Süper Star’a süper daire

Ajda Pekkan, yedi yıldızlı otel kalitesinde hizmet verecek olan Kempinski rezidanstan daire satın aldı.

27 katlı ikiz kulelerden oluşan, Esentepe’de inşa edilen ve 100 milyon dolara mal olması planlanan ikiz kuleler, 2007’nin şubat ayında tamamlanacak. 125’er metrelik kulelerin 9 şiddetindeki depreme bile dayanıklı olduğu da /images/100/0x0/55ea5c81f018fbb8f87aef15aldığım bilgiler arasında... Ajda Pekkan geçtiğimiz hafta işte burada bir daire bakmış ve çok beğenmiş. Ve 950 bin dolar değerindeki daireyi sıkı pazarlık sonucunda 850 bin dolara almış.

Türkiye’nin estetik yaptıran ilk erkeği

Geçtiğimiz akşam Reina’daydım. İsmail Akkaya ile yüzüne yaptırdığı estetikle ilgili sohbet ediyorduk. O sırada yanımza Metin Has geldi. Metin Bey İstanbul gece hayatının en eski isimlerindendir. Gezmeyi, eğlenmeyi çok sever. İsmail Akkaya’ya espriyle karışık "Benden gördü, o da gerdirdi" dedi. Metin Has Türkiye’de yüzüne estetik yaptıran ilk erkek olmakla övündüğünü söylüyor!

Yeni başkan Baykam

UNESCO’ya bağlı olarak çalışan Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurulu, 25 Kasım’da Maçka Demokrasi Parkı Genel Merkezi’nde toplandı. Genel Başkan Mehmet Güleryüz ve yönetim kurulunun görevi bırakmalarının ardından, yeni yönetim kurulu seçildi ve Bedri Baykam başkan oldu.

Eski dosta teşekkür

Sema Çelebi Amerika’dan ıstakoz ithal eden Lobster+Plus adlı şirketinin birinci yılı nedeniyle Reina’da bir davet verdi. Sema Hanım, "Tek başıma bu işe kalkıştığımda kafamda soru işaretleri vardı. Başarılı olup olamayacağımdan emin değildim. O dönemlerde bana maddi manevi en büyük desteği Belma Simavi verdi. Bu desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ederim" dedi.

Naim Bey’in yeni oyuncağı

Naim Arnas’ın belki de en büyük tutkusu otomobiller... Yakın zamana kadar İstanbul caddelerinde kırmızı Ferrari’si ile dolaşırken rastlanan Arnas, şimdi de kendine 2007 model Renge Rover jeep aldı. 185 bin dolar değerindeki NA plakalı bu beyaz jeep’le geçtiğimiz akşam Reina’daki davete gitti Naim Bey... Birkaç ay önce eşi Güler Arnas’la yaşadığı sorunları ortadan kaldırmayı başardığından olsa gerek, halinden çok memnun görünüyordu.

Turnuva bitti

Antalya Belek’te 1450 dönüm üzerine kurulu olan Cornelia Golf Kulübü sahası, dünyaca ünlü golf efsanesi Nick Faldo’nun imzasını taşıyor. 27 çukur olarak dizayn edilen golf sahası, çam ağaçları ve kum tepecikleriyle bezenmiş doğal yapısı, Faldo tecrübesinin yansıtıldığı golf oyun stratejisi, inşaat kalitesi ve Koloniyel tarzdaki etkileyici kulüp binasıyla, yerli ve yabancı oyuncuların hayranlığını kazandı. Geçtiğimiz hafta başlayan golf turnuvasında yabancı ülkelerden toplam 34 takıma ev sahipliği yapan Cornelia Golf Kulübü, 134 golfçüyü ağırladı.

Amerika’dan döndüler

Leyla Atalık ile kardeşi Ela Koşar geçtiğimiz ay çıktıkları Amerika seyahatinden döndüler. Önce Ela Hanım’ın Boston’da yaşayan oğlu Fettah’ı ziyaret eden, ardından New York’a geçip alışveriş yapan iki kardeş, geçtiğimiz akşam Reina’daydı... Onlara Leyla Hanım’ın eşi Selçuk Atalık da eşlik etti.

Bu kez yalnız

Geçtiğimiz akşam Reina’da Sema Çelebi’nin daveti vardı. 300 kişinin katıldığı davette Ayşe Beyazıt’a rastladım. Tek başınaydı... Onu hemen her yerde eşi Selahattin Beyazıt’la görmeye alışık olduğumdan, bu yalnızlık dikkatimi çekti ve sormadan edemedim. Meğer Selahattin Bey bir iş gezisi nedeniyle yurt dışındaymış. Ayşe Beyazıt da o nedenle davete tek başına katılmak zorunda kalmış.

Sahnelere döndü

Cenk Eren, sonunda sahnelere döndü. Ünlü şarkıcı, bundan böyle cuma akşamları Ortaköy’deki Jasslounge’da program yapacak. Jasslounge’ın işletmecisi Ali Sayar, cumartesi akşamları ise Ferhat Göçer’in burada sevenleriyle buluştuğunu söyledi.

Eller de gençleşir

Seltek firmasının sahibi Fehmi Zorlu’nun organizasyonuyla, Dr. Çiro ve Boğaziçi Tıp Merkezi’nin estetik departman doktorları, Happy Lift metoduyla el germe işlemi uyguladılar. Kurumun genel koordinatörü Şah Yaycı, "Ne kadar estetik işlem yaparsak yapalım, eller biyolojik yaşımızı ele veriyor. Şimdiye kadar estetik operasyon ellerde uygulanmadığından, bu yöntemin çoğu insan için iyi bir gelişme olduğunu düşünüyorum" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları