Öpücüklü dans

Sevgilisi Ayşegül Demir’le ayrılan Uğur Güven, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Sess’te başka bir güzelleydi. Uğur Bey, gece boyunca dans edip sevgilisini öpücüğe boğdu.

Haberin Devamı

Evli mutlu çocuklu

Chocolate Cafe’nin ortaklarından Oğuz Kayhan, 2006 yazında Demet Akalın’la Alaçatı’daki Inside’da sürpriz bir şekilde evlenmiş, dört ay sonra da boşanmıştı. Kayhan, aradığı aşkı Leyla Süleymanova’da buldu ve 2011’in ekim ayında da Şişli Evlendirme Dairesi’nde, aile arasında yapılan sade bir törenle yeniden nikâh masasına oturdu. Yeni evli çifti önceki gece Nişantaşı’ndaki Sess Bar’da gördüm. Oğuz Bey eşinin beş aylık hamile olduğunu söylerken gözlerinin içi gülüyordu. Erkek bebek bekleyen çift, oğullarını kucaklarına almak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Doğumdan sonra ilk kez

Oyuncu Yasemin Ergene, geçtiğimiz yaz Anadolu Holding’in veliahtı İzzet Özilhan’la evlenmişti. “Önce bebek sonra nikâh” modasına uyan çift, geçtiğimiz ay Emine adını verdikleri bebeklerini kucaklarına aldı. Yasemin Hanım, önceki gün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Doğum sonrası ilk kez görüntülenen oyuncunun hamilelik kilolarından kısa sürede kurtulduğu gözlendi.

Haberin Devamı

Sanata dair ilk söz

Kültürel emanetleri korumak, kültürlerarası iletişimi sağlamak, kültür ve sanat bilincini geliştirmek amacıyla kurulan EPOS 7 Derneği, ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Zafer Kozanoğlu’nun başkanlığında, aralarında Arzu Sabancı, Didem Çapa’nın da bulunduğu yedi işkadını tarafından kurulan ve adı “Sanata dair söylenecek söz” anlamına gelen dernek, Topkapı Sarayı Konferans Salonu’nun yenilenmesi için önceki gün Pera Palace Otel’de bağış yemeği düzenledi. İş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan yemek, EPOS 7’nin danışma kurulunda yer alan İlber Ortaylı’nın konferansıyla devam etti.

Kurt’la eğlence

Tolga Çinkitaş’ın işletmeciliğini yaptığı, Asmalımescit’te hizmet veren Aperativo, haftanın her günü farklı bir eğlenceye ev sahipliği yapıyor. Türkçe müzik tutkunları için çarşambaları “Türkçe müzik” gecelerinin düzenlendiği Aperativo’da perşembeleri de DJ Cüneyt Kurt performans sergiliyor.

Galatasaraylılar yavru vatanda

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Galatasaraylılar Derneği Balosu’na katıldı. Kıbrıs Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun da geldiği baloda Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül ve genel kurul üyesi Dinçer Azaphan, Aysal’ı yalnız
bırakmadı.

Haberin Devamı

Müzayede sezonu açıldı

Beyaz Müzayede, 17-18 Mart’ta Conrad Otel’de düzenleyeceği 19’uncu müzayedede satışa çıkarılacak eserleri sanatseverlere tanıttı. Didem-Aziz Karadeniz çiftinin ev sahipliğinde Sofa Hotel’de yapılan tanıtımda video, fotoğraf ve heykellerden oluşan toplam 360 eser beğeniye sunuldu. Davet Selin-Nuri Has, Mustafa Taviloğlu, Erol Aksoy, Geri Benardete ve Nezih Barut gibi ünlü isimleri bir araya getirdi.

Yeni kitaplarını tanıttılar

Sanat tarihçisi Nurhan Atasoy ve Lale Uluç, altı yıl süren çalışmalarının sonucunda hazırladıkları “Osmanlı Kültürünün Avrupa’daki Yansımaları; 1453-1699” isimli kitabı Armaggan Nuruosmaniye mağazasında tanıttı. Turkish Cultural Foundation’ın (Türk Kültür Vakfı) katkılarıyla Armaggan Yayınları tarafından bastırılan kitabın tanıtım davetine ünlü isimler katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları