Offshore davetinde buluştular

Önceki akşam, Ortaköy’deki Blackk adlı kulüpte Türkiye Offshore Şampiyonası şerefine bir davet verildi.

Apa Racing Team’in sponsorluğunda gerçekleştirilen davete bugün ve yarın yapılacak turnuvada yarışacak Apa takımının teknesi de getirildi. İstanbul Offshore Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Özer, davete Yunanistan’ın geçen yılki güzellik yarışmasında ikinci seçilen Evelina Papantoniou ile beraber katıldı.

Doğum günü güzeli

Eda Taşpınar, 28’inci yaşını önceki gün W Otel’de verdiği partiyle kutladı. Konuklarını sevgilisi Nurettin Hasman ile birlikte ağırlayan Taşpınar, gecenin en iddialı, cesur ve dikkat çeken ismiydi... Minicik bir şort tulum giyen ve düzgün fiziğini gözler önüne seren Taşpınar, böylece doğum gününde dikkatlerin dağılmasına izin vermemiş oldu! Celal-Şebnem Çapa, Nurettin Hasman’ın Güliz Onursal’dan olan kızı Merve, ressam İsmail Acar ve manken Ece Sükan’ın da davetliler arasında bulunduğu parti geç saatlere kadar devam etti.

Bodrum kaçamağı bana yaradı

Nişantaşı’ndaki Atelier Yume adındaki atölyesinde ünlü isimlere houte couture kıyafetler hazırlayan modacı Müge Ersin, geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’da geçirdi. Rixos Otel’de karşılaştığım Ersin, o gece otelde düzenlenen defileyi izlemeye ışıltılı bir mini elbiseyle gelmişti. Müge Hanım, "Kısa da olsa bu tatil bana çok iyi geldi. Çünkü iş yoğunluğu nedeniyle uzun zamandır İstanbul’dan ayrılamıyordum" dedi.

Balcon’a çıkma zamanı geldi

Kuruçeşme’deki Planet spor kompleksinin içinde yer alan Balcon Restaurant&Bar’da önceki akşam "yaza merhaba" partisi düzenlendi. Halkla ilişkilerini Sibel İlkiz’in yaptığı mekandaki partiye ilgi beklenenden bile fazla oldu. Neredeyse adım atacak yerin bile bulunmadığı geceye katılanlar arasında Nil Bentürk, Şebnem Işık, Reha Süren ve Ayşe Engin de vardı. Alman sanatçı Natalie’nin saksofon şovuyla renklenen parti, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Anneler Günü’nde kahvaltı keyfi

Chocolate Kalamış, Anneler Günü’nde annesiyle birlikte kahvaltı keyfi yapmak isteyenler için hoş bir alternatif... Çeşit zenginliğinin yanı sıra tüm ürünlerin doğal olması, mekana gösterilen ilginin artmasını sağlıyor. Sıcak poğaçalar, özel yapım börekler, taze sıkılmış meyve suları, ev yapımı reçeller, bahçe sebzeleri, meyve salatası, menemen, özel yapım sucuk gibi binbir çeşidin bulunduğu kahvaltı masasının kişi başı maliyeti ise 20 YTL...
Yazarın Tüm Yazıları