Prens’le tanıştılar

Monaco Prensi II. Albert, Monaco’daki Yıldızlar Salonu’nda düzenlenen Gül Balosu ile Kızılhaç Balosu’na katılan Türk işadamları ile önceki gün İstanbul’da buluştu.

Haberin Devamı

Monaco Prensi II. Albert, 60 Monacolu işadamıyla birlikte Türkiye’ye ticaret ve iki ülke arasındaki ilişkileri görüşmeye geldi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ankara’daki görüşmesinin ardından önceki gün İstanbul’a gelen Prens II. Albert, ilk olarak İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş’ı ziyaret etti.
Ardından da İstanbullu işadamlarıyla Conrad Otel’de düzenlenen davette buluştu.
Davette, Prens II. Albert’in ev sahipliği yaptığı Monaco’daki Kızılhaç ve Gül Balosu’na katılan Gökhan-Siren Çarmıklı ve Feryal-Kemal Gülman’ın yanı sıra iş dünyasının ünlü isimleri de vardı. Yaptığı konuşmayla Türkiye ziyaretinden kaldığı memnuniyeti anlatan Prens, konuklarla öpüşüp tokalaşarak vedalaşırken, aynı gün ülkesinin yolunu tuttu.

Kalp sağlığı için

Haberin Devamı

Türkiye’de sporcu sağlığının korunması ve sportif performansın artırılması alanında ilk kurulan merkez olan Cardiofit Clinic, açıldı. Beşiktaş’ta açılan sağlık merkezinin açılışına iş, sanat ve spor dünyasından birçok isim katıldı.

Gece turu

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal ile kızı Zeynep Özal’ın uzun yıllar süren küslüğü sona ermişti. Önceki akşam Akaretler’deki Kalamata   Meyhane’de Coşkun Sabah’ın şarkıları eşliğinde eğlenen anne-kız kapıda kendilerini bekleyen gazetecilere görüntü vermek istemedi. Zeynep Özal, hızlı adımlarla ön kapıdan çıkarken, Semra Özal ise mekanın arka kapısını tercih ederek gözden kayboldu.

Et ustaları

Etiler’deki Günaydın Et, geçtiğimiz gece dünyanın en meşhur kasaplarından Toskanalı et ustası Dario Cecchini’yi ağırladı. Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan’ın ev sahipliğinde yapılan özel gurme gecesinde Cecchini kendi spesiyalitesi olan La Fiorentina’yı geceye katılan iş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri için hazırladı.

AJANDA

Fashion partileri

Moda ve eğlence kanalı Fashion TV’nin “Fashion Friday” adlı partileri başlıyor. Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın ev sahipliğinde The Ritz Carlton Hotel içinde hizmet veren Bleu Bar’da her cuma yapılacak Fashion Friday’in bu geceki ilk partisinde Playboy kapak kızı Katharina Wyrwich, DJ kabinine geçecek.

Yazarın Tüm Yazıları