İşler yolunda, dikkatler üzerimizde!

Haftaya açık bir zihin ve başarma arzusuyla başlıyoruz. Her şeyin üstesinden gelebileceğiz ve işler hatasız yürüyecek. Haftanın ikinci yarısıysa neşelenmek, arkadaşlarla buluşmak, eğlence mekânlarını gezmek, eğlenmek ve flört etmek için harika zamanlar...

Haberin Devamı

Bu hafta gökyüzünde çoğunlukla sekstil (60 derecelik) dediğimiz açılar baskın görünüyor. Bu da hafta boyunca yapacağımız tüm işlerde hep birilerinden yardım ve destek alacağımıza işaret ediyor. Ya da muhakkak araya birileri girecektir. Arabulucular, komisyoncular, aracı kurumlar, arayı yapacak arkadaşlar gibi düşünebilirsiniz. Bunun yanı sıra Mars’la Uranüs arasındaki dinamik görünümle de özgürlük en değerli hazinemiz olacak belli ki.
Bakalım bu hafta, günlük astro-reçetelere ve burçlara neler getirecek?
İşler yolunda, dikkatler üzerimizde

Akıcı sohbetler

Bugün Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Konferans ve seminer vermek, kalabalık gruplara konuşmalar yapmak için uygun. Ancak çok asparagas haber çıkabilir, her söylenene,her duyduğumuza inanmamakta fayda var. Zihnimiz yerinde duramaz, merakımız alevlenir; çat orada, çat burada olabiliriz. Birden fazla kişiyle aynı güne randevulaşabiliriz. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet etmek, dedikodu yapmak için harika bir süreç. Sohbetler akıcı, esprili, kıvrak geçer, monoton olmaz. Ay İkizler’deyken kardeşlerle, kuzenlerle, yeğenlerle, komşularla ilgilenebiliriz. Mektup yazmak, projeler, eğitimler, kurslar, seminerler, sınavlar, yollarda gidip gelmeler, internette yazışmalar, telefonla konuşmalar, iletişim araçlarıyla ilgili alışveriş yapmak gibi işler Ay-İkizler zamanlarında daha etkili olur.

Haberin Devamı

Zihnimiz hızlı

Yarın Ay 15.13 ile 21.58 arasında İkizler burcunda boşlukta olacak, akabinde Yengeç burcunda seyahat edecek. Merkür’le Mars arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Zihnimiz hızlı çalışacak. Başarma dürtüsünü çok güçlü bir şekilde hissedeceğiz. Kısa sürede birçok işi halledebileceğiz. Pazarlık yapmak için de uygun zamanlar. İletişim kurarken doğrudan ve dürüst davranacağız. Hem kendi haklarımızı hem de başkalarının haklarını savunabiliriz. Hoşlandığımız kişiye açılmak için de uygun bir gün.

Önemli sorumluluklar

Salı Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Güneş’le Satürn arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Her türlü işin üstesinden gelebileceğimiz, hedeflerimize ulaşacağımız, işleri hatasız şekilde halledeceğimiz zamanlar. Ciddi ve zor görevlerin üstesinden başarıyla gelebileceğiz. İş kurmaya yönelik araştırmalar yapmak, uzun vadeli yatırımları planlamak için de uygun. Önemli sorumluluklar yüklenebiliriz. Eğlence için daha az zaman harcayıp çokça çalışmanın gerektiği bir dönem.

Haberin Devamı

Daha duyarlıyız

Çarşamba Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Venüs’le Şiron arasında sekstil açı oluşacak. İlişkiler veya özdeğer duygusuyla ilgili önemli farkındalıklar kazanabiliriz, birileri bu konuda bize destek olabilir. Sevgiyi yaratıcı bir yerden ifade edebiliriz. İkili ilişkilerde çok daha duyarlı olacağımız zamanlar. Eğer yalnızsak iyileştirici etkisi olan kişilere çekilebiliriz.

Fark edileceğiz

Perşembe Ay 2.09 ile 9.29 arasında Yengeç burcunda boşlukta olacak, akabinde Aslan burcunda seyahat edecek. Bugün çocuklarımızla eğlenebilir, çocuksu yönlerimizi ortaya çıkarabiliriz. Ay Aslan’dayken günün ana teması ‘fark edilmek’ olacak... Dikkat çekici takılar, aksesuarlar, canlı renkler, pırıltılı giysilerle çekiciliğimizi arttırabiliriz. Özellikle bu gece ciddi uykusuzluk çekebiliriz, gün içinde kafeinli ürünleri çok fazla tüketmemekte fayda var. Yaratıcı çalışmaların, desteklendiği bir gündeyiz. Neşelenmek, arkadaşlarla buluşmak, eğlence mekânlarını gezmek, eğlenmek ve flört etmek için önümüzde harika birkaç gün var

Haberin Devamı

Beğenilmek istiyoruz

Cuma Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Bu gece de uyku sorunu yaşayabiliriz. Ay Aslan burcunda ilerlediğinden, yaratıcılık içeren, artistik işlerin, reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Beğenilmek, yeteneklerinizle takdir toplamak isteyebiliriz. Atacağımız her adımla, söyleyeceğimiz her sözle, duruşumuzla fark edileceğiz.
İşler yolunda, dikkatler üzerimizde

Libidomuz yüksek

29 Nisan Cumartesi Ay 13.51 ile 21.59 arasında Aslan burcunda boşlukta olacak. Akabinde Başak burcunda seyahat etmeye başlayacak. Mars’la Uranüs arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/-3 gün). Heyecan dolu işler ve konular dikkatimizi çekecek. Adrenalinimizi arttırmak isteyebiliriz. Hayatımızda yapmak istediğimiz değişiklikleri hızlı ve sorunsuz şekilde halledebiliriz. Ertelediğimiz ne varsa büyük bir motivasyonla hayata geçirme zamanı. Cinsel anlamda libidomuzun yüksek seyredeceği, eğer bekârsak sıradışı kimselere çekilebileceğimiz bir gün. Bizi kısıtlayan konu ve kişilerden artık uzaklaşmak isteyebiliriz.

Haberin Devamı

İşler yolunda, dikkatler üzerimizde
İşler yolunda, dikkatler üzerimizde
İşler yolunda, dikkatler üzerimizde
İşler yolunda, dikkatler üzerimizde
İşler yolunda, dikkatler üzerimizde
İşler yolunda, dikkatler üzerimizde





Yazarın Tüm Yazıları