Natürel yüzler

Sosyetenin önemli isimlerinden Feryal Gülman ile müzik dünyasının başarılı kadınlarından Gülşen’in ortak noktası ne dersiniz?

Hemen cevap vereyim; her ikisi de Ramazan ayı başından beri makyaj malzemelerinden uzak duruyor!Genellikle makyaj yapmadan, çok önemli bir organizasyon olduğu takdirde de olabildiğince hafif makyajlarla evlerinden çıkan ikilinin bu doğal hallerini bir de siz görün istedim.

Burhan Öçal’ın kumarbaz oğlu

"Esir Kalpler" adlı diziyle ilk oyunculuk sınavını veren manken Tolgahan Sayışman yeni diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Başrollerde Burhan Öçal ve Seyyal Taner’in oynadığı "Maçolar" adlı dizide Öçal’ın oğlunu oynayacak olan Sayışman, "Ben dizide, Öçal’ın kumarbaz, asi ve çapkın oğlu Tuncay’ı oynayacağım. Umarım seyirci de beğenir" diyor.

Rüştü ikinci kez baba oluyor

Işıl-Rüştü Reçber çiftini ikinci çocuk heyecanı sardı; Işıl Hanım üç aylık hamile... Fenerbahçe’nin ve Milli Takım’ın kalecisi Rüştü, duyduğuma göre ikinci bebeği istediklerini ama henüz erken olduğunu düşündüklerini, eşinin hamileliğinin ise sürpriz etkisi yarattığını söylüyormuş yakın dostlarına... Bu arada çiftin 6 yaşındaki kızları Tuvana da kardeşi olacağı için çok mutluymuş.

Cihangir sakinleri

Sosyetik simalar eğlenmek için Etiler ve Kuruçeşme civarındaki mekanları tercih ederlerken, sanat dünyasının ünlüleri ise genellikle Beyoğlu, Cihangir taraflarını mesken tutuyor. Cihangir’de bazı mekanlar da var ki ünlülerin buluşma noktası gibi... Leyla Cafe işte bunlardan biri. Ayşegül Aldinç, Gamze Özçelik, Azra Akın gibi pek çok tanınmış müdavimi var mekanın... Namı da giderek yayılıyor. Son olarak Serdar Şensezgin’den geçen yıl boşanan Eyşan Özhim ile yeni sevgilisi Aydın Bulut keşfetti burayı. Hatta çift, "Ihlamurlar Altında" dizisinin yönetmeni Aydın Bulut’un doğum gününü bile Leyla’da kutladı.

Denizden gelen lezzet

Çengelköy’deki Del Mare Ristorante, her geçen gün müdavim sayısını artırıyor. Şık ve huzurlu bir atmosferde özel konuklarınızı günün her saatinde ağırlayabileceğiniz restoranın mönüsünde yer alan midyeli ravioli, paella, balık beğendi, erişteli jumbo karides, deniz mahsulleri pazı sarma, balık mantı, sushi gibi seçenekler gerçekten ağızlara layık.

Yayıncılığı bıraktı

Deniz Berdan, 10 yıl boyunca sürdürdüğü yayıncılık hayatına geçen ay itibariyle işlerini ortağına devrederek nokta koydu. Şimdi ise Etiler-Akatlar’da açılacak olan diyet merkezinin hazırlık çalışmalarını yürütüyor. Merkezi uzman bir kadroyla kasım ayının ilk haftasında hizmete sokmayı planlayan Deniz Hanım’ın en büyük destekçisi ise her zaman olduğu gibi yine eşi Haluk Bey...

Hırvat sevgili

Atilla Saral’ın namı Balkan ülkelerine kadar ulaşmış. Bu ülkelerdeki birçok manken ajansı, Türkiye’yi ziyaret edecek olan modellerine Saral’ın adını ve telefonunu veriyormuş. Moda dünyasında geniş bir çevresi olan ve yurtdışından gelen güzelleri buradaki ajanslarla tanıştıran Saral, sonunda kalbini de bir Hırvat güzele kaptırmış. Ona önceki akşam Ortaköy’deki House Cafe’de Inga adlı yeni sevgilisiyle baş başa yemek yerken rastladım. Çok da mutlu görünüyorlardı. Bu arada özel bir Yunan TV kanalından Saral’a dizi teklifi geldiğini de duydum.

Efsane geri döndü

Zihni Şardağ’ın 1970’lerin ortasında galerici-antikacı olarak Nişantaşı Bronz Sokak’ta açtığı dükkan, 1980’lerde, kapanan Park Otel’in sanat eseri niteliğindeki Amerikan barını satın almasıyla bir efsaneye dönüşmüştü. Şardağ, bu meşe ve gül ağacı karışımı ahşap sanat eserini getirip dükkanının bir köşesine koymuş ve Zihni’nin yaklaşık 30 yıllık öyküsü de böylece başlamıştı. Zihni, şimdi yeniden Nişantaşı’nda yepyeni adresinde sevenleri ile buluşuyor. Yeni adresi ise Valikonağı Caddesi No: 39...

Çarmıklı ifade verdi

Geçtiğimiz ay yurda soktuğu Hummer jeep, sosyetenin tanınmış ismi, işadamı Osman Çarmıklı’nın başını ağrıttı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü dedektifleri, önceki gün Çarmıklı’nın Hummer jeep’iyle ilgili bilgisine başvurdu.
Yazarın Tüm Yazıları