Karın germe operasyonu ve vücut şekillendirme

Bedenimizde yüzümüz göz önünde olan bölgemizdir. Dolayısıyla çoğunlukla yüz bölgesine odaklanıyoruz. Bu hafta yüz bölgesinden uzaklaşıp, karın germe operasyonu ve bu operasyonla birlikte kombine edilen medikal uygulamaları siz değerli okuyucularıma anlatacağım.

Haberin Devamı

Farklı zamanlarda siz değerli okurlarıma karın germe operasyonları hakkında bilgilendirici yazılar kaleme aldım. Bir cerrah olarak uzmanlık alanımda yer alan “karın germe operasyonları neden yapılır” ya da “neden yapılmalıdır”, “nasıl yapılır” ve “hangi şartlarda yapılır”, hepsini aktaracağım.
Kimilerine çok lüks gelse de bazı vakalarda karın germe operasyonu sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da gereklidir. Çünkü özellikle genç yaşlarda kilo alıp verme ile göbeğin sarkması ya da çoklu doğumlar sonrası kasların deforme olması, dokuların elastikiyetini kaybetmesi, kişi üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.
İşte bu yüzden karın germe operasyonu deyip geçmemek, lüks olarak görmemek gerekir.
Ancak daha etkin sonuç almak için bu operasyonu medikal bölgesel uygulamalarla kombine etmek çok önemlidir.
Böylece hem metabolizma hızlanır hem de vücudun daha diri durması sağlanır.
Karın germe operasyonu  ve vücut şekillendirme

Haberin Devamı

Karın germe operasyonu
hakkında her şey
Karın germe operasyonunu çok kilo alıp vermiş, karın bölgesi sarkmış, doğumlarını tamamlamış, kasları yırtılmış kişilere yapabildiğimiz gibi sezaryen ya da farklı bir ameliyat geçirip karnında şekil bozukluğu oluşmuş vakalara da yapabiliyoruz.
Yani aslında ihtiyacı olan ve bir sağlık engeli olmayan herkese karın germe operasyonu yapılabilir.
Ameliyat genel anestezi altında yapılır ve yaklaşık 2 saat sürer. Gerektiği takdirde liposuction ile de kombine edilebilir.
O zaman da süresi biraz uzayabilir. Bu operasyondan sonra hasta 2 ya da 3 gün hastanede kalır.
Karın germe operasyonu  ve vücut şekillendirme
Önce ve sonra hangi medikal uygulamalar yapılmalıdır?
Ultrasonik işlemlerle vücut şekillendirme; hem lenf drenajı sağlamak hem de bölgesel yağlara lipoliz yapmak yani yağ hücrelerini küçültmek için çok uygun bir işlemdir.
Ultrasonik ses dalgaları ile vücut şekillendirme karın germe operasyonlarının hemen öncesine kadar yapılabilir.
Operasyonun ardından ise kişinin iyileşmesine göre ortalama 2 ya da 4 hafta sonra başlayarak, 2 yıl seanslar halinde devam eder.
Vücut şekillendirmede kullanılan ultrasonik ses dalgaları ile çalışan cihazlar aslında çok seyahat eden, egzersizlerini düzenli yapamayan ve hatta egzersizlerini ihmal etmeyenlere de vücut sıkılaştırma için önerilir.
Karın germe operasyonu  ve vücut şekillendirme

Haberin Devamı

Bunlara dikkat!
Değerli okuyucularım, karın germe operasyonları sonrasında tekrar kilo alıp vermek, nasılsa operasyonla karnım düzeldi diye rehavete kapılmak ve bunun keyfini sürmek çok riskli.
Dolayısıyla hayatınızı organize ederken ve yaşarken bunu göz önünde bulundurmalısınız.
Akdeniz tipi beslenme, su ve egzersiz, açık havada düzenli yürüyüş hayatınızın vazgeçilmezi haline gelmeli.
Unutmayın, bu operasyonlar riskli olmasa da tekrar tekrar uygulanabilir değiller.
Kilonuzu sabitlemek, medikal bölgesel vücut şekillendirme uygulamalarını da hayatınıza adapte etmek karın germe operasyonundan elde ettiğimiz görünümün ömrünü uzatacaktır.
Elbette ki arada kaçamaklar yapacağız ya da canımız istemediğinde tembellik yapıp egzersiz ya da yürüyüşü asacağız ama hemen sonrasında toparlanacağız.

Yazarın Tüm Yazıları