Sudan bir nedenle beni terk etti

Merhaba Güzin Abla... Son çare olarak sana yazmaya karar verdim. Ben iki yıldır sürekli ayrılıp, barıştığım biriyle birlikteyim.

Kendisi polis, mesleği gereği çok stresli ve aşırı kıskanç. İyi söylesem de kötü anlıyor. Daha öncede sorunlarımız olduğu için ayrıldık, ancak kopamadık ve tekrar birleştik. Nişanlanmaya karar verdik. Aileler tanıştı, istemeye geldiler...
Ben bir şirkette çalışıyorum ama ofise geleni gideni bile soruyor bana. En son olarak da ayrı olduğumuz dönemdeki telefon ekstrelerimi istedi. Onu da göndermeyi kabul ettim. Her şey buraya kadar normaldi. Ancak ben ne söylesem yalan söylüyorsun diyor bana.
KPSS sınavına girmiştim, sonuçlarının açıklanmasını takip etmek için internetten bakıyordum. Bir akşam bana telefon etti, sonuçlara bakıyor musun diye. Bende “Evet bakıyorum” dedim. O da “Açıklanmış ama nereye baktın sen?” diye sordu bana. Ben de baktığım siteleri saydım. “Perşembe, cuma açıklanmış” dedi. Ben de en son salı ya da çarşamba sabahı baktığımı söyledim. Olay bu. Ben ona yalan söylemişim. Bakmadığım şeye, baktım demişim diye benden ayrıldı. Annem, babam, kendi annesi, babası... Kim aradıysa telefonu açmadı. Ama ben yalan söylemedim. Hatta “Ne yalan söyleyeyim salı ya da çarşamba bakmıştım” diye de söylemiştim. Özür diledim, “Yanlış anlaşıldım, sanırım” dedim. Yok, kabul etmedi. Uzun süredir görüşmüyoruz. O zaten başka bir şehirde ama ben hâlâ onu çok seviyorum.
Bana mail atmış: Benim içimdeki istek ve duygular bitti, beni bir daha arama diye. Bu kadar kolay mı Güzin abla? Düğün salonumuz bile tutulmuştu. Sizce bunun bir çözümü olabilir mi? Yalan söylemediğimi bir türlü kabul etmek istemiyor. Ne yapmalıyım?
Rumuz: Seviyoruz ama bitti

Evet, kızım, her şey bu kadar kolay, bu kadar basit oluyor genellikle sevgi bitince... Boş yere çırpınıp durma, özür de dileme. Bu genç adam bir bahane aramış... Bundan başka bir şey diyemeyeceğim sana. Belki de bir başkasını sevmiş, sen gözüne batmaya başlamışsın. Evlilik arifesinde olduğunuz için de sana kolay kolay ayrılalım diyememiş. Bunu bahane etmiş. Ben sana bir şey daha söyleyeyim mi? Çok da iyi olmuş ayrılmanız. Sen bu huysuz, alıngan, kıskanç ve pireyi deve yapan adamı bir ömür boyu nasıl çekecektin ki? Evlendikten sonra mutlaka ayrılacaktınız. Hatta belki boşanmana bile izin vermeyecekti. Bence bu sayfayı kapat hayatında. İnsanlar bırak düğün öncesinde, nikâh masasından bile kalkıp ayrılabiliyorlar. Düğün dernekten sonra ayrılsanız daha mı iyi olacaktı? Bu beraberliği kafandan sil.

Zayıflayamayan okurlarınıza yardımcı olmak isterim

Köşenizde sık sık kilo verememekten yakınan okurlarınızın yazılarına rastlıyorum. Bir süre önce ben de böyle biriydim.
25 yaşındayım. Bir dizi filmde yardımcı kadın oyuncu olarak çalışıyorum. Basen bölgemdeki fazlalıklardan dolayı sıkıntım vardı. Neler yapılabileceğini uzun uzun araştırdım. Yurtdışında bir televizyon programında gördüğüm bir yöntemi denemeye karar verdim. İki hafta içinde özellikle basenlerimdeki fazlalıktan kurtuldum. Çünkü basenlerimde uzun yıllardır eritemediğim fazlalıklar vardı. Bir tek seansta 103 cm olan kalça çevrem 98 cm’ye düştü.
Benim kâbusum olan bu yağlardan kolaylıkla kurtulmama neden olan Lipotripsi metodunu gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum.
Rumuz: Gülüstü

Böyle yardımlaşmak için bizimle yaşadıklarını paylaşan okurlarıma bayılıyorum. Sanırım bu tür bir dayanışma güdüsünü ben aşıladım. Bundan çok mutluluk duyuyorum. Çok sağ olun sevgili okurum...
Bu arada ben de Lipotripsi’yi internetten araştırdım. Buraya kısaca bir özet veriyorum, ama daha fazla ayrıntı için siz de internete bakabilirsiniz.
Lipotripsi denen bu yöntem, neştersiz olarak yağları azaltmayı sağlıyor. Titreşim enerjisi ile yağ hücrelerini eritmek mümkün oluyor. Bir yıldan uzun bir süredir Kanada’da uygulanan bu yöntem, vücut hatlarını inceltiyor, yağ yumrularını yok ediyor.
Bölgesel yağ birikim alanlarına gönderilen titreşim, mekanik etkiyle yağ hücresi zarını patlatıyor. Ortaya çıkan sıvı yağ lenf yolları tarafından emilince, yağ katmanı inceliyor. Emilen yağlar vücut tarafından doğal bir şekilde atılıyor. Gerekirse iki hafta sonra işlem tekrarlanabiliyor. 30 dakika kadar süren işlem, seçici olarak yağ dokuyu etkilediği için güvenli bir yöntem. Yağ tıkaçları oluşumuna yol açmıyor.
Yazarın Tüm Yazıları