Taşlar huzur ve sağlık getiriyor

15 Aralık'ta buluşmaya ne dersiniz? Neden mi? Yüksek enerjili, pozitif bir yeni yıl için, yarı değerli ve değerli taş seçimi ve kullanımında farklılaşmak için tabii ki!

Bugünlerde, boynumda, ucunda sitrin taşı olan dilek kolyem var. İpi kopunca dileğimin olacağına inanıyorum.

Bugünlerde enerjilerle, çakralarla ilgilenen pek çok kişi çeşitli değerli ve yarı değerli taşı boynunda, parmağında ya da kulağında aksesuvar olarak taşıyor. Elele dergisi de kadınlardaki bu ilginin farkına vararak 30'uncu yaşını kutlarken bir buluşma düzenlemeye karar verdi. Takı tasarımcısı Zeynep Erol'un Teşvikiye'deki mağazasında hem Zeynep Erol'un taşlarla hazırladığı tasarımlarını inceleyip hikayelerini dinleyecek, hem de Türkiye'nin tek Hint astroloğu Şebnur Kuran Balcı'dan Hint felsefesi ve yeni yıl astrolojisinin detaylarını öğreneceğiz.

Kalp sağlığı için yakut ve akik

Takı tasarımcısı Zeynep Erol, Hindistan'a yaptığı geziden sonra Himalayalar'dan özel olarak getirdiği taşları takıya dönüştürmüş.

Yarı ve tam değerli taşların insan hayatında etkilerini, sağlık, beden ve zihin üçlüsü üzerindeki gücünü ortaya çıkaran konseptin esas amacı, kişilerin bilinçli taş seçimi ve kullanımı konusunda farklılık yaratmak. İşte burada da Hint astroloğu Şebnur Kuran Balcı devreye giriyor.

Şebnur Kuran Balcı, taşların hayatımızdaki önemini: "Kalp hastası olan bir kişinin yakut, akik taşlarını takmaması gerekir. Kalp çakrası bozuk olan birinin strese karşı kendisini koruması aynı zamanda da heyecanlanmaması da önemli. Zümrüt ya da yeşim taşı kullanması gerekir" sözleriyle vurguluyor.

Randevu almayı unutmayın

15 Aralık 2005 Perşembe günü 15:00-19:00 saatlerin arasında düzenlenecek bu özel günde Zeynep Erol takılarından alanlar, Şebnur Kuran Balcı'nın "Hint Astrolojisi Seansını" ücretsiz olarak alabilecek.

2006 yılına girerken enerjinizi yüksek tutmak ve pozitif enerjinizi sevdiklerinizle paylaşmak için şimdiden randevu alın derim!

Zeynep Erol Takı Sanat Galerisi-Teşvikiye/ 0212 261 81 77
Yazarın Tüm Yazıları