Dürüst olan kazanır

Kraliyet yıldızlarından Aldebaran’ın eşlik edeceği özel bir yeniay bizi bekliyor. Kendimizi daha çok ifade etmek isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu yeniayda pembe yalanlara asla başvurmamak gerekiyor.

Haberin Devamı

Yeniay, 30 Mayıs’ta İkizler burcunun 9’uncu derecesinde meydana gelecek. Bu özel bir yeniay çünkü gökyüzünde sadece dört tane olan kraliyet yıldızlarından Aldebaran kendisine eşlik edecek. Şimdi bu yeniayın önce bireysel, sonra dünya ve ülkemiz üzerinde ne gibi etkileri olabilir birlikte göz atalım.

Dürüst olan kazanır

Bu dönem kendimizi daha çok ifade etmek, konuşmak, anlatmak isteyeceğiz. Zihnimizin çalışma performansında ciddi bir artış olacak, fikir ve projeler kafamızın içinde cirit atacak. Öte yandan bol bol gezmek isteyeceğimiz ve seyahat planları yapabileceğimiz bir yeniay bizi bekliyor. Yalnız bu yeniayın yönetici gezegeni Merkür ne yazık ki halen geri harekette. Bu, plan ve projelerimiz için 4 Haziran ve sonrasında hareket etmenin, elektronik aletler almanın ve imza atmanın daha uygun olduğuna işaret etmekte.

Haberin Devamı

Mars karakterinde

Bu yeniay kraliyet yıldızı Aldebaran etkili olduğu için özel. Çünkü bu yıldız Mars karakterinde. Onur, zekâ, kararlılık, popülerlik, cesaret, gaddarlık, isyankârlık ve başkaları aracılığıyla güç ve zenginlik kazanmakla ilgili. Dürüstlükle ilişkili. Ödün verildiği anda hayati tehlike, statü ve mevki kaybını gündeme getirir. Dürüst oldukça kazanır, başarı elde edersin.

Bu yüzden bu yeniay zamanı İkizler burcunun gölge yanı olan günü kurtarmak için söylenen pembe yalanlara asla ama asla başvurmamamız gerekiyor. Bu dönem dürüst olan kazanır. Zaten belli ki bizi tam da bu konuda sınava tabi tutacak.

Sağlığa gelecek olursak; eller, kollar, parmaklar ve akciğerlerin hassas olacağı bir sürece giriyoruz. Özellikle 9’uncu derecesi solunum yolları hastalıklarına karşı dikkat etmemiz gerektiği konusunda uyarmakta.

Ayaklanmalar ve isyanlar…

Şimdi birlikte dünyada neler olabileceğine bakalım:

Dünya astrolojisine göre İkizler burcunun odak noktası iletişim, bilişim, sınavlar, mail’ler, şifreler, teknoloji, sosyal medya, dış ilişkiler, seyahatler, ulaşım medya, paparazzi, eğitim sistemi ve ticari konular olacak.

Haberin Devamı

Ancak yeniayın yöneticisi Merkür’ün geri harekette oluşu, bu konularda gecikmeler, iletişim kazaları, aksaklıklar ve sorunlara işaret etmekte.

Aldebaran’ın etkisiyle ülke yöneticileri arasında kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor belli olacak.  Hatta öyle bilgiler ortaya çıkabilir ki şoke olup kalabiliriz.

Bu yıldız savaş ve askeri kariyerle de ilişkili. Bu yüzden gökyüzünde savaşkan bir enerji hâkim olacak demek yanlış olmaz. Hatta bu yıldız ‘savaş başlatan general’ anlamına geliyor. Umarım yeniay Ukrayna-Rusya krizi dışında dünyayı etkileyecek yeni bir ülkelerarası krizin habercisi olmaz.

Döneminin önemli astrologlarından Firmicus Maternus bu yıldızın isyanlara neden olduğunu belirtmiştir.

Haberin Devamı

Aldebaran yağmur getiren bir yıldızdır aynı zamanda, eğer  yeniay zamanı yani 30 Mayıs civarı yağmur yağmazsa o yılın kurak geçeceği söylenir.

Zihnimizin çalışma performansında ciddi bir artış olacak, fikir ve projeler kafamızın içinde cirit atacak.

Türkiye’ye etkisi...

Yasal konularda değişiklikler olabilir

Ankara’ya göre çıkarılan astroloji haritasında yeniay 9’uncu evde meydana geliyor. Yani eğitim kurumları, seyahat firmaları, uluslararası etkinlikler, yasa ve yargıyla ilgili konuları temsil eden bir alanda etkisi görülecek. Bu konularda yeni projeler, yeni adımlar, başlangıçlar söz konusu olabilir. İşin içinde Aldebaran olduğundan dürüstlük yine gündeme gelebilir. Gökyüzünde Terazi burcunun yükselmesi hak, hukuk ve adaletle ilgili kavramların yeniay zamanı güçlü bir şekilde vurgulanacağına işaret etmekte. Davalarda verilen kararlar ya da finansal ve yasal konularda birtakım değişiklikler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Türkiye’nin kendi doğum haritasındaysa 12’nci ev dediğimiz alana düşüyor ve ülkenin Mars ve Ay düğümleriyle de etkileşimi olacak. 12’nci evin, gizli ve karanlıkta kalan şeylerin aydınlanması ve ortaya çıkması gibi bir etkisi olabilir.

Özellikle Mars’la etkileşimi bu dönem muhalefetin ataklarına, mücadele içinde olacağına işaret etmekte. Özellikle bir şeyleri ortaya çıkarmak, açığa çıkarmak adına bir mücadele olabilir bu. Ay düğümleriyle olan bağlantı da eğitim, üniversiteler ve akademisyenlerle ilgili gelişmelerin olabileceğine işaret etmekte.

 

Yazarın Tüm Yazıları