Örnek baba

Ozan Doğulu, bir aydır Los Angeles’taydı.

Haberin Devamı

Kardeşi Kenan Doğulu’nun mayıs ayında piyasaya çıkaracağı yeni albümünün çalışmaları için burada stüdyoya giren Doğulu, geçtiğimiz hafta ıstanbul’a döndü. Eşi ve kızı Arya’yla birlikte Boğaz havası almak için Bebek’e giden Doğulu, örnek bir baba olduğunu, çocuğunun altını bile değiştirdiğini söyledi. Doğulu ayrıca geçtiğimiz ay Los Angeles’ta uluslararası sürücü belgesi aldığını, bu ehliyetle dünyanın her yerinde otomobil kullanabileceğini de belirtti.

Yoğun tempo 5 kilo verdirdi
Armatör Adnan Sapmaz’ın eşi Nilgün Sapmaz, geçtiğimiz aylarda iş hayatına atılmıştı. Haber kanalı 6 News’ta idare müdürlüğü görevini üstlenen Sapmaz, “Dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak dört yabancı dilde haber sunan bu televizyon kanalında görev almaktan dolayı son derece mutluyum” diyerek işbaşı yaptı. Ancak yoğun iş temposu Nilgün Hanım’a pek yaramadı. Sapmaz, iki ayda tam beş kilo verdi. Adnan Sapmaz eşinin bu çalışma temposundan ötürü görüşememekten şikayetçi olsa da Nilgün Hanım’ın iş sevgisini ve prensiplerini takdirle karşıladığını söylüyor.

Tan kardeşler Bebek’te
Sibel ve şebnem Tan kardeşler, bir zamanlar podyumların aranan isimleriydi. Ancak mankenliği bıraktıktan sonra şebnem Tan evlenip ıtalya’ya yerleşti, Sibel Tan ise işkadınlığına soyundu. Kardeşlere geçtiğimiz hafta Bebek’te rastladım. Yanlarında şebnem Hanım’ın eşi ve çocukları da vardı. Hep birlikte deniz havası almak ve dostlarıyla buluşmak için Bebek’e indiklerini söylediler.

Açık hava toplantısı
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, geçtiğimiz gün Bebek’te Galatasaray Futbol şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ve Galatasaray yöneticisi Murat Yalçındağ ile bir araya geldi. Galatasaraylı yöneticiler, Bebek Kahve’de Dilara Endican’la buluşup önümüzdeki sezon için yapılması gerekenler hakkında konuştu. Dost sohbeti havasında geçen toplantıda üç yönetici, Endican’a Galatasaray Engelli Basketbol Takımı’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür de etti.

Keyifli bir gün
Serra Tokar, geçtiğimiz gün ıstinye Park’taydı. Beymen’in sahibi Ümit Boyner, Tokar’a alışveriş merkezindeki Beymen mağazalarını gezdirdi. Serra Hanım daha sonra Caroline Koç, Aslı Ersu ve Christina Giraud ile Masa Restaurant’da yemek yedi. Tokar, ıstinye Park’tan çıkıp otomobilini beklerken oldukça neşeli görünüyordu. Kahkahaları da gününün keyifli geçtiğini kanıtlıyordu.

Develi’de oyun odası
Develi Restaurant zincirinin Ataşehir’deki şubesinde, çocuklu müşterilerin yemeklerini rahatça yiyebilmeleri için tam donanımlı 120 m2’lik bir çocuk odası yer alıyor. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği, aynı zamanda eğitici oyunlar oynayabileceği alanda, özel eğitimli ve sertifikalı bir ekip görev yapıyor. Develi Ataşehir yöneticileri, langırt masalarının da bulunduğu oyun odasındaki tüm materyallerin, çocuk sağlığına uygun malzemelerden üretildiğini ve kanserojen madde içermediklerini söylüyor.

Haberin Devamı

2 bin lira maaş alıyorum

Haberin Devamı

İzmir’in köklü isimlerinden Sevil ailesinin temsilcisi ve Sevkon A.ş’nin yöneticisi Nuri Sevil ve eşi Feriha Sevil, geçtiğimiz yıl boşanmak üzere mahkemeye başvurmuştu. Nuri Sevil’in, kapı komşusu Berna Tezol ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca evlilikleri büyük darbe alan çift boşanmaya karar vermişti. ızmir sosyetesini sarsan bu olay sonrasında Berna Hanım, eşi Ersin Tezol’dan boşanıp ıstanbul’a yerleşti ve Korcan Karar ile flört etmeye başladı. Feriha Hanım da büyük oğlu Ahmet ve ikizleri Kaan ile Yaman’ı alıp ıstanbul’a yerleşti.
Sevil cephesinden gelen son haberlere göre, Nuri Sevil nafaka ödememek için kendisini, kendi şirketinde 2 bin lira maaşla çalışıyor göstermiş. Bu durum karşısında oldukça sinirlenen Feriha Hanım, “şirket sahibi köklü bir aileye mensup eşimin, boşanma sonrasında çocuklarına nafaka ödememek için yaptıklarından utanıyorum” diyor. Feriha Hanım, ızmir 6. Aile Mahkemesi’nin Nuri Bey’in bir yıl kendisinden uzak durması ve çocuklarının her birine aylık 300 lira nafaka ödemesine karar verdiğini söyledi.
Sevil çiftinin çocukların velayeti ile ilgili dava, 10 Nisan’da Üsküdar Aile Mahkemesi’nde görülecek.

Haberin Devamı

Tülin Şahin'den kadınlara özel internet sitesi

Tülin şahin, kadınlara yönelik bir internet sitesi açtı. www.tuliss.com’da spordan modaya, güzellikten alışveriş tüyolarına kadar kadınları ilgilendiren her şey var. Ünlü manken, neden bu siteyi açma ihtiyacı hissettiğini şöyle anlattı: “Kadınlar ve genç kızlar resmi internet sitem www.tulinsahin.com’a her gün e-mail atıp, soru soruyorlardı. Ayrıca bilgilerimi kadınlarla ve genç kızlarla paylaşmayı seviyorum. Bu yüzden böyle bir site kurmaya karar verdim. Sitenin çok güzel, pratik ve eğlenceli olduğuna inanıyorum. Tuliss.com sadece kadınlara yönelik bir site. Üye olanlara, sağlık, bakım, makyaj, diyet, trendler, seyahat, kültür, sanat, yiyecek, içecek gibi konular hakkında düzenli olarak benden mesajlar gidecek.”

Haberin Devamı

Kadın sergisi
Zeynep Güldoğdu’nun Taksim Sanat Galerisi’nde 20 Mart’ta başlayan “Dalgalanmalar” başlıklı ikinci kişisel sergisi cuma gününe dek 10.00-19.00 saatleri arasında sanat severlerle buluşacak. Sergide insan ve özellikle kadın konusu işleniyor.
1990 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden mezun olan Zeynep Güldoğdu, aynı fakültedeki yüksek lisansını 1994’te tamamlayarak profesyonel sanat hayatına adım atmıştı.

Yazarın Tüm Yazıları