Yarışlar Uludağ’ı coşturdu

Türkiye Kayak Federasyonu ile ıstanbul Gençlik ve Spor ıl Müdürlüğü’nün Garanti Bonus Card sponsorluğunda düzenlediği Bonus Snow Masters Yarışları, geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’da yapıldı.

Haberin Devamı

Minikler, çocuklar, gençler ve büyükler olmak üzere dört kategoride yarışan sporcular, Türkiye Kayak şampiyonası’na katılmaya hak kazanmak için mücadele etti.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, “Bonus Snow Masters Yarışları ile, ülkemizde hızla gelişen kayak sporunun gelişimine sekiz yıldır destek veriyoruz” diye konuştu. Bilge, “Bonus Snow Masters, her yıl daha da büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Sporcuların çoğu sekiz yıl önce küçükler kategorisinde yarışırken, bu yıl genç kategorisine katıldı. Bu gelişimi yaşamak gurur verici” dedi.

Asmalı Mescit’te sıcak dakikalar

Geçtiğimiz gece Beyoğlu-Asmalımescit’te mini bir tur attım. Bu sırada da Babylon’dan çıkan Tuba Ünsal ve boşanma arifesindeki sevgilisi Murat Plevneli’ye rastladım. ıkili, etraftakilere aldırmadan öpüşüyordu. Ünsal’ın yakın arkadaşı Elif Boyner de sevgilisiyle sarmaş dolaş olmuş, Asmalımescit’in dar sokaklarında
yürüyordu...

Partiyle açıldı

Haberin Devamı

Evde veya dışarıda eğlenmek isteyenlere alternatifler sunan eğlence portalı www.entertainbul.com, geçtiğimiz gece Jim Beam sponsorluğunda gerçekleşen bir partiyle açıldı. Ev partileri için ilginç fikirler veren ve eğlence hayatı üzerine son havadisleri bildiren sitenin ilk partisi, Galata’nın gözde mekânlarından Building Idea Engineering & More’da yapıldı. Geceye katılan ünlü isimler arasında Saadet Işıl Aksoy, Serkan Altunorak, Deniz Marşan, Elvan Tığlıoğlu da vardı. Eğlenceli başlayan parti, temposunu kaybetmeden gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Çocuklarını gezdirdi

Sibel Can, geçtiğimiz gece Etiler’deki Big Chefs restorandaydı. Ünlü şarkıcının yanında çocukları Melisa ve Emir, Emir’in Latin Amerika’dan gelen arkadaşları, modacı Nur Yerlitaş, Ayyıldız Mayoları’nın sahibi Murat Erdoğan ve sevgilisi Feryal Hanım ile arkadaşları Gök Bey vardı.

Beyrut’tan Günay’a

Yeni yılı erkek arkadaşı Sabri Demirel’le birlikte Beyrut’ta karşılayan Gül Dürüst, tatilini geçtiğimiz gün noktalayıp ıstanbul’a döndü. Gül Hanım, önceki akşam da damadı Neşet Yalçın’ın misafiri olarak Günay Restoran’a eğlenmeye gitti. Özcan Deniz’in sahneye çıktığı Günay’da Gül Hanım’a sevgilisi Sabri Demirel ile kızları Elif Dürüst ve şirin Yalçın da eşlik etti.

Taşpınarlar Kuruçeşme’de

Haberin Devamı

Adnan-Indhira Taşpınar çifti, ıstanbul-Kuruçeşme’de restoran açıyor. Taşpınarlar, geçtiğimiz yaz aylarında ızmir’in şirin tatil beldesi Alaçatı’da açtıkları El Beso adlı restoranın bir şubesini de 14 Ocak’ta Kuruçeşme’de hizmete sokacak. El Beso Restaurant&Club’ın iç dekorasyonundan mönüsüne kadar her detayı ile bizzat ilgilenen Taşpınar çifti, ıstanbul’un gözde mekânlarından biri olacakları konusunda iddialı.

Gecikmeli davet

Bir dönem devlet bakanlığı da yapan, Merkez Bankası eski Başkanı Yaman Törüner, önceki gece eşi Alev Törüner’le birlikte, Bebek’teki Mel’s Restoran’da 80 kişilik bir davet verdi. “Bu bizim yeni yıl davetimiz. Herkes davet verdi, bizimki biraz gecikti” diyen çift, gecenin sonunda Erol-Belkıs Sabancı, Tansu Çiller, Türkan Sabancı, şafak-Hamdi Akın, Cavit Çağlar, Gülşah Alkoçlar, Zülfü-Ülker Livaneli ve Elif Edes gibi elit misafirlerine küçük hediyeler verdi.

TAV 10 yaşında

Haberin Devamı

TAV Holding’in 10’uncu kuruluş yıldönümü, önceki akşam Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde kutlandı. TAV Holding CEO’su Sadri şener’in ev sahipliğinde düzenlenen davette, holdingin 10 yıl önceki kuruluş öyküsü ile şirketin bugününü ve gelecekte yapılacak yatırımları anlatan bir barkovizyon gösterisi sunuldu.

Yazarın Tüm Yazıları