Sarışının adı esmerin tadı

İvana Sert’le boşanma davaları yılan hikayesine dönen Yurdal Sert, çapkınlıkta hız kesmiyor.

Haberin Devamı

Geçen hafta Nişantaşı’ndaki Sess Bar’da sarışın ve kumral güzellerle objektife yakalanan Sert, önceki gün de Nişantaşı’ndaki Biber’deydi. Sert, bu kez ayak
üstü sarmaş dolaş dans ettiği esmer güzele ilanı aşk ediyordu. Flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Yurdal Sert, kız arkadaşının arkasına saklanarak gazetecilerle saklambaç oynadı.

Kişiye özel  defile

Ünlü giyim markası Dolce & Gabbana, 2012-2013 sonbahar-kış koleksiyonunu İstinye Park mağazasında düzenlediği bir defileyle tanıttı. Beymen Mağazalar Müdürü Ayten Danışman ve Beymen Halkla İlişkiler Müdürü Gülden Büyükuçak’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Kişiye özel sipariş” gününde, seanslar halinde yapılan defileleri izleyenler arasında  Jülide Önengüt, Serap Tibuk, Nuray Fenercioğlu ve Begüm Şen gibi ünlü isimler de vardı.

Haberin Devamı

Cadılar Bayramı’ndan manzaralar

Cadılar Bayramı, İstanbul’un popüler mekanlarında da renkli partilerle kutlandı.

Choice

Cadılar Bayramı, İstanbul’un en popüler semtlerinden Bebek’te geçtiğimiz günlerde hizmete giren Choice’da da kutlandı. İşletmeciliğini Melih Doğan’ın yaptığı Choice’da yapılan etkinlik, sabahın ilk ışıklarına kadar sürerken, Seval Birinci de cadı kıyafeti ile objektife poz verdi.

Limonçello

Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Akaretler’deki Limonçello da renkli bir partiye ev sahipliği yaptı. Limonçello’nun işletmecisi olan Mehmet Davran, semazen kılığıyla konukları karşılarken, kardeşi Mert Davran geleneksel İskoç kıyafeti giydi.

Minyon

İstanbul’daki kutlamaların en renklisi Celal Çapa’nın kendisini gibi işletmeci olan oğlu Emre Çapa’nın sahibi olduğu Akaretler’deki Minyon’da yapıldı. Emre Çapa’nın kız kardeşi Ceylan Çapa ve İdil Fırat’ın organize ettiği ‘Halloween Party’ye birçok ünlü isim katıldı.

Amerika’da yaşayan Sinan Hotiç, Londra’da eğitim gören Yelda ve Erdoğan Demirören kardeşler ile Aslışah Alkoçlar partilerde çektirdikleri fotoğrafları Twitter’da paylaştı.

Cefi-Yasemin Kamhi’nin büyük kızı Melda Kosif, çocukları Mayla ve Melina’yı kostümlerle fotoğrafladı. Zeynep Ilıcalı da çocuklarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Kadınlar güçleniyor

Türkiye İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW-Türkiye), “Kadınların Güçlendirilmesi Prensipleri”ni imzalayarak kurumlarında uygulamaya geçiren şirketleri Taksim Keban Alkoçlar Otel’de düzenlenen bir davetle tanıttı. Gülşah Alkoçlar’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtıma iş dünyasından kadınlar katıldı.

DJ kralları W Lounge’da

Akaretler’deki W Lounge, her perşembe dünyanın en ünlü Dj’lerini ağırlıyor. İlki bugün gerçekleşecek olan etkinlikte Atina’nın en trend mekanlarından biri olan Villa Mercedes’in de DJ’i olan DJ Vassili performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları