezde 32 dönümlük alan üzerine kurulu. Bodrum Kalesi, Kos ve Karaada manzarasına hakim olan Swissôtel Residences Bodrum Hill, 130-1062 metrekare aralığında daire, dubleks ve villalardan oluşuyor.

Haberin Devamı


ADRES YALIKAVAK


BUTİK OTELİ DE VAR

Bodrum’un lüks konutları


M2 İnşaat, Yalıkavak’ta sadece yazları değil, tüm yıl huzur ve konforla yaşanabilecek projeye imza attı. ‘Adres Yalıkavak’ büyüklükleri 165 ile 490 metrekare arasında değişen 46 villa ve daireden oluşuyor. Projede sürpriz ya da kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği bir de butik apart otel bulunuyor. M2 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, “Proje aynı zamanda büyük metrekare kullanım alanlarıyla benzersiz ferahlık sunuyor. Villaların 500 metrekare ile bin 200 metrekare arasında bahçeleri ve özel havuzları olacak. Adres Yalıkavak’ta yaşam Kasım 2016’da başlayacak” bilgisini verdi. 

 

LOCCA BODRUM 


İKİ TİP YAPI 

Haberin Devamı

Bodrum’un lüks konutları


ÖMER Kumova İnşaat, kendini farklı ve özel hissetmek isteyenler için ‘Locca Bodrum’u hayata geçirdi. Turgutreis’te yer alan projede iki ayrı tipte 21 villa yer alıyor. Firma sahibi Ömer Kumova, “A tipi villalar ortalama 1000-1200 metrekare arsa üzerinde kuruldu. Tek kat ve özel yüzme havuzlu olarak yapıldı. Manzarası ve bahçe peyzajıyla kendinizi özel hissedeceğiniz bir yaşam alanı ortaya çıktı.

Bodrum’un lüks konutları

B tipi villalar ise dubleks ikiz villa olup yeşilliklerin içinde sunduğu deniz manzarasıyla ev sahibine huzur veriyor. Projede villa tiplerine göre açık ve kapalı otopark alanları da planlandı” diye konuştu. 


FABAY ADABÜKÜ


51’İNCİ PROJE

Bodrum’un lüks konutları


ÖZYER Grup’un en genç markası Fabay İnşaat, ‘Fabay Adabükü’nü hayata geçirdi. Pazarlama Müdürü Fatih Furkan Özyer, “Grup bugüne kadar Fethiye, Dalaman, Göcek, Kuşadası, Didim ve Bodrum’da 50 projede 5534 konut üretti. 51’inci projemiz ise Fabay Adabükü Evleri oldu. Proje Bodrum’un son yıllarda yatırım değeri sürekli yükselen lokasyonu Adabükü’nde doğuyor. Bu, Fabay’ın ilk projesi. 2018 Mayıs’ta teslim edilecek. 60 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen projede 143 konut yer alıyor. Bugüne kadar ağırlıklı yabancılara konut satıyorduk. Bu yeni projemizde yerli müşteriyi de odağımıza aldık” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları