Sevdiğim kadın eşini terk edip bana kaçtı ama sonra dayanamayıp geri döndü

Sevgili ablacığım, öyle çaresizim ki anlatamam...

Haberin Devamı

İki çocuk babası, sevdiği kadın için 17 yıllık evliliğini bitirmiş, olgun yaşta, varlıklı bir erkeğim.
Ailece görüştüğümüz bir hanımla yaklaşık üç sene önce birbirimize aşık olduk. Onun da 13 yaşında bir kızı var.
Birbirimizi deliler gibi seviyorduk. Birlikte kaçarak bir yuva kurabileceğimizi zannetmiştik ama maalesef kaçmak çözüm değilmiş.
Ben onun uğruna eşimi ve çocuklarımı feda ettim. Boşandım, çünkü hayatımı onsuz düşünemiyordum. O ise eşine bir şey anlatmadı. Sadece kısa bir mektup yazarak evden ayrıldı. Ama bu ayrılık sadece birkaç gün sürdü. Dayanamadı, evine döndü. Sonra tekrar karar değiştirdi, yeniden birlikte kaçtık. Ama kocası benimle kaçtığını öğrenince, ruhsal bunalıma girip hastalanmış. Bunu duyunca geri geldik...
şimdi kocası bana karşı çok düşmanca davranıyor. O kadar sevip taptığım kişi de ona daha yakın.
Ne yapmam lazım? Kocasına her şeyi detaylı anlatmak mı doğru olur, yoksa susup zamana mı bırakayım? Ama zaman bana çok acı veriyor. Bu gidişle ben de bunalıma gireceğim.
Ona deliler gibi aşığım, onu unutmam mümkün değil. Ne olacak benim halim?
? Rumuz: Kurban

Haberin Devamı

Hayret ki hayret! 20 yıllık evli, boyunca çocukları olan, olgun yaşta bir erkeksin, tutmuş yakın bir aile dostunun eşine aşık olmuşsun! Ve bu nasıl iştir ki, kaçmaya kalkmışsınız...
Anlaşılan o hanım, senden daha mantıklı biriymiş. Bu işin olamayacağını anlamış, geri dönmüş. Bu arada eşi de durumu anlamış, zavallı adamcağız bunalıma girmiş. Nasıl girmesin? Evine dost, arkadaş olarak girip çıkan bir aile babası eşini alıp kaçmış! Eşi de onun uğruna çocuklarını ve kendisini geride bırakmakta hiç tereddüt etmemiş!
şimdi o hanım bunca yıllık eşinin yanında, hasta olduğu için ona şefkat gösteriyor diye bozuluyorsun. Ne yapsın, onu bu halde mi bıraksın? Belki o da seni seviyordur ama bu kadar vicdansız olabilir mi insan?
Evet, sevgi dünyanın en kutsal duygusu ama bazen de mantık ve aile bağları ağır basmalı, değil mi? ınsan bir adım atarken geride bıraktıklarını düşünmek zorunda, değil mi? şimdi de zaten bunalım içindeki eşine tüm ayrıntıları anlatıp, adamı katil etmeye mi kararlısın yoksa? Ya da tümüyle çıldırtmak mı istiyorsun?
Sakın bunu yapma. Hiç değilse adam, böyle bir ilişkiyi kaç yıldır gizlice sürdürdüğünüzü bilmesin...

Haberin Devamı

Datça’dan sağlığınız için iki mucize iksir daha

Size daha önce çok ilginizi çeken sarımsak mucizesini yazmıştım. Gerçekten de hem kalp damarlarımda hem de kolesterol oranımda inanılmaz olumlu etkiler yaptı. Kalp doktorum da bunu onayladı. Bu mucize karışımın tarifini tekrar tekrar soran okurlarım var.
şimdi ise yaşadığım Datça’dan, yine o tarifi bana aktaran doğal tedavi uzmanı, Uzakdoğu bilgileriyle donanmış, Kosova Türklerinden, parmaklarıyla şifa dağıtan masaj ustasından (bel ve boyun fıtığı konusunda çok başarılı), Beytullah Muni’den iki mucize iksiri sizlerle paylaşacağım.
Bu iksirleri size vermek için özellikle ramazan sonunu bekledim, çünkü bu defa karışımın özünde beyaz şarap var...
Kalp ve damarlar için, kolesterol yüksekliği ve kalp krizlerini önlemek için, kalp kapakçıklarının sağlığı için uygulanacak bu iksirin kökeni yine Uzakdoğu’ya uzanıyor ve asırlar önceden beri biliniyor.
ılk karışım, maydanoz, beyaz şarap ve baldan oluşuyor.
1 litre iyi cins sek beyaz şarap ve 9 dal uzun saplı maydanoz, bir tencerede tam 10 dakika kaynayacak. Kaynadıktan sonra tencere ocaktan indirilip, içine 300 gram bal ilave edilecek. Karışım kısık ateşte 6 dakika daha kaynayacak. Bir büyük kavanoza süzülüp, buzdolabında bekletilen karışım günde 6 defa, 6 çorba kaşığı kadar içilecek. Bitinceye kadar da devam edilecek. Bir süre sonra bu karışım istenirse tekrarlanabilir.
ıkinci karışım ise biberiye ve yine şaraptan oluşuyor. Ege ve Akdeniz kıyılarında biberiye her bahçede bulunduğu için çok kolay ama sanırım siz de bulabilirsiniz...
Yine 1 litre sek beyaz şaraba, iki avuç taze biberiye yaprakları eklenecek. Bu karışım 24 saat buzdolabında bekletilecek. 24 saat sonra çıkarılıp, süzülecek ve ayrı bir kavanoza koyulacak. Günde 3 kahve fincanı, özellikle ağızda biraz tutularak, tükürükle karıştırılıp, yudum yudum içilecek. Karışım buzdolabında bekletilecek ve bitene kadar devam edilecek.
Ben şu sırada biberiye karışımını yaptım ve deniyorum. Size sonuçlarını bildireceğim.
Tabii ki, bunu kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Ben danıştım ve onay aldım. Ve bir de asla rutin kullandığınız ilaçları bırakmayın.
Sağlıklar dilerim...
Feyza Algan

Yazarın Tüm Yazıları