Özür dileyin

Beşiktaş, ŞEREF’ iyle oynayıp HAKKI’ yla kazanan bir kulüptür.

Haberin Devamı

Doktor Enver Bey, hasta yatağında yatan Şeref Bey'e "Ah dostum Şerafettin... Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala Beşiktaş hala Beşiktaş. Beşiktaş seni öldürecek bu genç yaşta dostum" der. Şeref bey ince bir sesle "FEDA" der ama kimseler duymaz...

Ahmed Şerafettin Bey, bilinen ismiyle ŞEREF bey.. Beşiktaş camiasının en önemli isimlerinden bir tanesi. Hayatını Beşiktaş’ a adayacak kadar gerçek bir Beşiktaşlı. Rahmetle Anıyoruz… Ruhun Şad Olsun ŞEREF bey. Ruhun Şad Olsun baba HAKKI .

Beşiktaş UEFA Avrupa Kupalarından 1 yıl MEN cezası aldı.

Beşiktaş’ ın bu aldığı ceza, 109 yıllık tarihinin en büyük ayıbı oldu. Başta bu cezayı almamızda rol oynayan herkesi kınıyorum. Beşiktaş gibi bir büyük camiayı yönetemiyorsan, Beşiktaş’a ne bir başkan, ne bir yönetici ne de  ÜYE ol.

Haberin Devamı

Kimsenin böyle bir hata yapmasına hakkı yoktur. Hata diyorum ama daha da ağır cümleleri burada kurmak istemiyorum. YAZIKLAR OLSUN.

UEFA’ ya gidip gitmemek çok önemli değil. Bakın geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa’ ya gitmediler de ne oldu ? Bir taraflarımı eksildi ? Bence HAYIR. Fakat bu şekilde UEFA’ dan MEN edilmek bizleri mahvetti.

Eski başkan Yıldırım Demirören zamanında yapılan yanlışlıklardan dolayı MEN edildik. Futbol Federasyonu başkanı olan, eski Beşiktaş başkanı Demirören ve yönetim kurulu, bu cezanın en büyük mimarlarıdır. Ne ACIDIR ki 3 gündür çıkıp bir açıklama dahi yapamadı.

Özür Bekliyoruz.

Beşiktaş’ ın en kara tarihine imzasını atanlar şimdilerde sessiz sedasız işlerinin peşindeler. Beyler “ çıkıp kamuoyundan, Beşiktaş taraftarından ve Türk futbolundan özür dileyeceksiniz “ Sadece Beşiktaş’ ı değil, Türk futbolunun da prestij kaybına neden oldunuz.

Özürle de yetinmeyeceğiz. Kuru bir özrün bu yaşananları unutturması mümkün değildir. SN. Demirören bir kere alacaklarından vazgeçeceğini TFF başkanı adaylığı sırasında söylemişti. Öncelikle bu alacaklarından vazgeçmeli. Daha sonrasında bu olaylardan dolayı yaşanan maddi ve manevi kaybı da üstlenmelidir.

“Kol kırılır yen içinde kalır.”

Haberin Devamı

Beşiktaş duruşunu bu zor günlerimizde herkes göstermelidir. Camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Hataları yapanlar hatalarını telafi etmeli, diğerleri de bu hatalardan ders çıkartmalıdırlar. Beşiktaş , kimsenin babasının çiftliği değildir, olmadı, olmayacaktır da. Beşiktaş içinde kimsenin davalık duruma düşmesini istemem. Başkanlık, yöneticilik yapmış hiçbir kimsenin de, kulüpten ihraç edilmesini istemem.

Herkes üstüne düşen görev yerine getirsin. Bizler,Sevinmek için sevmedik. Başarılı olmayı herkes ister ama, başarısızlık ta da bırakıp gidenlerden ASLA olmadık.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları