Verimli sonuçlar elde edilebilir

İkizler burcunda dolaşan Ay öğleden sonra Venüs ile kavuşum konumuna giriyor. İkizler burcunun hareketliliği bu kez bilinçaltı ve duygularda hızlı değişimlerin açığa çıkmasına neden olacak.

Tabii Venüs’ün etkisiyle güzel duygular ve çeşitli istekler şeklinde görülecek. Üstelik aynı zamanda Merkür ve Mars’ın uyumlu etkileşim içinde bulunması, isteklerin ve duyguların kolay ifade edileceğini işaret ediyor. Hem parasal, hem de aşk açısından hızlı gelişmelerin meydana geleceğini, yapılacak organizasyonların başarılı olacağını ve çeşitli toplantılardan verimli sonuçlar çıkacağını söyleyebilirim.

Yıldızname ile astrolojinin farkı

Genellikle astroloji ile yıldızname birbirine karıştırılır. Halbuki yıldızname ile astroloji sistem olarak çok farklıdır. Astrolojide içine doğduğunuz ayı yöneten burç, doğum burcunuzdur. Astrolojinin temel enstürmanları olan burçlar ve gezegenler aynı şekilde kullanılmakla birlikte yıldızname olarak bilinen sistem, kişinin ismi ve annesinin isminin harflerinin sayı değerlerinin toplanması sonucunda bulunur. Tabii adınızı önce arap harfleri ile yazmanız, sonra bu harflere denk gelen rakamları toplamanız, çıkan toplam sayının içinde kaç tane 12 varsa bunları çıkartıp, kalan rakam, zodyak sıralamasına denk gelen burç, yıldıznameye göre sizin burcunuz kabul ediliyor. Sonrasında yapılan incelemeler astrolojide bilinen burç tanımı, o burcun yönetici gezegeni değişmiyor ve aynı şekilde yorumlanıyor. Yıldızname de doğduğunuz gün ve doğum saati de önemli. Ancak doğduğunuz saat astrolojide yükselen burcunuzu tespit etmek için kullanılırken, yıldıznamede sizi yöneten gezegeni bulmak için kullanılıyor. Yıldızname günleri yöneten gezegenlere önem verirken aynı zamanda o günün her saatini başka bir gezegen yönetiyor. Bu hesaba göre ayın kaçında doğduğunuzun dışında hangi gün doğduğunuzu da bilmeniz gerekiyor. Mesela Cumartesi günü doğduysanız bugünün yöneticisi Satürn’dür. Şayet bu günün ilk saatinde doğduysanız sizi yöneten gezegen Satürn olacaktır. Fakat aynı günün sabah saat altıda doğduysanız o zaman Venüs saatinde doğdunuz demektir ve sizi Venüs yönetiyordur. Yıldıznameye göre sizin ve annenizin isimlerinin toplamı sonucunda çıkan burcunuz ile doğduğunuz saatin yönetici gezegeni uyumlu ise hayatınız buna bağlı olarak uyum, ahenk ve başarılı geçecek yoksa gezegen ve burcun sembolize ettiği özelliklere bağlı sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağınız bir hayat geçireceğinizi öngörüyor.

Astrolojik ilişkiler

Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında sahip olma arzunuz daha da belirginleşiyor. Sahip olduklarınızı kaybetmeye dayanamayan birisiniz. Birden bire başlayan ve birden biten ilişkiler yaşamış olabilirsiniz. Üstelik bunların esas nedeni sizden kaynaklanıyor. Çünkü siz aynı zamanda kendinizi ve sahip olduğunuz özellikleri değiştirmek istiyorsunuz ve farkında olmadan bunu karşınızdaki kişiye yansıtıyorsunuz. Bunun sonucunda ilişkileriniz sürpriz biçimde bitebiliyor. İstekleri güçlü olan birisiniz ve nasıl elde edeceğinizi biliyorsunuz fakat bunu sürdürme konusunda aynı şey söylenemez. Yükselen burcunuz Başak ve ihtiyacınız olan değişimi önümüzdeki üç yıllık süreç içinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay içinde sağlığınıza özen gösterin. Enerji fazlanızı boşaltmak için çok fazla çalışabilirsiniz fakat kendinizi fazla yormayın.

RUMUZ: CENOVA
Yazarın Tüm Yazıları