Ne istediğini bildiğinde onu elde etmenin bir yolunu bulacaksın

Günaydın yepyeni bir haftaya merhaba diyoruz. Haftaya başlarken Ay’ın uyum ve dengeyi temsil eden Terazi burcunda hareketiyle güne giriş yapıyoruz. Hem kendi arzularımızı hem de çevremizdeki kişilerin arzularının orta noktasını bulmak ve isteklerimizi dengelemek adına olaylara karşı oldukça odaklanacağa benziyoruz.

Haberin Devamı

İlişkilerimizde dengeli olmak adına üstün bir caba göstereceğiz. Sorunları diplomatik bir tavır ve titizlikle çözmeye çalışacağız. Müzakerelerde bulunmak ve olaylar karşısında uzlaşmayı seçmek bugün önemli temalar içinde olacak.

 

Bugün iş veya projeleriniz, araştırmalarınız ile ilgili girişimlerde bulunmak adına motivasyon ve özveri duygunuz yüksek bir zamandasınız. İlgi duyduğunuz konuları veya haber beklediğiniz projelerinizi takip etmek için yeni fırsatlar çıkabilir veya sizler bu fırsatları oluşturabilirsiniz.

 

Bugünün kalitesini artırmak isterseniz; İlişki bağımlılıklarından kurtulma cesaretini geliştirin.

Kendiniz için en iyi olan şeye karar verip, uygulayın.

Haberin Devamı

Kendinize yetebildiğinizi fark edin!

Kendinize  inanın! İnandıktan sonra bu gücün tadını çıkarın.

İlişkilerinizde kaybetme korkusunu bir kenara bırakarak yüzleşmeye cesaret edin. Kimseye aşırı bel bağlamayın. Aradığınız huzuru, dengeyi ve ilişkilerde değil, kendinizde bulun. Eskiyi yıkıp yok etmek isterken, kendinize karşı acımasız olmayın. Olumlu düşünmek, mutlu olmak bir lüks değil... İhtiyaçtır... 

 

Gelelim günün tavsiyesine ;

Eğer kendine kesin inancın, güçlü bir iraden, kocaman bir yüreğin ve örnek alacağın kahramanların varsa, yaşamında her şeyi yapabilirsin. Başarı zihinsel bir olgudur. Başarıyı yakalama çalışmasına, kendini başarılı biri olarak görmekle başla. Seni güçlü yapan yediklerin değil hazmettiklerindir, seni zengin yapan kazandıkların değil muhafaza ettiklerindir, seni bilgili yapan okudukların değil kafana yerleştirdiklerindir, seni bilge yapansa okudukların değil farkına vardıklarındır. 

 

Hiç kimse senden daha iyi değildir ama sen ortaya bir şey koymazsan sen de kimseden iyi değilsin. Başkasından iyi olman da çok anlam ifade etmez, çünkü önemli olan dünkü halinden iyi olup olmadığındır. İyimser yaranın üstünde kabuk, kötümser kabuğun altında yara görür. Hayatı olumlu açıdan gör. Yere bakarak yürüyüp çukurlardan kurtulmak yerine, yıldızlara bakarak yürüyen ve çukura düşenlerden ol.

 

Haberin Devamı

Binlerce kilometrelik yolculuk tek bir adımla başlar. İlk adımın önemini bil, her insan doğuncaya kadar imkânsızdır. İlk adımı attığında o imkânsızlık bir mucizeye dönüşür ve yaşam başlar. Büyük adamlar olmazsa hiçbir büyük şey başarılamaz. İnsanlar da ancak karar verirlerse büyük olabilirler. Sen çiçekleri sevsen de onlar ölür, ayrık otlarını sevmesen de onlar büyür. Dış dünyada değiştireceğin şeylere değil, kendinde keşfedeceğin ve yapacaklarına odaklan.

 

Mutlu Haftalar dilerim…

Aygül AYDIN

Yazarın Tüm Yazıları