Adana Demirspor gurur veriyor

Avrupa’da yenilgi yüzü görmeyen Adana Demirspor, sezonun ilk maçında Çaykur Rizespor’u da devirerek Süper Lig’e de zaferle başladı.

Haberin Devamı

Kluviert’in öğrencileri taraftarı ile büyük bir coşku yaşadı. Gerek başkanı, yönetimi, taraftarı, gerekse teknik kadrosu ve futbolcuları ile taraflı tarafsız her kesimin büyük beğenisini kazanan Mavi Lacivertliler, oynadığı oyunla gurur veriyor. Geçen sezonun 4’üncü olan kadrosunu koruyan ve bu yıl daha  tecrübeli, iştahlı oynayan Mavi Şimşekler başarısını sürdürüyor.

AÇILIŞTA GALİBİYET ÇOK ÖNEMLİ

Mavi Lacivertliler taraftarının önüne bu kez Lig maçı için çıktı. Zordur başlangıç maçları öyle de oldu. Ancak inanç ve disiplinli oyun sonunda 3 puanı getirdi. Belhanda’nın golüyle ve taklasıyla ilk yarı yüzde 59 topa sahip olma ile bitti. İkinci yarı başlar başlamaz özellikle ilk 15 dakikada baskısını artırdı Mavi Şimşekler. Sıcak havaya ve aşırı neme rağmen sağlı sollu ataklar beklenen ikinci golü getirmedi. Sonra biraz rölantiye alındı maç. Topla çok oynandı, Böyle olunca rakip biraz kıpırdadı ve normal sürenin son dakikalarında eşitliği yakaladı. İşte o zaman kendine geldi, reaksiyon gösterdi Adana’nın Mavi Şimşekleri. Uzatmanın ilk dakikasında rakip ceza alanı içinde Belhanda ortalığı karıştırdı. Avrupa’da jeneriklik bir gol atan Yusuf Erdoğan sahneye çıktı önce topu göğsünde yumuşattı sonra fileleri havalandırdı. VAR da onaylayınca 3 puan geldi sezonun ilk maçında. Hakemin bu sıcak hava ve neme rağmen maçı 16 dakika uzatması bana göre biraz fazla oldu. Son dakikalar nefes kesse de Mavi Şimşekler galibiyeti korumasını bildi.

Haberin Devamı

BÜYÜK KAPTAN

Bu sezon oynadığı futbolla alkışı sonuna kadar hak eden büyük kaptan Belhanda Avrupa’da olduğu gibi Çaykur Rize karşısında da farkını fark ettirdi. Defansta, ortada, ileride hep Belhanda vardı. Topu merkezden ileriye taşıyan ve oyunu hızlandıran Belhanda Maestro görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Taraftar da çok seviyor Belhanda’yı. Rize karşısında Gravillon, Yusuf Sarı, Stambouli takımın iyilerindendi. Sahada ter akıtan her futbolcu galibiyette önemli rol oynadı. Maç sonunda muhteşem taraftar topluluğu futbolcuları, futbolcular da taraftarı alkışladı. Dileriz hep böyle devam eder. Galibiyet coşkusunu yaşayan Tribünlerin dediği gibi “Her zaman her yerde en büyük Şimşek”

Yazarın Tüm Yazıları