İyi ve kötü arasında, karman çorman günler

Ay, Başak’tayken içimizdeki huzursuzluk bizi daha kolay risk alır bir hale getirebilir. Ani tepkiler çatışma potansiyelini arttırabilir. Bu yüzden daha anlayışlı, dikkatli olmalıyız. Ama hafta ortası Güneş’le Satürn arasındaki uyum özgüvenimizi yükseltecek, liderlik vasıflarımızı da ortaya çıkaracaktır.

Haberin Devamı

Oldukça ilginç bir haftaya giriyoruz. Zira bu hafta tüm iyi ve zorlu açılar aynı anda meydana gelecek ve hayat sanki bizi iyi ve kötü arasında seçim yapmak zorunda bırakacak gibi... Ama bizler hep iyi tarafta olmaya çalışalım. İlişkileri dikkatli bir şekilde yönetelim. Şimdi haftanın gün gün astrolojik reçetelerine ve de burçların haftalık durumlarına bakalım.

İyi ve kötü arasında, karman çorman günler

Rutinler bozulabilir

Bugün Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Mars’la Uranüs arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Bu kare açı ani değişiklikler, beklenmedik olaylar ve sürpriz gelişmelerle ilişkilendirilebilir. Bu dönemde hayatımızda ani değişikliklerle, beklenmedik zorluklarla karşılaşabiliriz, rutinlerimiz altüst olabilir. İçsel bir huzursuzluk ve hareket etme gereksinimi hissedebiliriz. Bu dönemde daha cesur ve risk alabilen bir tutum sergileyebiliriz, yeni deneyimlere açık ve bağımsızlığımızı koruma ihtiyacında olabiliriz. Zorlukları aşmak, sınırları zorlamak ve sıradışı çözümler bulmak için daha fazla enerjiye sahip olabiliriz. Ani tepkiler öfke ve çatışma potansiyelini arttırabilir. Bu dönemde ilişkilerde gerilimler, anlaşmazlıklar ve ani patlamalar ortaya çıkabilir. Öfke ve sabırsızlık hissi daha belirgin olabilir, bu nedenle diğerlerine karşı daha anlayışlı ve dikkatli olmak önemlidir.

Haberin Devamı

İletişimde bulanıklık

Yarın Ay 1.23 ile 1.57 arasında Başak burcunda boşlukta olacak, akabinde Terazi burcuna geçecek. Merkür’le Neptün arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Düşüncelerimizde karışıklık hissedebiliriz. Mantıksal düşünme ve analiz yeteneklerimiz zayıflayabilir. Sözcükleri doğru bir şekilde bulmakta veya ifade etmekte zorluklar yaşayabiliriz. İletişimde bulanıklık veya anlaşılmazlık olabilir. Karşımızdaki insanları anlamakta veya onlarla etkileşimde zorluklar yaşanabilir. Yaratıcı projelerde zorlanabiliriz. Gerçekçi olmayan düşünceler ağırlık kazanabilir. Gerçekleri tam olarak anlama veya doğru bir şekilde yorumlama konusunda zorluklar yaşanabilir.

Haberin Devamı

Ailevi kararlar

Salı Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Merkür bugün itibariyle Yengeç burcuna geçecek ve 11 Temmuz’a kadar seyahatine devam edecek. Duygusal ihtiyaçlar ve aile ilişkileriyle ilgili konular daha önemli hale gelebilir. Evdeki konuşmalar, aileyle paylaşımlar ön plana çıkabilir. Evle ilgili taşınma, ev dekorasyonu veya aileyle ilgili kararlar gibi konular gündeme gelebilir. Yaratıcı ve sanatsal projelerle ilgili bir hareketlenme olabilir. Duygusal ifade şekilleri, şiir, yazı veya müzik gibi yaratıcı alanlar vurgulanabilir. İletişimde hassaslık ve incelik gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Karşılıklı anlayış ve empati önem kazanır.

Haberin Devamı

Cinsel enerji yüksek

Çarşamba Ay 11.17 ile 11.55 arasında Terazi burcunda boşlukta olacak, akabinde Akrep burcunda seyahat edecek. Ay Akrep günlerinde psişik radarımız açık olur çevremizdeki kişilerin duygu ve ruh hallerini algılayabiliriz. Bu avantajı kullanarak hem kendimizin hem yakın çevremizdekilerin sorunlarını paylaşabiliriz. Akrep paylaşmakla alakalıdır. Sevgiyi, aşkı, tutkuyu, parayı ve elbette sevdiklerimizin acılarını. Karşımızdakinin kalbindeki sıkıntıları açığa çıkarmak için derin sohbetler yapabiliriz. Tutkulu, yek vücut olmayı temsil eden Akrep‘le tensel zevklere dalabiliriz. Cinsel enerjisi yüksek bir gün olacak. Diğer yandan, dedektiflik, casusluk yapmak eğlenceli gelebilir, hayalet ve korku hikâyelerinden keyif alabiliriz. Sırlarımızı paylaşmak, gizemli konularla ilgili kitaplar okumak, filmler seyretmek için de uygun bir gün.

Haberin Devamı

Özgüven artıyor

Perşembe Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Güneş’le Satürn arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Bu dönemde, hedeflere ulaşmak için daha fazla disiplin ve dayanıklılık gösterebiliriz. Sorumluluklarımızı yerine getirmek, çabalarımıza odaklamak ve disiplinli bir şekilde çalışmak için motive olabiliriz. Bu transit döneminde, özgüvenimiz artabilir ve liderlik vasıflarımız ortaya çıkabilir. Kararlarımızı daha emin şekilde verebilir, sorumluluk alabilir ve başkalarına ilham verebiliriz. Duygusal zorluklarla başa çıkmak, sorunları çözmek ve ilişkileri yönetmek için içsel bir dengeye sahip olabiliriz.

Pratik ve gerçekçi

Haberin Devamı

Cuma Ay 17.19 ile 17.59 arasında Akrep burcunda boşlukta olacak, akabinde Yay burcunda seyahat edecek. Merkür’le Satürn arasında üçgen açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Bu transit döneminde, düşünme süreçlerimiz daha pratik ve gerçekçi olabilir. Mantıklı düşünme, detaylara odaklanma ve planlı bir şekilde hareket etme fırsatlarına sahibiz. Organize olmak ve sorumluluklarımızı düzenlemek daha kolay olabilir. Düşüncelerimizi açıkça ifade etmek, etkili bir iletişim kurmak ve başkalarıyla işbirliği yapmak için uygun bir dönem olabilir. Ayrıca, stratejik düşünme ve uzun vadeli planlama yeteneklerimiz de gelişebilir. Sabırlı ve disiplinli davranmak, detaylara dikkat etmek sorunları aşmamızda yardımcı olabilir.

Mutlu olmak kolay

Cumartesi Ay tüm gün Yay burcunda. Güneş’le Jüpiter arasında sekstil (60 derecelik) açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). İyimser olacağımız, şansımıza güvenebileceğimiz, mutlu olmanın daha kolay olacağı zamanlar. Hedeflerimize ulaşmak adına rgönül rahatlığıyla  harekete geçebiliriz. Kariyer konusunda adımlar atabilir, iş başvuruları yapabilir, kendi iş kurabiliriz. Bu ara başlayacağımız yeni işler ve projeler hızla büyüyebilir. Özellikle maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayabilir, kazançlar elde edebiliriz. Yeni eğitimlere başlamak kadar çıkacağımız olası seyahatler de keyifli olacaktır.

Beklenmedik masraflar çıkabilir

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Parasal konular biraz stresli olabilir. Eşyanız kırılabilir, bozulabilir, beklenmedik masraflar çıkabilir. Maddi konularla ilgili özgürlük elde etmek isteyebilirsiniz, ama bunu yaparken köprüleri yakmayın. Ailevi konularda sorumluluklarınız artabilir. Ancak olası sorunları rahatlıkla çözebilirsiniz. Ev almak, satmak için uygun bir hafta.

Stresle baş etmeyi öğrenmelisiniz

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Biraz zor bir hafta bekliyor sizi. Bir yanda yetiştirilmesi gereken işler ama diğer yandan elinizi hangi işe atsanız uzaması. Stresle baş etmeyi öğrenmelisiniz. Çarpmalara, düşmelere açık olabilirsiniz. Tahammülünüz azalabilir. Dostlarınızdan ortaklık teklifleri gelebilir fakat değerlendirmek için önümüzdeki haftayı beklemenizde yarar var.

Terfi beklentinizi dile getirebilirsiniz

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkiler, iletişim, eğitim ve internet işleri stres kaynağı haline dönecek. Tahammülünüz azalabilir. Trafikte özellikle dikkat etmenizde fayda var, kazalara açık olabilirsiniz. Ya da arabanız durup dururken arıza yapabilir. İş anlamında uzun soluklu projelere başlayabilir, terfi beklentinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Yeni hedefler için harika bir hafta

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Maddi konular biraz stres kaynağı haline dönüşebilir. Eşyanız kırılabilir, bozulabilir. Alacaklarınızı toparlamakta zorlanabilirsiniz. Ardı ardına masraflar çıkabilir, bu masrafların bir kısmı sağlık harcamalarıyla ilgili olabilir. Yayıncılık, eğitim ve yurtdışı bağlantılı işlerde uzun soluklu adımlar atabilirsiniz. Yeni hedefler koymak için harika bir hafta.

Maddi anlamda güzel destekler alabilirsiniz

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Biraz zor bir hafta olabilir. Yetiştirmeniz gereken işler uzayabilir. Stresle baş etmeyi öğrenmelisiniz bu hafta. Çarpmalara, düşmelere, kazalara açık olabilirsiniz. Tahammülünüz azalabilir. Öte yandan maddi konularla ilgili gizlilik içinde yatırımlar, planlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda güzel destekler alabilirsiniz. Kredi almak için harika bir hafta.

Evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Yurtdışı, ticaret ve eğitimle ilgili alanlarda stresli koşullar oluşabilir. Bu konularda kimseyle tartışmayın. Yasal açıdan sıkıntı yaratabilecek durumlardan uzak durun. Öte yandan uzun soluklu başlangıçlar, anlaşmalar gündeme gelebilir bu hafta. Beklediğiniz her alanda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Evlilik yolunda ciddi adımlar atabilirsiniz.

Biraz esnek olmanızda fayda var

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Maddi konularda biraz stresli bir hafta sizleri bekliyor. Biraz esnek olmanızda fayda var. İş ortamınızla ilgili sorumluluklarınız ve yükleriniz artabilir, fakat hepsinin rahatlıkla üstesinden gelebileceksiniz. İş ortamınızı ve mali durumunuzu revize etmek, birtakım sorumluluklar almak, iş yatırımları yapmak için de ideal bir hafta.

İnsanlarla anlaşmak kolay olmayabilir

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İlişkiler, ortaklıklar ve kariyer konuları oldukça risk altında bu hafta. İnsanlarla anlaşmak, ortak paydada buluşmak çok kolay olmayabilir. Öte yandan özel hayatınızın sorumluluğunu almak, ilişkileri ciddiye bindirmek, ilişkilerde somut sonuçlar görme anlamında olumlu bir hafta. Çocuk yapmak için de uygun sayılabilir.

Evde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Günlük işlerden ve sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Sağlık alanında kalp, dolaşım sistemi ve tansiyonunuza dikkat edin. İş ortamında, birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir. Öte yandan evinizde bazı yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Ev alıp satmak için harika bir hafta.

Çocuklarla ilgili gergin durumlar oluşabilir

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Aşk hayatınızla ilgili stresli durumlara hazır olun. Aniden ortaya çıkan kavgalar yüzünden ayrılıklar, kopmalar söz konusu olabilir. Yatırım için de pek uygun bir dönemde değilsiniz. Çocuklarınızla ilgili gergin durumlar meydana gelebilir. Öte yandan uzun soluklu ortaklıklar gündeme gelebilir. Her alanda aradığınız desteği bulabilirsiniz.

Para meselelerinde dizginler elinizde

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Hafta boyunca evde huzur bulmakta zorlanabilirsiniz. Ailenizi bir şeylere ikna etmek kolay olmayabilir. Ev kazalarına özellikle dikkat! Öte yandan gökyüzü para meselelerinde dizginleri elinize alma zamanı geldiğini işaret etmekte. Maaş artışı ya da terfi gibi bir beklentiniz varsa bu hafta konuşabilirsiniz. Yüksek bütçeli bir iş teklifi gelirse kaçırmayın.

İşinizde sorumluluklar artabilir

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Sosyal ilişkilerinizde tahammülünüz azalabilir, sizi kısıtlayan ve boğan insanları hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekebilir. Beklenmedik masraflar sizi strese sokabilir. Öte yandan iş anlamında uzun soluklu projelere başlayabilir, işvereninizle yapmanız gereken bir konuşma varsa halledebilirsiniz. İşte sorumluluklarınız biraz artabilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları