Nihai dönüş

TOFAŞ Basketbol Takımı, öze dönüş sürecini en nihayetinde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Kulüp basketbol takımını olması gerektiği üzere; eski başantrenörü Orhun Ene’ye yeniden teslim etti.
Kişiliği, spor bilgisi, centilmenliği ve bunun yanında TOFAŞ kültürüne aidiyetiyle rol model oluşturan deneyimli başantrenör, böylelikle ayağa kalkmaya ihtiyaç duyan camiaya da derin bir nefes aldırdı.

TAKIMI BU NOKTAYA GETİREN BAŞ AKTÖR

Önceki 5 yıllık görev süresince takımın bir alttan, en üst noktalara dek yükselen mücadelesinin baş aktörü olan Ene, yalnızca basketbola ilişkin yönetimi değil aynı zamanda oyuncularla olan iletişimde de takımı üst seviyelere taşıdı.
Aslında deneyimli başantrenörün dönemini, ‘bütünleşmek’ olarak özetleyebiliriz.
Orhun Ene’nin sağladığı bütünlük ve Bursa basketbolu adına Tolga Öngören ile birlikte ortaya koydukları çeşitli projeler, kulübün de markasının değerine değer kattı.

Haberin Devamı

YENİDEN ÖZE DÖNÜŞÜN HABERCİSİ

Her açıklamadaki altyapı vurgusu, geleceği parlaklaşan birçok yeteneğin de A Takım’dan yükselmesine yol açarken, aynı zamanda takım geleceğine ilişkin en net hamleler de bu dönemde geldi.
Transfer rotası da başarıyla uygulanırken, kentin basketbol dinamiğinde kulübün, pek çok randevuda ateşleyici, itici bir güç haline dönüştüğünü gördük.
Dolayısıyla sayın Orhun Ene’nin dönüşü, aynı zamanda yeniden öze dönüşün de habercisi...
Bundan sonraki süreçte daha kendinden emin, ayakları yere sağlam basan, altyapısına daha fazla eğilecek ama çok daha önemlisi, bir takım kimliğini oluşturabilecek başantrenör nihayet geldi.
Dileriz bundan sonra yeniden buluşma, ikinci baharı yaşatacak.

Yazarın Tüm Yazıları