Nişantaşı’nda sürpriz ikili

İki haftadır Cem Boyner’in Bilgün Dereli’yle evliliğinden olan kızı Ayşe Boyner ile Teoman’ın flört ettiği fısıltıları kulağıma çalınıyordu.

Emin olmadığım için yazmadım. Ancak önceki gün tüm kuşkularım silindi. İkiliye çarşamba günü saat 15.30 civarında Nişantaşı’nda, Chocolate Cafe’den Salomanje’ye doğru yürürken rastladım. Tam Bilgün Dereli’nin BPoint mağazasının bulunduğu binanın önünden geçerken, kapı açıldı ve Teoman ile Ayşe Boyner dışarı çıktı. Hemen önümde yürüyen ikiliyi bir süre takip ettim. Beymen Brasserie’nin önüne geldiklerinde Boyner, Teoman’ın yanından ayrılıp karşı kaldırıma geçti. Teşvikiye Karakolu’nun önüne kadar ayrı kaldırımlarda yürüyen ikili, caddeye çıktıklarında yeniden buluştu ve aynı taksiye binerek oradan uzaklaştı. Ayşe Hanım’ın, annesinin mağazasına giderek onu erkek arkadaşı Teoman’la tanıştırmış olması ihtimali epey yüksek... Öte yandan, ünlü rock’çının geçtiğimiz günlerde yaptığı "Evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum" açıklamasını da göz önüne alırsak, bu ilişkinin her an ciddileşebileceğini söylemek mümkün... Bir de küçük hatırlatma yapayım: Ayşe Boyner, Nayla-Taylan Morova çiftinin oğlu Eren ile bir yıl süren ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı.

Bu kez objektif önünde

Çektiği Elizabeth Hurley fotoğrafları Elle dergisinin yeni sayısının kapağını süsleyen Nihat Odabaşı, geçen hafta derginin Bodrum Rixos Otel’de verdiği davete katıldı. Eğlenceli geçen hafta sonunda, Odabaşı’nın makinesini bir ara ünlü koreograf Öner Evez eline geçirdi. Evez, mankenlerle birlikte Nihat Odabaşı’nın da poz poz fotoğraflarını çekti.

Tehlikeden uzak duruyor

Geçen hafta sonu Bodrum Rixos Otel’de Deniz Berdan’a rastladım. Yıllardır formunu koruyan ve fazla kilo gibi bir sorun yaşamayan Berdan’ın neler yiyip içtiğine ister istemez dikkat ettim. Sabah kahvaltılarını yumurta ve domatesle geçiştiren Deniz Hanım, akşam yemeğinde de sadece salata yiyordu. Yediklerine bu kadar dikkat ettiğine göre, daha uzun yıllar incecik fiziği ve mini elbiseleri ile karşımıza çıkacak demektir.

Sezonu birlikte açtılar

Emek Külür ile yakın arkadaşı Gülay Kamaz, yaz sezonunu birlikte açtı. Geçen haftayı Bodrum’da geçiren Kamaz ve Emek, bahar güneşinin tadını doyasıya çıkardı. Kamaz oğlunu yanına almak yerine annesine emanet ederken, Külür ise rahmetli eşi Behzat Külür’den olan kızını beraberinde getirmişti.

Kötü alışkanlıklara savaş açın

Bill Clinton, Larry King, Madonna gibi dünyaca ünlü isimlere meditasyon öğreten Hint asıllı profesör Deepak Chopra ile birlikte Amerika’da seminerler düzenleyen Ezgi Sorman, ikinci kez İstanbul’da... Üç ay önce de İstanbul’da bir dizi seminer veren Sorman, gördüğü yoğun ilgi üzerine New York’lular için hazırladığı yeni programını Türk halkıyla paylaşmak istediği söyledi. Katılımcılara alışveriş, sigara, çok yemek gibi her türlü "kötü" alışkanlıktan vazgeçebilmenin yollarını öğreteceğini söyleyen Ezgi Sorman’in seminerleri ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.studio-open.com adresinden alabilirsiniz.

Mankenlik okulu açıyor

Tülin Şahin, mankenliğe küçük yaşta gönül verenler için mankenlik okulu açacak. Geçen hafta sonu Bodrum Rixos Otel’de sohbet ettiğim ünlü manken, aynı otelde kalan Jasmin ve Şükran Oskay kardeşleri görünce, ilk öğrencilerini bulduğunu söyledi. Şahin, şimdilik adını vermek istemediği iki manken arkadaşıyla önümüzdeki aylarda bu projesini hayata geçirecekmiş.

Bodrum kaçakları

Deniz-Oktay Malkoç çifti geçtiğimiz hafta sonunu Bodrum’daydı. Rixos Otel’de kalan çift, "Uzun zamandır baş başa kalamıyorduk. İşlerimizin yoğunluğundan kendimize vakit ayıramadığımızı fark ettik ve iki günlük bir kaçamak yaptık. Cep telefonlarımızı bile kapadık. Arayanlar bulamasın, her şeyden uzak kalalım istiyoruz" dedi. Gün batımını ellerinde şampanya kadehleriyle izleyen Malkoçlar, deyim yerindeyse ikinci balayını yaşadılar.

Kaprol çeyizini sergiledi

Arzu Kaprol, İstanbul Fashion Lab’den sonra, Marmara Vakfı tarafından düzenlenen 11. Avrasya Ekonomi Zirvesi gala gecesinde de "Çeyiz" temalı kreasyonunu sergiledi. İTKİB’in sponsor olduğu ve The Ritz Carlton Otel’de düzenlenen gala gecesinde gerçekleşen defilenin baş mankeni Tuğçe Kazaz, podyuma Pınar Tezcan, Ece Sükan, Ahu Yağtu, Hande Subaşı ve Nur Gümüşdoğrayan’la birlikte çıktı.
Yazarın Tüm Yazıları