Tutarlı ve kararlı davranılacak

Sahip olmayı bilen Boğa Burcuna geçmiş olan Merkür, sahip olunanları elde tutmak ve rahat ortamı sağlayacak koşullara sahip olmak için planlar ve projeler yapılacağını işaret ediyor.

Hızlı hareket eden Merkür’ün Boğa burcundaki yolculuğu 28 Mayıs gününe kadar sürecek. Bu devre içinde bir türlü alınamayan kararlar ve yapılamayan işlerle ilgili (özellikle sahip olmaya yönelik koşullar, eşyalar ve yatırım) son derece tutarlı ve kararlı davranılacak.

Psişik temizlik

Sahip olduğunuz kristaller, değerli taşlar ve kullandığınız takılar gün içinde farklı elektrikle yüklenir ve bir süre sonra sizin titreşimleriniz neredeyse görünmeyecek hale gelir. Yani titreşim düzeyinde bir çeşit kirlilik meydana gelir. Özellikle değerli taşlar ve kristaller kullanan kişiye yöneltilmiş bulunan zihinsel elektriği kendi üzerinde toplama ve yayma özelliğine sahiptir. Kuvars kristalleri bu amaçla şifa aracı olarak kullanılmaktadır.

Kristalinizin veya kullandığınız takının sadece size ait olmasını istiyorsanız öncelik bu objeyi temizlemeniz gerekir. Şayet şifa amacıyla bir kristale sahip olduysanız bu kristali kullanmadan önce mutlaka temizleyin. Sonra ayda bir kez temizlemeyi unutmayın. Hatta mücevherlerinizi ve takılarınızı da benzer şekilde temizlemeniz, o takıyla bütünleşmenize yardımcı olabileceği gibi aynı zamanda üzerinde biriken ve sizi olumsuz etkileyen psişik kirliliği de temizlemenizi sağlayacak. Şimdi bu temizlik işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağım.

Deniz tuzu, kristalin yüzeyindeki istenmeyen titreşimlerin giderilmesini sağlayan en etkili maddedir. Tuz, kristale daha önceden yüklenmiş olan programlara zarar vermeden, kuvarsın yüzeyindeki elektrik yüklerini kolayca nötrleştirir.

Bir litre suya, bir fincan deniz tuzu katarak yıkama suyunu elde edebilirsiniz. Ayrıca denizden doğrudan alacağınız suyla da bu işlemi yapabilirsiniz. Bu arada suyun sıcaklığının, kristalinizin veya takınızın sıcaklığını geçmemesine dikkat edin. Bunu ölçmenin en kolay yolu, bir elde kristali tutarken, diğer elde suyun sıcaklığını kontrol etmektir.

Elde ettiğiniz su-tuz karışımını metal bir kabın içine koymayın. Karışımın içinde tuz ile metal kap arasında oluşan manyetik alan, kuvarsın içindeki hassas elektronlara zarar verebilir.

Şimdi bu temizliğin en önemli aşamasına geliyoruz. Kristalinizi veya takınızı suya batırmadan önce, sol elinizle tutun (iri bir kristalse çift elle de tutabilirsiniz), daha sonra zihninizi kristalin üzerine odaklayın ve üzerine yapışmış bulunan size ait olmayan tüm titreşimlerin ve psişik kirliliğin uzaklaştığını düşünün.

Kristallerin diğer takılardan farklı özelliği, bilgiyi alma, depolama ve istendiğinde geri çağırma özellikleriyle adeta bir bilgisayar gibi çalışır olmasıdır. Fakat diğer eşyalar da her türlü titreşimi biriktirir ve yayarlar. Ancak kristaller programlanabildikleri için şifa amaçlı kullanılırlar. Kristalinizi yalın, sade ve net bilgilerle programlayın. Bunu yapmak için zihninizi kristale odaklamanız yeterli olacaktır. Tabii bu sırada elinizdeki kristali hissetmeye çalışın.
Yazarın Tüm Yazıları