Şeytan ayrıntıdadır

ÇEYREK final için umuda yolculuğumuz başlıyor.

Haberin Devamı

Kağıt üstü başarı beklenti sıralamasına göre Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş’a, baştan beri vere geldiğim öğütlere ince ayar çekecek şeytanlıktan geçtim, yapılması mutlak gereken noktaların altını çizeceğim.
Son lig maçında Karşıyaka karşısında seyrettiğim Anadolu Efes’te koçluk yönünden en ufak bir ilerleme yok. Mahmuti’nin oyun planı kurma ve maç yönetimi olarak “akıl tutulması sendromu” sürüyor. “Savonovic vb. kariyerleri bitirilmeye çalışılan yıldızlar sepeti”yle ilk 4’e kalmaları zor.

Kartal’ın kadrosu sınırlı

Fenerbahçe Ülker, Kemal Dinçer pilotajında gene takviye oyuncu seçimi yanlışı içerisinde. McCalebb, onu pekala da dinlendirebilecek Barış Ermiş varken üstelik de Emir çok güzel “yeni Kukoç olarak” oyun kurucu oynayabilecekken buraya yeni dublör Tripkoviç’i almak gereksiz oldu. Kanarya’nın ihtiyacı klasik çakılı pivot.
Çeyrek final rallisine evinde Kimhki ile başlayan Beşiktaş bu şansı iyi kullanmalı. Ayağını yorganına göre uzatarak Ewing ve Cemal Nalga transferi yapabilen Kartal sınırlı kapasitesiyle ekmeğini taştan çıkarmak zorunda.

Yazarın Tüm Yazıları