Partinin en neşeli yüzü

Ertekin Dinçay, önceki akşam sahibi olduğu Cafe Des Theatres’da yılbaşı partisi verdi.

Dostlarını Ortaköy’deki mekanında bir araya getiren ve "Bu akşam tüm içkiler benden" diyen Ertekin, gece boyunca torunu Yasemin Kunt’la koşturup durdu. Davete eşi Ahmet Kozanoğlu, oğlu Başar ve onun nişanlısı Buse Günay’la katılan Neslihan Kozanoğlu, gecenin en neşeli ismiydi. Kimi zaman Buse Hanım’la sohbet etti, kimi zaman cep telefonuyla konuştu. Bir ara telefon görüşmesi sırasında kahkahalara boğulan Neslihan Hanım’ı müstakbel gelini bile şaşkınlıkla izledi.

Katris gecesi

Cevahir alışveriş merkezi içindeki Katris’in yeni yıl programı belirlendi. Akşam yemeğiyle başlayacak yılbaşı gecesinde, Cover Bank Jazz Grubu özel yılbaşı repertuvarıyla sahne alacak. Ayrıca DJ performansı da partiye renk katacak. 2008’e keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için finalde çorba ve sucuk-ekmek ikram edilecek. Fiyata gelince; kişi başı 175 YTL.

Garden Doğa’da yılbaşı

10 bin metrekare alan içerisinde 8 ayrı mekana sahip olan Ataköy’deki Garden Doğa, yılbaşı programıyla da ilgi çekecek gibi görünüyor. Sahne şovları ve birbirinden hoş sürprizler, yılbaşı gecesini coşkulu geçirmek isteyenleri bu mekanda bekliyor. Saat 20.30’da başlayacak program, sabaha kadar sürecek. Rezervasyon (0212) 560 16 64 numaralı telefondan yaptırılabiliyor.

Gülcan’ın mönüsünde köfte dürüm var

Yılbaşı gecesi Ortaköy’deki Anjelique’de Jeefy Gülcan’ın yeni yıl partisi var. Gülcan, yılbaşı kutlaması için zengin bir de mönü hazırlattı. Gecede standart yerli içkilerin bedava olduğunu belirten Jeefy Bey, yiyecek konusunda sürprizi partinin sonuna saklamış. Sabaha kadar sürecek olan partinin finalinde, mekanda sabahlayanlara mercimek çorbası ve köfte dürüm ikram edilecekmiş. Jeefy Bey’in bu seçiminde ablası Ronit Gülcan’ın etkisi büyükmüş. Köfte dürümü çok sevdiğini söyleyen Ronit Hanım, kardeşine geç vakitte de olsa partisine uğrayacağını ve mutlaka köfte dürüm yemek istediğini söylemiş çünkü...

2008’i Brezilya’da karşılayacaklar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, bayram tatilinde eşi Sandra’yı ülkesi Brezilya’ya uğurlamıştı. Bayramın üçüncü günü Trabzonspor’la oynadıkları ve 3-2 kazandıkları maç için İstanbul’da kalan Zico, önceki gün eşinin yanına uçtu. Çift, yeni yılı Brezilya’da karşılayacak. Süper lige verilen arayı fırsat bilen teknik direktör, 10 gün boyunca ülkesinde tatil yapacak.

Ajia’ya yeni yıl geldi

İstanbul Doors Organizasyon, geleneksel hale getirdiği yılbaşı partilerinin üçüncüsünü önceki akşam Ajia Otel’de düzenledi. "The Chivas Life" temalı gecedeki ikram kalitesi ve sunum zenginliği tüm davetlileri mest etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide, konuklar DJ Salih Saka’nın müzikleriyle eğlendi.

Deniz Akel, (üstte) sevgilisi İpek Tuzcuoğlu’ndan geçtiğimiz aylarda ayrılan Nuri Öztaşkın’la geldi Ajia’ya... İkili, çok iyi arkadaş olduklarını söyledi. Serdar Bilgili ise (sağda) gecede yalnızdı...

400 kişinin katıldığı partiye, Ralph Tezman da sevgilisi Sanem Kardıçalı’yla geldi.

Balıkçıların park alanı

Anadolu yakasının yeni lezzet duraklarından biri de Park Balık... Suadiye’de bulunan Park Balık’ın işletmeciliğini Ahmet Ertuğrul ve Soykan Kurtulmuş yapıyor. Duvarlarda gemi ve balıkçı teknelerine ait görsellerin yer aldığı mekánın farklı bölümlerinde gemi içinde yer alan objeler de göze çarpıyor.

Artık kaçmak yok

İlişkilerini uzun süredir gizli saklı yaşayan Deniz Seki ile Hüsnü Şenlendirici, sonunda kaçmaktan vazgeçti. En son Ozan Doğulu’nun düğününe birlikte katılan çift, önceki akşam da Akatlar Mayadrom’daki bir restorandaydı. Sevgililer, mekandan beraber çıktı ve aynı araca bindi.
Yazarın Tüm Yazıları