Milyarlık saatlerle sevindiler

Sevgililer Günü gelip geçeli neredeyse iki hafta oldu, ama bazıları hálá aldıkları pahalı hediyelerin sevincini yaşıyor.

Bunlar arasında Beyda Şükür, Melda Kamhi ve Hande Demir de var. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da tanıtımı yapılan Jacob&Co. marka saatler, bu üç ismin yüzünü güldürmüş. Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, markayı Türkiye’ye getiren Yazar Jewellery’ye uğrayıp, eşi Beyda Hanım için 650 dolarlık saatlerden seçmiş. Sinan Kosif ise nişanlısı Melda Kamhi’ye aynı markadan 40 bin dolar etiketli bir saat hediye etmiş. Melda Kamhi, Kosif’in bu şık hediyesini anlata anlata bitiremiyormuş. Saat alışverişinde en cömert davranan kişi ise Erdinç Acar olmuş. Acar, evlilik hazırlıkları yaptığı Hande Demir’e 90 bin dolarlık saatlerden almış.

Bugün benim doğum günüm

Bugün Sema Çelebi’nin doğum günü... Geçtiğimiz aylarda babasını kaybeden ve hálá onun yasını tutan Çelebi, bu yüzden geçmiş yıllardakinin aksine büyük bir kutlama yapmayı düşünmüyor. 51’inci yaşını kutlayacak olan Sema Hanım, parti yerine bu akşam birkaç dostu ve oğlu Ali ile birlikte, Harbiye’deki Banlieue Restaurant’da yemek yiyecek.

Babylon’daki çingeneler

Millering the nite, mart ayında çingeneleri, gülleri ve melekleri Babylon sahnesinde buluşturuyor. Fusion ve nu-jazz’ı çigan ateşiyle buluşturan, Prag kökenli müzisyen Stani Vana önderliğindeki !DelaDap grubu, ilkbaharın ilk günlerinde unutulmayacak bir sahne performansı sergileyecek. !DelaDap, farklı coğrafyaları birleştirme amacı doğrultusunda kendisine sembol olarak, dayanışma ve etkinleşmenin temsilcisi olan gülü seçmiş. Çingenelerin mistik dünyası, 17-18 Mart’ta, Babylon sahnesinde, saat 23:00’ten itibaren müzikseverlerin içini ısıtacak.

Ayrılığın acısını müzikle unuttu

2006 yılında 75. kuruluş yıldönümünü kutlayan St. Petersburg Akademik Senfoni Orkestrası, iki konser vermek üzere Beşiktaş Belediyesi’nin davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Mustafa Kemal Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen ve biletleri 50, 35 ve 25 YTL’den satılan konseri, Aslı Tümen de kaçırmadı. İtalyan sevgilisi Giovanni Trevisson’dan geçtiğimiz ay ayrılan Tümen’e o akşam arkadaşı Burçak Öngör eşlik etti.

Dalyan Club’te cumartesi neşesi

Fenerbahçe’deki Dalyan Club’a cumartesi günü uğrayanlar, İhsan Kayral’ın müzikleri sayesinde keyifli bir akşam geçiriyorlar. İş ve sanat dünyasından ünlü simaların da ilgisini çeken program, şu sıralar herkesin dilinde... Kayral, orta yaş grubu hayranları için yaklaşık üç saat sahnede kalıyor.

Meze kültürü farklı

Geçtiğimiz akşam Levent’teki coco a gogo’s’da Eser Tümen’e rastladım. Mekana eşi Samra Hanım ve arkadaşlarıyla gelen Tümen, Özdemir Erdoğan’ın şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. Yemek sonrası içki faslına geçen Eser Bey’in masasından elma patates tabir edilen ve kabuklarıyla kızartılan patatesler hiç eksik olmadı. Belli ki içkinin yanına bundan daha iyi bir meze düşünemiyor.

Kurallar kimin umrunda

Dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal, son günlerin en popüler isimlerinden... Açılışlarda, davetlerde, konserlerde kimi zaman davetli kimi zaman da sanatçı kimliğiyle yer alan Öçal, geçtiğimiz günlerde İstanbul Moda Show kapsamında düzenlenen Hakan Yıldırım’ın defilesindeydi. Usta müzisyen, şık paltosunun içine giydiği eşofmanıyla, farkını bir kez daha ortaya koydu.

İkinci kez 360’da

İstiklal Caddesi’ndeki 360 İstanbul’da daha önce de sahne performansı gerçekleştirmiş olan Fransız soul ve R&B şarkıcısı İlhem, yarın gece yeniden İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor. Hem model, hem şarkıcı olan İlhem’e canlı sahne performansında DJ Tekin eşlik edecek. Gece 21:00’de başlıyor. Rezervasyonsuz gitmemekte fayda var.

Farklı bir sergi

Birol Kutadgu ile Uğur Çakı’nın "Başkalaşım" adlı sergileri, geçtiğimiz gün Çağla Cabaoğlu Art Gallery’de açıldı. Olgun dönemini yaşayan bir ressam ve bir genç heykel sanatçısının, soyut dışavurumcu tavırları, mekan-figür yorumları, figür deformasyonları ile ortak noktalarını gözler önüne serdiği bu sergi ilginizi çekiyorsa, Teşvikiye-Ralli Apartmanı, Modacı Ayla Dümer’in Atölyesinin üst katındaki galeriyi bir ziyaret edin derim.
Yazarın Tüm Yazıları