Milyonerler Fuarı martta açılıyor

Dünyanın 1 numaralı lüks ürünler fuarı “Millionaire Fair” (Milyonerler Fuarı), CNR Ekspo Fuarcılık ve GIJRATH Media Group işbirliği ile 4-7 Mart günleri arasında ikinci kez düzenlenecek.

Haberin Devamı

Fuarın bu yılki gala sponsoru, geçtiğimiz yıl Sharon Stone ve Richard Gere gibi dünyaca ünlü isimlerin katılımıyla Antalya’da açılan, Azeri işadamı Telman ısmailov’un yaptırdığı Mardan Palace Hotel olacak. Seçkin isimlerin davet edileceği ve ısmailov’un da katılacağı gala gecesinde, Moulin Rouge tarzı bir kabare şov ve haute couture markalardan oluşan bir defile de yapılacak.
GIJRATH Media Group Başkanı Yves Gijrath ve Başkan Yardımcısı Artie Van Hooren, fuarı geleneksel “gong” vuruşuyla açacak. Fuarda, dünya genelinde 220 milyar dolar büyüklüğe erişen lüks tüketim ürünleri pazarının seçkin markaları sergilenecek. Milyonerler Fuarı’na özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden Dubai, Bahreyn, Katar, ayrıca Yunanistan, Bulgaristan, Suriye gibi komşu ülkelerden ve Rusya, Makedonya, ıngiltere, ıspanya, Hollanda, Avusturya gibi Avrupa ülkelerinden çok sayıda ziyaretçi katılacak.

Haftaya kız isteyecek

Haberin Devamı

EMMA Ajans’ın sahibi Emir Tamer evleniyor... ıçmimar Ali Somer’in kızı
Mina ile evlilik hazırlıklarına başlayan Emir Bey’e önceki gün ıstinye Park’ta rastladım. Sevgilisiyle alışveriş yapan Tamer, “Bir hafta sonra Mina’yı babasından istemeye gideceğiz, önümüzdeki aylarda da evleneceğiz” diye konuştu.

Melisa telefonda

Melisa Eliyeşil’i önceki gün ıstinye Park’ta gördüm. Alışveriş yapmak ve sinemaya gitmek için burayı tercih eden Melisa Hanım, film başlamadan önce dakikalarca cep telefonuyla konuştu...

Görünmez kaza

Azade Balkaner, geçtiğimiz hafta evinde talihsiz bir kaza geçirmiş ve kolunu incitmiş. Evinin merdiven-lerinden düşüp bilek kemiğini çatlatan Azade Hanım’a geçmiş
olsun diyorum...

Turnuvaya hazırlık başladı

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın (LET) Türkiye ayağı Turkish Ladies Open, bu yıl yine National Golf Club’da yapılacak. Dünyanın dört bir yanında düzenlenen turnuvanın Türkiye ayağı, 6-9 Mayıs günleri arasında gerçekleştirilecek. National Golf Club, Turkish Ladies Open kapsamında 130 ülkeden 126 profesyonel bayan golfçüyü ağırlayacak.

SuAda’da şenlik var

SuAda’daki G Balık’ın işletmecisi Gül Etker, 17 Ocak Pazar günü “Oltanı Getir, Balık Tutup Pişir” adlı bir etkinlik düzenliyor. SuAda’nın işletmecileri Ali Ünal ve Mehmet Koçarslan ise “Ailelerin DJ Mert’in müziğiyle balık tutup, mangalda pişirerek, çocuklarıyla keyifli bir gün geçirmelerini hedefliyoruz” diye konuştu.

Cerrahtan sergi

Haberin Devamı

Artgalerim Nişantaşı, 21 Ocak-28 şubat günleri arasında Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nuri Battal’ın “Gerçeklik Senfonisi” isimli resim sergisine ev sahipliği yapacak. İhtisas yapmak üzere Japonya’ya giden Battal, oradayken etkisinde kaldığı Uzakdoğu felsefesinin yanı sıra Anadolu motiflerini de resimlerine yansıtıyor.

şeften özel seans

Levent’teki Napoli pizzacısı Fratelli La Bufala, bu yıl mönüsünde yer vermek üzere Avrupa’nın ünlü şeflerinden Rosanna Marziale ile anlaştı. Marziale, 20 Ocak Çarşamba akşamı Fratelli La Bufala’da özel bir tadım organizasyonu gerçekleştirecek ve imza attığı özgün lezzetleri gastronomi dünyasının önde gelen isimlerine tattıracak...

Yazarın Tüm Yazıları