Verda deniz kenarında Eda Kanyon’da giyiyor

Geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum-Türkbükü sahillerinde Verda Penso’nun giydiği pullu payetli, altın sarısı mini şort çok dikkat çekmiş, yaz boyunca konuşulmuştu. Penso, o dönem birlikte olduğu Alpay Başaran’la çıktığı tatilde bu gözalıcı şortu üzerinden çıkarmak bilmemişti.

Geçtiğimiz gün Kanyon Alışveriş Merkezi’nde verilen davette o şortun bir benzerini Eda Taşpınar’ın üzerinde gördüm. /images/100/0x0/55ea5841f018fbb8f879dc62Tek belirgin fark renkteydi; Taşpınar sarı yerine siyahı tercih etmişti. Gerçi şortlar bu yıl çok moda ama Eda Hanım sezonu açmakta yine de biraz erken davranmış gibi geldi bana...

Bu arada giyim zevkleri, aklıma bir başka ortak noktayı daha getirdi: Eda Taşpınar’ın sevgilisi Nurettin Hasman, ondan önce 5 yıl boyunca Verda Penso ile aşk yaşamıştı.

Altını imzalattığı ayakkabıyı hatıra diye dolaba kaldıracak

Madonna gibi birçok dünya starının tercih ettiği ayakkabı markası Manolo Blahnik’in Türkiye’de satışa sunulması, Blahnik tutkunlarını çok sevindirdi. Geçtiğimiz gece markanın satışa sunulduğu Harvey Nichols mağazasında bu nedenle bir davet düzenlendi. Markanın yaratıcısı ve patronu Manolo Blahnik de oradaydı. Nur Yerlitaş, bunu fırsat bildi ve Heves Ekinci’nin tavsiyesiyle aldığı bir çift yazlık ayakkabıyı Blahnik’e götürerek tabanına imza attırdı. Yerlitaş, söylediğine göre bu ayakkabıları hatıra diye dolaba kaldıracak ve imzanın silinmesine izin vermeyecekmiş!

Moda ödülleri için geri sayım başladı

Fashion TV’nin Türkiye’deki yayın haklarının sahibi olan Demet Sabancı Çetindoğan, bir ilke imza atıyor. Demet Hanım, yönetim kurulu başkanlığı yaptığı MediaSa grubu bünyesindeki bu moda kanalı adına "Fashion TV Moda Ödülleri Töreni" düzenleyecek. 2 Nisan akşamı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak ve Ferre defilesi ile renklenecek olan törende Sezen Aksu da bir konser verecek.

Gülşen STNBL’de sahneye çıkıyor

Gülşen, sahnelere döndü. Yeni albümünü nisan ayında çıkaracak olan şarkıcı, kendi albümlerinden eserler ve popüler Türkçe şarkılardan oluşan geniş repertuvarı ile bu akşam Nişantaşı’ndaki STNBL’da sahneye çıkacak. Gülşen’in canlı STNBL performansı 23:00’te başlıyor.

Blahnik’in Londra arkadaşları

Selin Fadıllıoğlu ile annesi Zeynep Hanım, geçtiğimiz akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi... Anne-kız, dünyaca ünlü Manolo Blahnik ayakkabıların Harvey Nichols mağazasında satılmaya başlaması nedeniyle verilen davete katılmıştı. İkilinin bir ara markanın yaratıcısı ve sahibi Manolo Blahnik’le keyifli bir sohbete daldığını görünce şaşırdım.
Sonradan öğrendim ki efsane tasarımcı ile Londra’dan tanışıyorlarmış. Blahnik, Zeynep Hanım’ın eşi Metin Fadıllıoğlu’nun Cem Boyner ve Güler Sabancı ile ortaklaşa açtığı, geçtiğimiz yıla kadar da açık kalan Londra’daki restoranın müdavimlerindenmiş.

Paris tarzı

Uzun yıllar Paris’te yaşayan ve çalışan Samra Reller, kısa süre önce aldığı iş teklifini değerlendirip Alman eşi ile birlikte İstanbul’a gelmişti. Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Harvey Nichols mağazasının Kozmetik ve Aksesuvar Bölümü Satın Alma Direktörü olan Reller, yeni ortamına çabuk alıştı.

Açılış partisinde ve geçtiğimiz günkü Manolo Blahnik davetinde cemiyet hayatının ünlü isimlerini ağırlayan Samra Hanım, kalın kaşları, çarpıcı makyajı ile de dikkat çekti ve kendinden söz ettirdi.

İtalyan usulü

Arnavutköy’de hizmet veren Antonio Ricci, İtalyan mutfağına düşkün olanlar için cazip bir adres... İtalya’dan getirilen pizza fırınında meşe odunu ile pişen incecik hamurlu, bol malzemeli pizza çeşitleri önce göze sonra da damağa hitap ediyor. Makarna sosları çok leziz, deniz mahsulleri ile yapılan risotto, et yemekleri ve tatlıları ise gerçekten denemeye değer. Restoran, kilosuna dikkat edenleri ve vejetaryenleri de unutmamış; onlar için kepekli pizza hamurunda vejetaryen pizza hazırlıyorlar.
Yazarın Tüm Yazıları