Yanlış kararlar verebilirsiniz

Balık burcunda oluşan Merkür ve Mars etkileşimi tartışmalı ortamlara işaret ediyor. Hiç kimse kime neyi niye söylediğinin farkında olmayabilir. Yanılsamalar, yanlış kararlar veya yanlış yönlendirilme söz konusu olabilir. Bugün “evet” dediğimiz şeylere yarın “hayır” diyebiliriz.

Haberin Devamı

Fikirlerimizi paylaşmak veya başkalarının fikirlerini onaylamak için başka bir günü seçmememizde fayda var. Hepinize keyifli günler...

BURÇLAR

Koç
Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini unutmayın. Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz. Zamanınızı doğru kullanmalı, yaratıcı aktivitelerle ve yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz. Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Boğa
Şüphe veya endişeyle yaklaştığınız kişiler olabilir ve bu kişilerin tepkilerini düşünmeden düşüncelerinizi herkese açıklayabilirsiniz. Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda fark yaratmanızı sağlayabilir. Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Kendinizi belli bir pozisyona bağlayabilirsiniz, ama diğer seçenekler ve yollarda dikkate alınmalı. Sahip olduğunuz şeylere ve elinizdekileri daha da geliştirmeye odaklanmalısınız. Özel yaşamınızda veya dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler ilginç işbirliklerine veya ilişkilere neden olabilir. Aşk hayatınız ön planda.

Yengeç
Tuzakları gizlenmiş bir anlaşma söz konusu olabilir, dikkat! Düşüncelerinizi dile getirirseniz veya aksiyona geçerseniz fark yaratabilirsiniz. Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir. Sizi motive edebilecek yerleri ziyaret edebilir veya seyahatler yapabilirsiniz.

Aslan
Fikirlerinizi dile getirmek istiyorsanız, en önemlisi, diğerlerine açık fikirli olduğunuzu ve farklı düşünebildiğinizi göstermek olmalı. Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir. Özel yaşamınızı ve mali durumunuzu ele alma biçiminiz önümüzdeki süreçte olacaklar için zemin hazırlayabilir. Belli yetenek ve özelliklerinizi geliştirmeli ve bütçe yapmalısınız. İşbirlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Başak
Belli konulara ya da problemlere dikkat çekmek istiyorsanız, biraz yumuşatmanız veya süslemeniz yerinde olur. İlerleme sağlamak için fikirlerinizi ve planlarınızı meslektaşlarınızla veya arkadaşlarınızla paylaşmalısınız. Alışılmadık yatırımlar kârlı sonuçlar ortaya çıkartabilir. Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Terazi
“Harika” dediğiniz konuların aslında korkunç olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. İkisinden birini seçmek zorunda olduğunuzu düşünmeniz için bir neden yok oysa. Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz. Bazı kişilerin fikir değiştirmesi nedeniyle planlarınızı veya hayallerinizi sonlandırmanız gerekmiyor. İlerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşerek durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep
Belli uyarıları görmezden gelmek hayati önem taşımayabilir, ama 40 derece ateş önemsenmesi gereken bir şeydir. Yetenekleriniz veya bilginiz test edilebilir. Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir. Evde yapılacak basit değişiklikler olaylara özgün yaklaşmanızı da sağlayabilir. Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Yay
Yol ayrımında olabilirsiniz, gittiğiniz yönün zafere giden olduğundan emin misiniz? Boş sözler veren kişilerin susmak bilmemesi sizi yanıltmasın. Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz. İyi niyetinizden ve iyi huylu olmanızdan faydalanmaya çalışan kişilere ihtiyacınız yok. İşten çok, aşka ya da sosyal yaşama odaklanmanızda fayda var bugün.

Haberin Devamı

Oğlak
Geçmişte kaldığını düşündüğünüz bir konu tekrar gündeme gelebilir, bu sefer tümüyle çözmeden bırakmamalısınız veya belli bir plan ya da proje aklınıza gelebilir. Bu konuda başarı elde etmek için yollar arayabilirsiniz. Eski ve yeniyi karıştırmanız sizi hatıralara ve eski tanıdıklarla bağlantıya geçmeye zorlayabilir. Diğerlerinin söyledikleriniz dinlemeli, ama kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

Kova
Pek de politik olmayan düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu durumda, kutup ikliminde soğuk duşa hazır olun. Yeni şeylere konsantre olabilirsiniz, ama nereden geldiğinizi ve sizin için neyin iyi olduğunu unutmamalısınız. Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Haberin Devamı

Balık
Çabuk vazgeçmeyin. Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz. Yapılması gerekenler hızla yerine getirilmeli. Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz. Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Yazarın Tüm Yazıları